FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

3 down, 1 to goAhhh, lykke!

Nå er jeg ferdig med tre eksamener og har kun én igjen! En uke til med eksamenslesing og så er det juleferieeee! Åh, det blir så godt. Ha en fantastisk dag!♥6 kommentarer

This weekendDette har vært en helg rimelig fri fra eksamenslesing men med masse kake og bursdagsfeiring! Jeg har vært med på bursdagsfeiring både fredag, lørdag og søndag, så denne mandagen går til masse eksamenslesing. Det har vært litt deilig å ha litt fri da, håper kunnskapen har sunket inn, så kan jeg repetere litt de to siste dagene! 

Bursdagsfeiringene har i alle fall vært veldig vellykket, og jeg har hatt en kjempefin helg hjemme med familien! Nå står 1,5 uke med eksamener og masse lesing for tur, så bloggingen kommer nok ikke til å være helt på topp.. Håper dere får noen fine dager, og at julestemningen snart sniker seg på! Min er hvertfall omtrent på topp!! Jeg gleder meg såå masse til jul nå! ... Ingen kommentarer

Slik får du mer energiI noen perioder hvert år sliter jeg med energien. Jeg orker veldig lite og føler aldri jeg strekker til. Jeg får dårlig samvittighet av å sitte å se på serie hele dagen, men klarer ikke å gjøre noe med det.. Det er en ganske kjip følelse å sitte med. Jeg er ganske sikker på at det er flere enn meg som har slike perioder, så jeg har laget en liste over ting som hjelper meg for å få opp energien igjen. Selv hater jeg nemlig slike perioder, og gjør alt jeg kan for å komme meg 100 % opp på bena igjen. Når man går rundt og er sliten hele tiden blir ofte hverdagen ganske tung, så det er ikke moro å gå sånn i en lang periode. Her en mine triks og tips for å få igjen energien og bli litt mer seg selv igjen:

Drikke mye grønn te.

Kaffe hjelper jo også, men jeg syns grønn te har en bedre effekt for å føle meg bedre! Grønn te har veldig mange helsefordeler, og er blant annet full av antioksidanter, er godt for fordøyelsen og forbedrer mentalt fokus og humør. 

Gå turer.

Selv orker jeg sjeldent å trene i slike perioder, så da hjelper det å gå turer. Det er to fluer i en smekk - frisk luft og litt bevegelse! For meg er det som terapi å gå turer, jeg syns det gjør hodet og kroppen lettere.

Spis næringsrik mat.

Der har jeg selv merket en stor forskjell i det siste. Jeg hadde en periode hvor jeg spiste mye rask mat og godteri og var jeg kjempeslapp og hadde null motivasjon. De siste ukene har jeg spist sunnere og stort sett droppet godteri og energien har økt enormt. 

Hør på glad-musikk.

Lag deg en spilleliste proppfull av musikk som får deg til å smile eller til å ville danse. Hør på denne på morgenen for et lite kick!

Bruk tid på deg selv.

Ta en ansiktsmaske, en hårkur eller fiks neglene dine. Se på film, ligg i sengen og hør musikk. Prøv å slappe av og nyyyt ditt eget selskap. 

Snakk med folk som drar deg opp, er positive og får deg til å smile. 

Dette er det viktigste punktet. Å ha gode venninner på skolen eller ha et godt forhold med kolleger gjør det hundre ganger mer motiverende å komme seg opp og til jobb/skole! Også et positivt hjem og en positiv vennekrets gjør humøret mye bedre og øker energien. ... Ingen kommentarer

Antrekk: Hverdagskjole
Kjole, BikBok // Sko, Nelly // Veske, HM // Klokke, Micheal Kors 4 kommentarer

Throwback New York


Disse bildene gjør meg så glad! Når jeg ser tilbake på New York-oppholdet mitt nå så husker jeg bare de gode minnene, alt det morsomte vi gjorde og alt jeg savner. Jeg gleder meg så mye til å reise tilbake snart!! Litt mimring og ønskehåping midt i eksamensstyret må til, hehe..... Ingen kommentarer

Just an ordinary day


I går kveld var jeg på kinopremieren til The Hunger Games Mockingjay part 2, og jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet. Det er ikke så overraskende egentlig, for jeg syns som regel alltid den første filmen er den beste, toeren dårligere og treeren enda dårligere. I tillegg har jeg lest boken, og jeg syns det var en del som manglet. Men det er uansett alltid morsomt og koselig å dra på kino og jeg fikk i hvertfall i meg en god dose popcorn! Haha. 

