FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Veganer? Vegetarianer? Pescetarianer?

Nå har det snart gått to måneder siden jeg publiserte innlegget om at jeg ville begynne å redusere mitt inntak av kjøtt og meieriprodukter kraftig. Derfor tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering. Er jeg nå veganer? Vegetarianer? Pescetarianer? 

Jeg kan gledelig si at jeg aldri lenger (med to unntak) lager eller spiser kjøtt hjemme - verken til middagen, som pålegg eller noe annet. Jeg har også redusert inntaket av meieriprodukter, men jeg spiser fortsatt yoghurt av og til, og bruker fortsatt melk av og til. De gangene jeg spiser kjøtt er når jeg er på jobb eller hvis jeg får det servert når jeg er på besøk, men om jeg har mulighet lar jeg være. Det har vært overraskende lett å kutte ut kjøtt, det eneste jeg savner er faktisk leverpostei, et av mine favorittpålegg. Og det er ikke akkurat det verste. I tillegg finnes det jo flere typer erstatninger (som jeg enda ikke har prøvd)

Spesielt middagene er blitt mye sunnere og jeg har begynt å teste ut mer på kjøkkenet. Det er kommet mange nye retter på menyen - spesielt supper. Jeg har blitt hektet på supper! Jeg spiser forresten fortsatt fisk og sjømat, selv om det også er sjeldent. Jeg har altså bare hatt positive erfaringer med dette hittil, og gleder meg til å oppdage mer deilig, kjøttfri mat. Hvis vi skal sette en betegnelse på hva mitt kosthold nå er, så vil vel det bli flexitarianer. Og det stortrives jeg med å være. Jeg har ingen planer om å gjøre noen flere endringer med det første, det får jeg heller ta litt som det kommer :-)

Mine 4 favoritt vegetarretter

bønnetaco/nachos

wok med grønnsaker og ris/nudler

hot gulrotsuppe med chia og nanbrød 

pasta "bolognese", med linser i stedet for kjøtt 

 2 kommentarer

Busy daysGod lørdag♥ Beklager bloggfraværet de siste dagene, men det har vært et par hektiske dager.. På torsdag satt Andora og jeg bokstavelig talt hele dagen og lagde en video til dere. Ingenting gikk som det skulle, og det var helt tragikomisk, haha. Først måtte jeg slette alt på minnebrikken, for den var full. Så var batteriet på kameraet flatt, så det måtte lades. Og når vi var helt klare til å begynne, tror dere ikke minnebrikken sluttet å fungere? Bah... Vi reiste å kjøpte ny minnebrikke, spilte inn filmen og redigerte med et glass rødvin og deilig middag. I går hadde jeg skole, trening og var ute å spiste med et vennepar, så da fløy tiden forbi... Håper dere har hatt noen fine dager! 

I dag har jeg hatt en deilig og rolig morgen, med frokosten over, en stor kopp te og The Kardashians på TV-skjermen. Nå skal jeg fikse meg, gå tur med Billy og så er det jobb i kveld og morgen formiddag. Ha en super helg, så snakkes vi i morgen!3 kommentarer

On the top of my wishlistA knew wintercoat... (all from Zalando)

Kulden sniker seg bare mer og mer innpå nå, og det merkes ekstremt godt. Jeg er en frysepinne av en annen verden, og ville helst isolert meg inne foran peisen hele vinteret om jeg hadde det valget. Nå begynner jeg å bli litt stresset, fordi jeg har faktisk ingen vinterjakke nå... Jeg har bare tynne kåper og jakker, og de holder ikke meg varm når minusgradene viser seg. Derfor er jeg nå på febrilsk jakt etter den perfekte vinterjakken eller kåpen, og jeg tror en ullkåpe ville vært det optimale! Jeg skal hvertfall på febrilsk jakt fremover. Noen som har tips til hvor jeg kan finne den perfekte kåpen til studentvennlig pris?8 kommentarer