I dag er den trøtteste dagen jeg har hatt på lenge, men etter én kopp te og to kopper kaffe har jeg fått hodet litt mer på plass! Dagen går til kjedelig gjøremål som eksamensøving, rydding og vasking av leiligheten og pakking. I morgen reiser jeg nemlig hjem til Kongsberg en tur og det skal bli så deilig! Her i Stavanger er det regn og drittvær hver dag nå, så jeg gleder meg faktisk til å komme til litt kaldere vær og snø (om ikke alt har forsvunnet?). Og jeg gleder meg masse til å se familien♥ Det er så rart hvordan man setter så mye større pris på å være med familien etter man har flyttet hjemmefra. Ha en fin lille lørdag♥5 kommentarer

I love these outfits(Alle bildene fra Weheartit, dere kan følge meg HER)

Ahhh, som jeg skulle ønske alle disse plaggene var i mitt klesskap! På en litt trøtt morgen syns jeg det er veldig godt å booste motivasjonen litt med inspirasjon fra We heart it, så det er stortsett det bussturene mine går til når jeg er på vei til skolen. I dag er aller siste forelesning for dette semesteret og det føles ubeskrivelig godt! Nå kan jeg bare fokusere 110% på de siste to eksamene mine, og så har jeg faktisk ferie om akkurat to uker♥ Håper dere fikk litt inspirasjon denne tirsdagsmorningen. Ha en fiiin dag!... Én kommentar

Close-up og ærlig


Jeg er kontrollfreak. Perfeksjonist. Kritisk. Ambisiøs. Målrettet. Flink. Kreativ. Lat. Snill. Omsorgsfull. Følsom. Smart. Strukturert. Hjelpsom. Skoleflink. Kverulant. Effektiv. Løsningsorientert. Sta. Ærlig. Interessert. Rettferdig. Engasjert. Pliktoppfyllende. Rar. Jeg er også tankefull og har mange meninger, jeg kan være vanskelig å ha med å gjøre. Jeg er staere enn de fleste og tror aldri jeg har feil.

Det er litt interessant å finne ord om seg selv, fordi man tenker egentlig at det bør være ganske lett. For å få frem ordene over måtte jeg spørre kjæresten min, pappaen min og venninnen min. Vi tenker kanskje ikke over det, men når folk spør om vi kan beskrive oss selv med tre ord, eller om hva som er våre beste og verste egenskaper er det utrolig vanskelig å svare! Jeg mener selv at jeg er ganske selvbevisst, jeg er klar over de gode sidene mine og de dårligere sidene mine, men likevel sliter jeg med å finne mange ord som beskriver meg. Ordene over tror jeg beskriver hele meg ganske greit egentlig, og det er litt av begge deler der - både positivt og negativt. 

Jeg synes det er viktig å fremstå som ekte. Samfunnet i dag forventer på en måte at vi hele tiden skal være en annen enn oss selv, fordi vi hele tiden skal strebe etter å være perfekte og kun ha gode egenskaper. Jeg tror ikke vi helt forstår hvor påvirket vi faktisk blir av samfunnet rundt oss? Av media og ikke minst sosiale medier. For å ta et eksempel: Når du leser Caroline Berg Eriksen sin blogg, streifer tanken om at du også vil være så perfekt deg? At du skulle ønske du også var så pen, orket å trene så mye, lage så mye god mat og være en så god mor og kone/kjæreste? Den tanken streifer i alle fall meg, og jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er den eneste. Sannheten er jo at jeg aldri i mitt liv ville stått opp klokken seks hver dag for å trene, eller krølle håret mitt hver dag, eller lage sånn mat hver dag. Sannheten er at jeg helst vil sove til 11 på formiddagen, sette håret opp i en rask hestehale, gå i en stor genser og spise brødskive med noe digg pålegg. Etterhvert utover dagen vil jeg kanskje begynne å vurdere om jeg skal trene, og om jeg føler for det tar jeg en rask tur på treningssenteret klokken åtte på kvelden for så å komme hjem, lage middag og se på serie til jeg skal legge meg. 

Andre dager er man såklart mer motivert enn andre, og noen dager spiser jeg kun mat som ser bra ut på bilder, er sunt og som kanskje tar litt mer tid å lage. Det hender også jeg krøller håret mitt, eller står opp tidlig for å få unnagjort ting. Poenget mitt er at man ikke trenger å være et supermenneske hele tiden, hver dag - og man trenger heller ikke fremstå som det. 

Jeg vet ikke om dette innlegget gir mening, for jeg har bare latt fingrene danse over tastaturet mens jeg skriver. Det jeg vil frem til er i alle fall at man må være seg selv og være ekte, i stedet for å hele tiden strebe etter de standarene samfunnet prøver å sette. Se på alle sidene ved deg selv - både de positive og negative - og ikke prøv å hele tiden skjule de negative. Folk kommer til å like deg akkurat som du er, eller kanskje enda litt mer, om de vet alle sidene av deg. Forbildene våre, uansett om det er bloggere, kjendiser eller noen vi kjenner, er heller ikke perfekte. Det er dumt at folk ikke viser det uperfekte litt mer. Det er det som gjør oss ekstra unike, er det ikke? 2 kommentarer

Oppskrift: Kyllinggryte


- Anitas kyllinggryte -

Denne kyllinggryten er så sinnsykt god, nok så lett å lage og den perfekte søndagsmiddag! Det er lett å lage til gryten til mange, men denne oppskriften er til 2-3 personer - det kommer litt an på hvor storspiste dere er! Og du kan lage den med kjøttdeig i stedet for kylling, eller ris istedet for pasta :-) Disse målene er sånn ca. mål, så tilpass litt etter smak! Spesielt krydder, soyasausen og pasten. 

Du trenger: 2 store kyllingfileter, 3-4 gulrøtter, en brokkoli, creme fraiche, tikka masala paste, soyasaus, en-to chili, 1-2 hvitløksfedd, melk/fløte og fullkornspasta.

Slik gjør du:

1. Kutt opp kyllingen og grønnsakene i biter, helst litt små.

2. Kutt opp chili og hvitløk - så små biter som mulig!

3. Ha olje i en kjele og ha først i chili + hvitløk til det blir gyllent, så tilsett kyllingen.

4. Sett på pasta som anvist på pakken.

5. Ha i litt melk, 1/2 boks creme fraishe og 2 teskjeer tikka masala paste. Rør til tikka masala pasten har løst seg opp.

6. Ha i brokkoli og gulrøtter og tilpass gryteretten med mer melk om det trengs. 

7. Ha i passe mengde soyasaus og pepper. Smak til og se om det er noe du føler du mangler! 

8. Bon appetite!2 kommentarer

3 x 12 - Ting om meg


 

 

· 3 ting jeg liker ·

Å oppleve nye ting

Å skrive og ta bilder

Snille mennesker 

 

 

· 3 ting jeg ikke liker ·

Edderkopper

Mennesker som bare bryr seg om status

Følelsen av å ikke oppnå det du vil

 

 

· 3 ting jeg vil ·

Reise rundt i hele verden

Ha hund

Bli suksessfull

 

 

· 3 ting jeg ser frem til ·

Amsterdam rundt nyttårsaften

New York med Johanne til våren/sommeren

Å bli ferdig med å studere

 

· 3 ting jeg burde ·

Bli flinkere til å spare penger

Bli flinkere til å stå opp tidlig

Starte å kjøpe julegave tidligere enn midt i desember

 

· 3 ting jeg kan ·

Smile!