Last night

2,5 years of love

I går feiret Marcus og jeg at vi har vært kjærester i 2,5 år. Det har gått så fort, det er så rart. I tiden vi har vært sammen har jeg rukket å bo i New York i fire måneder, vi har vært i åtte forskjellige land sammen, bodd sammen i to forskjellige byer, fått oss hund sammen... Vi har gjort så mye og tiden har flydd! Samtidig virker det som vi har kjent hverandre i mange flere år. Han er min bestevenn og verdens beste kjæreste, rett og slett♥ Hehe, litt kliss på en tirsdag må få være lov vel? Vi feiret uansett dagen med raclette og litt bobler. Hvis dere ikke har prøvd raclette før så anbefaler jeg dere å prøve. Dere kan ha på hva enn dere vil, og det er en utrolig sosial middag. Funker like godt med to som i et selskap med flere! I går brukte vi oppkuttet ytrefilet av svin og kyllingfilet, pølsebiter, miniatyr-hamburgere, bacon, sopp, mais, dadler og såklart ost. (Jeg spiser fortsatt mye mindre kjøtt, et eget innlegg om dette kommer snart). En utrolig fin kveld♥6 kommentarer

Mine 10 bud

1. Våkne med et smil.

2. Drikke massevis med te.

3. Gjør alltid ting som gjør deg glad!

4. Tenk positivt og omgås positive mennesker.

5. Drikk et glass vin eller ta deg en sjokoladebit om du har lyst på det!

6. Det er bedre å angre på ting du har gjort enn ting du ikke har gjort.

7. Gjør alltid ditt beste for at de rundt deg skal ha det bra.

8. Spis sunt nok og tren nok til at du føler deg bra.

9. Aldri la noen si du ikke er bra nok.

10. Alltid yt ditt beste.

Have a wonderful week♥

Jeg tenkte jeg skulle starte uken med å gi dere mine ti bud. Jeg har en ordentlig tro på at om du lever etter blant annet disse budene, så vil du ha et godt liv. Alt handler om å sette pris på de små tingene i livet, og det handler om at du selv skal føle deg bra - ingen skal kunne si noe annet. Det er hvertfall min mening. Så nå håper jeg dere tar til dere noe av dette og virkelig gjør denne uken helt super! Sett pris på de små tingene, gjør ting du liker og vær sammen med mennesker som gjør deg lykkelig♥8 kommentarer

10 ting du ikke visste om megGet to know me a little better...

1. Jeg fryser alltid. Virkelig, jeg er den største frysepinnen som finnes tror jeg. Det jeg sier aller mest må nok være "det var litt kaldt her". 

2. Jeg skal bli journalist, men har telefonangst. Det går ikke akkurat hånd i hånd. Men jeg jobber med saken! Jeg tar heller aldri telefonen om jeg ikke kjenner igjen nummeret. Da venter jeg heller til det er ferdig å ringe, før jeg sjekker opp nummeret på 1881. Hvis det er noen jeg kjenner ringer jeg opp igjen. 

3. Jeg har tre punkter på kroppen jeg ikke takler å bli tatt på. Hvis noen tar meg på akillesen, håndleddet eller pulsåren på halsen blir jeg helt dårlig. Æsj, jeg ble dårlig bare av å tenke på det nå...

4. Jeg blir klaustrofobisk hvis noen holder meg fast. Omså det bare er en finger de holder i uten å slippe. Jeg får helt noia. 

5. Jeg er med babyer akkurat slik som barn er med hunder. Hvis jeg ser en baby får jeg så innmari lyst til å gå bort og spørre om jeg kan kose med den! Jeg gjør det ikke altså, det ville blitt litt voldsomt... Men jeg er over gjennomsnittet glad i babyer! 

6. Jeg hater å gå med BH. Det er faktisk alltid det første jeg tar av meg når jeg kommer inn døren, jeg syns det er så ubehagelig å gå med... Spesielt når jeg sitter mye!  

7. Jeg er kontrollfreak. Skikkelig kontrollfreak er jeg... Alt må skje på min måte, når jeg vil det skal skje. Jeg lager mange planer i hodet mitt (og er dårlig på å fortelle de videre) og hvis ting ikke går som planlagt så kan jeg bli både sint og lei meg. 

8. Jeg er veldig opptatt av hvordan andre oppfatter meg. Det er noe jeg sliter en del med, dessverre. Jeg må for eksempel presse meg selv veldig bare for å gå på butikken uten sminke, og jeg vil at alle jeg treffer skal like meg som person. Om de ikke gjør det tar jeg det veldig personlig, selv om jeg godt vet at ikke alle kan komme like godt overens. 

9. Jeg har aldri feil. I annen betydning: jeg er sykt sta og påståelig. 

10. Jeg mister telefonen min ca. 20 ganger hver dag. Altså, jeg husker ALDRI hvor jeg legger den pokkers telefonen.. Som regel ligger den under meg i sofaen, på badet eller oppå en hylle. 8 kommentarer

Pop of color and messy bun


Jakke Amisu // Genser Bik Bok // Bukse Topshop // Veske New Yorker // Bånd HM 

Yesterday´s

I går var egentlig planen min å fortsette med lesingen av pensum, men ettersom jeg har lest hver eneste dag denne uken syns jeg jeg fortjente litt fri. Lørdagen ble derfor mye finere enn jeg hadde trodd, og det var deilig. Jeg tok en kaffe og kikket litt rundt i byen med Andora, og kvelden ble en ordentlig lørdags-kosekveld med god mat, snacks og TV. I dag må jeg derimot ta igjen litt av lesingen, så etter jeg er ferdig med å oppdatere her skal jeg plassere nesa godt nedi "Vårt politiske Norge". Sounds like fun, hæ? 

Jeg må forresten bare si at jeg er så glad for at lav messybun (som på bildet) er blitt så inn nå. Jeg elsker det - både looken og fordi det er så sykt behagelig. Ingen ting er bedre enn stilfullt og komfy på samme tid! Men nok skravling fra meg. Ha en superfin søndag♥ Jeg oppdaterer på nytt senere i dag, så da blogges vi!
 2 kommentarer

Drinkguiden for den perfekte jentekvelden

Det er fredag, og jeg tenkte jeg skulle gi dere noen tips til de aller beste drinkene! Så om dere har planlagt en ordentlig jentekveld denne helgen, så foreslår jeg dere å bruke noen av disse oppskriftene! Husk at det er 20-års aldersgrense på disse da ;-) Bruk kreativiteten hvis dere vil ha de virgin! Ha en fin helg!♥


bilder fra Weheartit

Strawberry Daquiri: 
300 g frosne jordbær, 5 ss sukker. limejuice, 3 cl jordbærsirup, 1 dl hvit rom

Mojitos: 
12 mynteblader, 2 ss brunt sukker, 2 limebåter, 3 cl hvit rom, fyll opp med sprite

Pina Colada:
4 cl hvit rom, 8 cl ananasjuice, 4 cl kokoskrem, knust is 

Frozen Margharitas:
3 cl tequila, 1 cl cointreau, 3 cl limejuice, knust is, salt til glasset

Sex on the beach:
4 cl vodka, 2 cl pærebrennevin, 4 cl appelsinjuice, 4 cl tranebærjuice 11 kommentarer

Oh so happy

THIS MADE MY DAY

Denne dagen altså... Jeg er så glad! I flere måneder nå har jeg stresset over praksisperioden vi skal ha i vår, men i dag, endelig, så kom alt i boks. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med praksisplassen min! Nå er jeg i ekstase, og supergira på å starte. Og på toppen av det fikk jeg de fine kjolene jeg bestilte fra Nelly i posten og jeg håper at de passer. Noen må ha hørt meg, for denne dagen trengte jeg! Ja takk til flere sånne dager, haha♥ I kveld skal jeg feire med å poppe en champagne, eller i hvertfall ta et vinglass. Håper dere har en like 'happyday' som meg!6 kommentarer

Hairstyles to inspire you


♥♥♥13 kommentarer

Peanut nicecream

Ingredienser: Frossen banan, peanøttsmør, melk (det du foretrekker, jeg brukte usøtet soyamelk) og mørk sjokolade til topping. 