Skrive

Gråte på "kommando"

 

 

 

· 3 ting jeg ikke kan ·

Spille bilspill og skytespill på playstation

Ha feil (...noe jeg aldri har)

 Lage risengrynsgrøt (ødela en kjele sist..)

 

 

· 3 ting jeg ofte snakker om ·

Å reise 

Kjæresten min

Å bli sunnere/trene mer

 

 

· 3 ting jeg ønsker meg ·

Hund

Gode karakterer

Pulsklokke

 

· 3 ting jeg blir rolig av ·

Når jeg har gjort ferdig alt som skal være ferdig

Fin musikk

En kopp te

 

· 3 ting jeg blir stresset av ·

Eksamen og prøver

Treige mennesker 

Dårlig tid

 

 

· 3 ting jeg har gjort i helgen ·

Vært med Andora

Vært på kino med Marcus

Lest til eksamen

 

 

  ... Ingen kommentarer

New York Guide

Jeg savner New York mer og mer for hver dag som går, derfor bestemte jeg meg for å mimre litt tilbake og lage en liten guide til dere. Etter å ha bodd fire måneder i New York har jeg fått ganske mange erfaringer med både spisesteder, caféer, steder å se og ting å gjøre der. Her har jeg satt opp en liten guide med de tingene jeg selv mener er mest verdt å besøke/gjøre. Det viktige du må huske på er at det alltid er mer å oppleve i New York.

-Ting å spise! 

Crave
Denne caféen lå rett ved siden av skolen vår og ble dermed vår faste lunch-plass. Her hadde jeg en fast meny, og hver gang jeg kom til kassen var det "One small skinny vanilla latte and a cream cheese bagel with just a little cream cheese, right?" og et stort smil fra øre til øre fra de som jobbet der. Verdens koseligste café, med verdens koseligste bemanning og sinnsykt god kaffe. Vi fikk også kaffebønne med sjokoladetrekk oppå kaffe´n, som virkelig satte prikken over i´en. MÅ smakes! 

Two Hands
OMG. Dette er så digg sted. De har avocado toast med egg, acai-bowl, deilige smoothier, digg kaffe og en skikkelig koselig atmosfære. ELSKET dette stedet!  

The Butcher´s Daughter
Butcher´n er vel ganske kjent for de fleste, for de fleste bloggere som er i New York drar hit. Her har de avocado-toast, deilige sandwicher og salater og friske juicer og smoothier. 

16 Handles 
Frozen yoghurt-heaven! Her er det selvplukk med frozen yoghurt og forskjellige smaker og masse digg topping. Dette stedet er nok noe av det jeg savner aller mest med New York.

The Grey Dog
Pannekaker, french toast, cream cheese and salmon-toast, fish-tacos, kaffe og en unik atmosfære! 

Jebon Sushi og Thai 
Mitt og Johannes stamsted når vi skulle ha sushi. Shrimp Tempuraen der er helt amazing. Smakte også på andre ting og alt falt i smak! I kjelleren er det Japanese Talkshow også, om det skulle være av interesse. 

La Genmaro, Little Italy 
Italiensk pizza og pasta - snakker for seg selv. 

Delicatessen
Delicatessen er kjent for sine truffle fries, men jeg forelsket meg i frokosten deres. Egg og bacon, yoghurt med müsli, american panecakes, fersk juice og masse annet! -Verdt å få med seg!

Rockefeller at sunset
Vil man ha en fantastisk utsikt over hele Manhattan anbefaler jeg Rockefeller. Jeg syns man får en finere utsikt fra Rockefeller enn Empire State Building, da Empire er en veldig fin bygning i seg selv, som er verdt å se. I tillegg har man bedre utsikt mot Central Park. Det mest fantastiske er å reise dit så man får med seg solnedgangen! Da får man se hele New York både i dagslys og i mørket. 

Times Square
Det er kjent at New Yorkere hater Times Square, og det er forståelig. Det er masete og stappet med turister.. Likevel er det noe man bare må oppleve og få meg seg. Jeg syns Times Square og området rundt er utrolig kult, men likevel ikke et av stedene jeg ville brukt mest tid på i New York. 

Brooklyn Brigde
Helst på kveldstid! Det er helt fantastisk å gå fra Brooklyn og over mot Manhattan i solnedgangen og få med seg alle lysere i bygningene! Fine bilder får du og!

Piknik i Central Park en varm dag
Dette er et must, uansett hvor klisjé det høres ut. Dra på butikken eller en kaffebar og kjøp med litt digg, sett deg på et av de idylliske stedene og nyt hvor fint det er.

SOHO
Hele SOHO er fantastisk. Bare gå rundt og utforsk alt, kikk i alle gater! Det er så mange kule butikker og caféer. 

Gå hele Broadway
Start i SOHO og gå helt opp til Times Square - kanskje opp til Central Park om du orker! Det er ganske langt og tar lang tid, men tiden flyr fordi det er så masse kult å se på veien. 

Upper East Side and Upper West Side
Det er ganske mye roligere på Upper East og Upper West. Det er også mye renere og mer "classy". En liten kontrast fra midtown og SOHO, men veldig verdt å utforske. 

Marked i Little Italy
Dette skjer jo ikke hver dag, men da vi var i New York hadde de et stort marked. Det var masse mat og forskjellige boder og en fantastisk stemning! Little Italy er koselig uansett, og maten der er generell utrolig god, men om du skulle være så heldig å være der samtidig som det er marked - dra dit!

9/11 memorial på kvelden
Der Twin-Towers stod er det nå minnemerket i form av to "fontener" om jeg kan kalle det det. Navnene til alle som omkom står ripet i stein rundt hele kanten og vannet renner i midten, det er utrolig vakkert - spesielt på kvelden! 

Helikoptertur over Manhattan
Dette er litt dyrt, men fy søren så fantastisk opplevelse! Har du ikke flydd i helikopter før er det jo enda mer stas, men bare det å fly over hele Manhattan er omtrent så kult som du får det. Det er kun 5 stk. inkludert piloten, så du får god utsikt hele veien. 

West Village and Greenwich Village♥
Her kan du blant annet besøke trappen til Carrie Bradshaw og se Friends-leiligheten utenifra. Det er også veldig mange kjendiser som oppholder seg i dette området. Jeg tror det er mine yndlingsområder på hele Manhattan, det er så fantastisk fint der! Hvertfall på tidlig høsten. Mine tips!

♣ GÅ så mye som mulig

♣ Bruk Google Maps om du skal reise med toget (subwayen)

♣ Når du tror du har sett alt, er det enda uendelig mye usett igjen

♣ Hvis du er på ferie der, gjør andre ting enn bare turistattraksjonene. New York er SÅ mye mer enn Times Square og Empire State Building! 

♣ Spis på steder som ikke er så "standar". Det er uendelig mange fantastiske restauranter i New York, ikke bruk all tiden din på Fridays og Hard Rock Café. 4 kommentarer

9 grunner til at jeg syns høsten er idyllisk

Jeg er sikkert ikke alene om å merke de stadig mørkere dagene på kroppen? Når det blir så mørk og kaldt ute er det ekstra vanskelig å stå opp om morgenen og små ting i hverdagen blir generelt litt tyngre. Derfor har jeg samlet noen punkter som hvertfall jeg syns gjør høsten til en fin og deilig årstid! Helst skulle jeg vel ønske jeg kunne bruke dagene akkurat som jeg selv ville, uten å måtte stå opp tidlig for å reise på skole eller jobb, men sånn er livet og da gjelder det å gjøre det beste ut av det! Bildene fant jeg da jeg bladde gjennom min egen instagramprofil, den kan dere finne her.

- I love this about fall -

Fyr i peisen.
Det finnes få ting som er mer koselig enn det!