Fremgangsmåte: Ta det på øyemål (jeg brukte ca. 1 1/2 banan, 2 små ss peanøttsmør og så lite soyamelk jeg kunne). Prøv deg frem med smakene og kjør alt i en blender. 

Give me some please!

Denne drømmen av en "is" er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Denne kan du virkelig nyte med god samvittighet! Hvis du bruker banan og soyamelk/melk som base kan du smake deg til med den smaken som er din favoritt - sjokolade, bær... Hva enn det skulle være! Et lite tips jeg fikk av min kjære Johanne♥ Jeg har også hørt det er godt med avokado, så jeg tenker jeg skal prøve ut det neste gang! Har du smakt nicecream før? Hva er din favoritt? Ha en super dag!5 kommentarer

Tid for en kostholds-boost

Nå har jeg jo maset og klaget i flere uker på at jeg konstant er trøtt og sliten, og jeg begynner å bli ekstremt lei (det gjør nok dere av å lese om det og). Derfor har jeg tenkt å ta et tak i det for alvor nå, og det skal jeg gjøre ved å være mye mer bevisst på hva jeg putter i kroppen min. Jeg har satt meg noen punkter, som jeg vil følge omtrent slavisk en tid fremover. Om dere også føler dere trøtte og slitne så ta med deg tipsene og gjør det samme som meg da vel! 

♣ Start hver morgen med å drikke saften fra en halv sitron. Det har så utrolig mange helsefordeler at jeg ikke engang orker remse de opp. Noen nøkkelord er bedre fordøyelse, bedre immunforsvar og finere hud - les HER for flere punkter! 

♣ Drikk en næringsrik smoothie til frokost. Jeg er blitt så elendig til å spise frokost etter jeg startet å studere, og det sier seg jo selv at det ikke er bra. Derfor skal jeg begynne å drikke en smoothie hver morgen i stedet. Jeg snakker ikke om smoothie av jordbær, banan og juice liksom, men en ordentlig næringsrik smoothie med både mineraler, vitaminer og proteiner. Da får jeg i meg mer av det jeg trenger! Per dags dato får jeg nok i meg litt for lite av det...

♣ En kopp grønn te hver morgen. Dette gjør jeg forsåvidt allerede hver dag, men det er virkelig en god start på dagen for meg, og det er ikke noe jeg har planer om å slutte med.

♣ Ta D-vitamin hver dag. Jupp, jeg skulle ha startet med dette for en evighet siden... Men nå skal jeg i alle fall starte! 

♣ Spis mindre raske karbohydrater og fett, og mer grønnsaker til middag. Når jeg er sliten er det lett å ende opp med lettvinte middager, som ofte er fulle av raske karbohydrater. Det skal det bli en slutt på, jeg skal bli mye mer bevisst på middagene. 

♣ Drikk mer vann. 

♣ Mer aktivitet! Jeg har vært ekstremt dårlig på treningsfronten i det siste, og det merkes jo såklart, men jeg har rett og slett ikke hatt energi til det. Så da tenker jeg at jeg må starte litt i det små, med mer aktivitet i hverdagen. Jeg tenker at flere eller lengre turer med Billy, å gå til skolen i stedet for å ta buss og å gjøre yoga litt oftere bør øke energinivået litt, slik at jeg etterhvert orker trening igjen. 5 kommentarer

Fri, men ikke fri

Red lips...

Jeg har fri fra forelesninger denne uken, noe som er veldig deilig. Det vil derimot ikke si at jeg har fri, for jeg har tonnevis med skolearbeid jeg må gjøre uansett. Det samme gjelder neste uke. I tillegg er jeg så trøtt om dagen at jeg såvidt klarer å fungere. Ikke vet jeg hva det kommer av, men selv etter ni timer på puten hver natt, slumrer jeg alarmen i over én time hver morgen og sover minst et par timer på sofaen hver ettermiddag. Det er så rart, for det er til og med sol og strålende vær, noe som burde gitt meg i alle fall litt energi. Uansett... I dag har jeg fått lønning, og nå er kjæresten og jeg på vei ut døren for å shoppe litt interiør. Jeg er også på jakt etter noen kjoler, men det er ikke prioriteringen akkurat nå. Vi er bokstavelig talt på vei ut døren, så nå må jeg løpe! Vi snakkes♥ Noen som har tips mot trøttheten??5 kommentarer

Styles to inspire you
Håper du ble inspirert! Ha en super tirsdag♥8 kommentarer

Fordelene og ulempene ved å ha hund

Nå har kjæresten og jeg hatt lille Billy i over åtte måneder. Vi har hatt en helt fantastisk tid sammen, samtidig som vi har gått gjennom noen utfordringer. Jeg tror det er mange som lurer på hvordan det er å ha hund når man er så ung, hvordan det går i forhold til jobb og studiet etc. Derfor tenkte jeg å gå gjennom alle fordelene og ulempene vi har opplevd ved å ha en hund å ta vare på. Ulemper:

Det er ikke nødvendigvis riktig å kalle det for ulemper, kanskje heller utfordringer. Men her er altså de utfordringene vi har kjent på:

1. Vi kan ikke lenger reise hvor og når vi vil. Spesielt jeg, er veldig reiselysten og blir fort rastløs om det har vært for lenge siden sist jeg reiste. Vi har vært vandt med å bestille en tur akkurat når vi har lyst og det passer for oss, og det kan vi ikke lenger gjøre. En hund er flokkdyr, og er avhengig av å ha flokken sin rundt seg. Selvsagt kan man få familie/venner til å passe hunden, eller man kan sette den på kennel. Dette er likevel ikke optimalt, spesielt om hunden enda er valp. I sommer reiste som sagt Marcus og jeg endel, både til Jamaica, New York og Spania, og vi var borte i tilsammen tre uker. Billy var hos familiene våres og hadde det helt fint, men for en valp ble det alt for lenge å være borte fra flokken sin. Det endte med en veldig seperasjonsangst for lille Billy. 

2. Vi må hele tiden telle antall timer vi er borte, og passe på at skole/jobb ikke overskrider syv timer om dagen. Hunder er som sagt flokkdyr og trives ikke alene. De trenger selskap, og det er anbefalt at hunden er alene maks syv timer om dagen - gjerne mindre! Det betyr at om vi har hatt en syv timer lang skoledag eller jobbdag, så kan ikke vi trene, gå ut å spise eller finne på ting på kvelden uten Billy. 

3. Det er mye dyrere enn vi trodde. Hunden er dyr i seg selv når man kjøper den, og man regner jo med å måtte bruke endel penger på utstyr og mat. Det vi derimot ikke tenkte på var hvor innmari dyrt det er med utstyr, veterinær, mat osv. Det blir jo dyrest i starten, såklart. Etterhvert har man jo det meste av utstyret. Likevel er det små ting man hele tiden må tenke på, som årssjekk hos veterinær, flåttmiddel om sommeren, ny mat og nye godbiter, kanskje en ny seng om den forrige er blitt slitt and so on... Et lite tips er å kjøpe brukt, det som kan bli kjøpt brukt - det er bare å titte på finn! 

4. Det er på en måte som å ha en baby. Hunden krever 100% tilstedeværelse av deg - du må trene, gå tur, leke, kose... Det tar opp mye tid! Og om du ikke tar den tiden du bør til å gi hunden din oppmerksomhet kan hunden fort kjede seg og bli innpåsliten - akkurat som en baby eller et lite barn. 

Fordeler:

1. Vi har fått både baby og en bestevenn. Vi har en som alltid er der for oss, som koser med oss, som vi kan fortelle alt til, som trøster oss når vi har det vondt og som gjør oss skikkelig, ordentlig lykkelige. 