Å sitte under et pledd med kakao i hånden og film på skjermen.
Te funker såklart like godt som kakao, men for meg er kakao mer årstids-basert enn te.

Kvelder inne med stearinlys på en mørk kveld.
Stearinlys er så koselig! Og ikke minst romantisk.. 

Høstfargene♥
Jeg syns naturen blir ekstra fin på høsten - spesielt når det er fint vær!

Det er den perfekte hytte-årstiden. 
Jeg drømmer hvertfall om hyttetur, med peis, pledd, varm drikke, kosedress og kortspill hver høst! 

Man begynner å glede seg til jul.
Selv har jeg allerede begynt å få julestemning.

Luften blir klarere og deiligere å puste inn. 

Man kan pakke seg inn i gode skjerf og store gensere. 
Jeg er litt i overkant glad i skjerf, tror faktisk det er favoritt-plagget mitt... Og hvem elsker vel ikke store, deilige gensere? 

Høsten er en kosete årstid. 
Alt jeg har nevnt over viser jo til hvor mye kos det er plass til i denne årstiden - innekvelder med stearinlys, kakao eller te, film på skjermen, masse pledd, fyr i peisen, hytteturer, kos i armkroken, kosedress og koseklær, skjerf.. Listen er lang! ... Én kommentar

Morning bliss- I love my new pajamas -

I går var jeg som sagt på jakt etter en ny pysjamas, og da jeg gikk forbi denne på Cubus klarte jeg ikke lag være å ta den med meg! Jeg er allerede i skikkelig julestemning og må skikkelig anstrenge meg for å ikke høre på julemusikk og drikke julebrus hver dag... I tillegg har jeg begynt å planlegge julegaver og skrevet liste over hva jeg planlegger å kjøpe til de forskjellige. Om under tre uker kan jeg få julestemning på ordentlig, for da er eksamen ferdig og det er desember! Ih, jeg gleder meg!!

Ellers har denne dagen startet veldig, veldig bra. Jeg våknet av alarmen klokken 09.30 og gikk ut i stuen, der solen skinte gjennom gardinene. Så kom kjæresten min med ferdiglaget frokost og te til oss. Det var en fin overraskelse♥ Nå har jeg lest pensum i to timer, og skal fortsette et par timer til, så blir det trening og Pad Thai til middag. Håper dere får en super dag!6 kommentarer

Blue days


Åh, som jeg skulle ønske jeg lå på en hvit strand med en iskald iste i den ene hånden og en god bok i den andre, med over 30 grader i luften og et deilig hav rett foran meg. I stedet sitter jeg dag inn og dag ut i leiligheten og prøver å finne motivasjon og konsentrasjon til å lese til eksamen. Forrige uke var jeg utrolig flink og leste ut hele den ene boken, men denne uken er det vanskelig å komme i gang. Heldigvis har jeg fri i morgen og på fredag, så jeg skal bruke de dagene på å lese - det er jo så mye lettere å lese tidlig på dagen når det er lyst ute!

I dag skal jeg faktisk ta meg helt fri fra lesingen og kun slappe av i hodet. Det blir fort tungt når jeg leser så mye... Så nå er jeg og kjæresten snart på vei ut døren for å ta en tur til byen. Der skal vi kjøpe en kaffe, tusle litt rundt, få i oss litt frisk luft og jeg skal i tillegg kjøpe noen få ting som kanskje kan få opp motivasjonen til lesingen litt. Blant annet en ny pysjamas. Senere i dag skal jeg jobbe med noen blogginnlegg, for nå har jeg mange gode idéer på lur! Det jeg må bli flinkere til er å ta bilder, fordi jeg vil ikke bruke de samme bildene om og om igjen.. Så tross all eksamenslesingen fremover skal jeg prøve å oppdatere litt oftere :-) Ha en super ettermiddag og kveld, så blogges vi♥2 kommentarer

This is therapy

- Vakker natur - 

Vakker natur er faktisk noe av det fineste og beste jeg vet. Hvis jeg er sliten, litt lei meg eller bare trenger litt tid for meg selv tar jeg alltid øreneproppene i ørene og går meg en tur - gjerne til en topp eller et vann. En gåtur og en fin utsikt er faktisk som terapi for meg, og det gjør meg så sykt lykkelig. Tenk at man kan bli så lykkelig av å se noe fint?

Noe av det jeg savnet mest når jeg bodde i New York var faktisk muligheten til å gå en tur i naturen. Det å kunne gå til en topp, ha utsikt over hele byen eller et helt landskap er noe jeg tok for gitt før jeg reiste dit. Etter jeg kom hjem har jeg satt uendelig stor pris på den fine naturen vi har i Norge, og hver dag tenker jeg på hvor lyst jeg har til å utnytte den mer. Jeg vil reise til en hytte uten strøm, gå en tur, grille pølser og marshmellows på bål, dra på en topptur, gå mer på ski - you name it. Jeg har faktisk aldri følt så mye på hvor godt naturen er for meg. Når jeg var tenåring var turer det verste jeg visste, og jeg måtte til og med nærmest bli tvunget for å gå en halvtimes tur med hunden. Heldigvis er jeg ikke sånn lenger, og jeg gleder meg faktisk enormt mye til å kunne være mer ute og utforske nye steder. Norge er et fint land, og jeg er glad for at New York ga meg et nytt perspektiv på mitt eget land♥... Én kommentar

40 Q&A

1. Tre ord om meg: omtenksom, sprudlende, kontrollfreak. 

2. Det første jeg gjør om morgenen: er å gå gjennom alle sosiale medier.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: hun som synger med til alle sangene.

4. Jeg gleder meg til: Amsterdam på nyttårsaften.

5. Klesskapet mitt er fult av: klær jeg aldri bruker. 

6. Når jeg skal pynte meg: prøver jeg tjue forskjellige antrekk, før jeg finner ut at det enkle ofte er det beste. 

7. Jeg brenner for: å reise. Det er egentlig min aller største lidenskap. 

8. En liten hemmelighet om meg: jeg har "tvangstanker". 

9: Jeg føler meg mest bra: når jeg får til ting jeg har jobbet hardt for. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: vanilla latte eller kokos latte.


11. I baren bestiller jeg: vin eller en søt drink. 

12. I vennegjengen er jeg: den som alltid har kontroll og er organisert, og som er flink til å lytte. 

13. I familien er jeg: den som alltid har vært minst, men plutselig ikke er det lenger. 

14. Jeg kan ikke leve uten: de jeg er glad i. 

15. Barn er: det søteste jeg vet om. Jeg elsker barn. 

16. Om natta: sover jeg tungt som en stein. 

17. I veska har jeg: alt mulig rart - lommebok, iphone-lader, tamponger, carmex, hårstrikk og spenner, mac osv. 

18. Trening er: noe jeg stort sett gjør fordi jeg "må", ikke fordi jeg vil. 

19. Politikk er: en ting jeg har mange meninger om, men ikke engasjerer meg spesielt mye i. 

20. Kjærlighet er: det beste og skumleste jeg vet om. 21. I høst skal jeg unne meg: kos i hverdagen, fordi jeg mener det er viktig i en stressende tid før eksamen. 

22. Ved sengekanten har jeg: iphone, iphone-lader og en vannflaske. 

23. På kjøkkenet er jeg: ei som har blitt flinkere både til å lage mat og til å utforske nye ting! 

24. Jeg er dårligst til: konflikter og å få kritikk. 

25. Jeg er flinkest til: å sette pris på små ting i hverdagen. 

26. Jeg elsker: familien min, kjæresten min og livet mitt. 

27. Hva jeg vil med livet mitt: ha en god balanse med det jeg anser som det beste av begge verdener: familieliv og hund vs. drømmekarriere og reise.