2. Vi får alltid en fantastisk velkomst når vi kommer hjem. Billy hopper av glede og snurrer rundt hver gang vi kommer inn døren. Om vi så bare har vært ute i to minutter får vi samme velkomst. Vi føler oss som verdens aller beste mennesker når noen blir så glad for å få oss hjem♥

3. Vi har noen til å dra oss opp av sofaen. Hunder krever som sagt sitt, og Billy drar oss opp av sofaen og ut i naturen, eller bare opp av sofaen for å leke med han eller trene med han. 

4. Vi utfordrer oss selv. Det er ikke bare-bare å trene opp en hund til å være snill og lydig, men når man klarer det føles det helt fantastisk. Vi blir, og er, ekstremt stolte når vi kan si at Billy er blitt en fantastisk hund, som er så flink og god. 

5. Vi er aldri alene. For meg som er livredd for å være alene hjemme er det helt deilig å ha Billy her! Han holder meg med selskap og får meg til å føle meg trygg. Vi trenger heller aldri å være ensomme om vi er alene hjemme. 

6. Han gjør oss lykkelig♥ Etter at vi fikk Billy har vi opplevd fler små hverdagsgleder enn noen gang før tror jeg. Hunder gjør så utrolig mye rart, de er noen rare, snodige vesener. Uansett om det er rare ansiktsuttrykk de har, leppa på skrå, å løpe etter halen eller å være superhappy på tur - hunder får oss til å smile! Mye! 


Det aller viktigste å tenke på når man vil skaffe seg hund er uansett å virkelig tenke gjennom alle "ulempene". Fordi man er nødt til å ofre noen ting hvis man skal ha hund i hus, det er ikke til å unngå. Men de positive sidene ved å ha hund gjør det som regel ekstremt verdt det uansett! Et annet tips er å lese mye om den rasen du ønsker deg, for jeg tror det er viktig å skaffe seg en hund som passer inn i den livsstilen du allerede lever - hvertfall sånn mer eller mindre. Om du aldri går på tur, og egentlig ikke er så glad i gå på tur, så bør du ikke skaffe deg en husky, sant. Dere skjønner nok hva jeg mener. Håper dere likte dette innlegget :-)3 kommentarer

Comfy, varm and chicKeep varm with wool sweaters and hot tea! 

En av mine desidert beste kjøp denne høsten er denne genseren fra Cubus. Faktisk så var det bare noe jeg grep med meg i farten, uten å verken prøve eller kikke ordentlig på den først. Stoffet var så deilig og mykt, og består av 10% ull og 8% alpaca. Det er ingen tvil om at denne skal hjelpe meg å holde varmen i vinter! Skinn er også et ordentlig must-have i høstgarderoben, så dette skjørtet vil nok bli mye brukt. Ta på et par tykke strømper, så holder du varmen gjennom hele vinteren♥4 kommentarer

I like my mornings like thisSimpel, but soo good

I dag ringte alarmen 08.08 (jeg klarer ikke ha alarmen på hele tall) og jeg startet med en god yogaøkt, etterfulgt av en deilig dusj. Så laget jeg meg en kopp grønn te med sitron, slik jeg gjør hver morgen. Det er det beste jeg vet, og det gir meg en god start på dagen. Når det kommer til frokost er det ikke så mye som skal til. Rugssprø er og forblir en favoritt hos meg, og med bare brunost og blåbær på så har jeg en perfekt frokost. Jeg skal innrømme at jeg vanligvis liker en litt mer forseggjort frokost. For eksempel bananpannekaker, avo-toast, havregrynsgrøt, egg, chiapudding, yoghurt med müsli og frukt etc. Problemet er at jeg er så innmari matlei om dagen, og da er det kun det enkle som frister - rett og slett. Og brunost med blåbær er faktisk ekstremt godt! 

Det blir en lang dag, og en lang helg enda en gang. Jeg