28. Jeg beundrer: min bestevenn Johanne, som alltid er positiv og klarer å dra andre opp♥

29. Det beste jeg vet: er å reise.  

30. Uvane eller ikke uvane: jeg tror alltid jeg har mistet iphonen min om jeg ikke har den rett foran meg. 

31. Jeg er medlem i: amnesty international. 

32. Jeg tror på: karma. 

33. Du visste kanskje ikke at jeg: har angst for å snakke i telefonen med andre enn venner og familie. 

34. På kvelden er jeg: sliten, men også mer kreativ og inspirasjonssøkende. 

35. Som venn er jeg: en som alltid er der. 

36. Når jeg har fri: gjør jeg alt jeg kan for å ha det koselig, avslappende og fint. 

37. Når jeg jobber: er jeg effektiv og prøver å gjøre så godt jeg kan. 

38. Det er lov å lyve hvis: det kan redde noens liv. 

39. Om fem år er jeg: ferdig med å studere, har reist masse og opplevd verden og har kanskje en liten bebbis på vei. 

40. Om ti år er jeg: 30 år, har drømmekarrieren og en fin familie♥
... Ingen kommentarer

Plutselig var du der..

Plutselig var du her, november, og nå er det faktisk bare 2 uker til første eksamen. Derfor har jeg laget en eksamensplan for de neste fem ukene, og den ser sånn ut:


 

Eksamensplan uke 45

♠Mandag: gjøre alt ferdig i exphil (notater og innlevering) og skrive ferdig siste oppgave i Medier og Kommunikasjon.

Tirsdag til fredag: Lese 2 kapitler hver dag i "Media i samfunnet". 

♠Helg: gjøre ferdig det du ikke er blitt ferdig med.

Eksamensplan uke 46

♠Mandag til onsdag: Lese 2 kapitler i "Medie og kommunikasjonsteori"

♠Torsdag: Gå over notatene og notére ekstra ting om nødvendig. Printe ut alt. 

♠Fredag + helg: Gjøre ferdig det som ikke er gjort.

Eksamensplan uke 47

Mandag: EKSAMEN I EXPHIL.

♠Tirsdag til torsdag: Gå igjennom alle notater og forelesninger - print ut. Se gjennom bøkene og les det viktigste.

♠ Fredag + helg: Gå gjennom det du føler du trenger mest.

Eksamensplan uke 48

♠Mandag og tirsdag: Les det nødvendige før eksamen.

♠Onsdag: EKSAMEN I MEDIER OG KOMMUNIKASJON. 

Eksamensplan uke 49

♠Torsdag til mandag: Lese til eksamen i journalistikk.

♠ Tirsag 1. desember: EKSAMEN I JOURNALISTIKK.

JULEFERIEEEEEE.


 


Åh, dette er mye å gjøre på kort tid.. Men det er sånn jeg jobber best, og jeg føler egentlig jeg har det meste under kontroll. Nå blir det noen hektiske uker fremover, men det er kun én måned til juleferie og det skal bli så deilig. Da har jeg faktisk over én måned fri! Håper denne listen motiverte dere til å stå på litt og være litt organiserte før eksamen, og ikke bare få dere til å bli stresset, haha. Ønsker dere hvertfall lykke til med eksamensperioden til dere som har det - plutselig er den over♥4 kommentarer

I want this for breakfast- Start dagen med en god frokost - 

Jeg er dessverre veldig dårlig til å starte dagen med en ordentlig frokost de dagene jeg har skole, det frister liksom mer å ligge 15 minutter lenger under dyna.. Men de dagene jeg har fri eller starter sent lager jeg alltid en ordentlig digg frokost. Frokost er favorittmåltidet mitt! Hvem elsker vel ikke smoothies, egg, rundstykker, godt pålegg, yoghurt, juice, knekkebrød, te og kaffe? Jeg kunne spist frokost til hvert måltid! Over ser dere noe av det beste jeg kan få - nemlig ristet brød med most avokado og speilegg. Mmmmm. Ved siden av har jeg en liten skål med yoghurt, hjemmelaget müsli og jordbær. Et lite frokosttips som du kan prøve deg på i morgen♥... Én kommentar
Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits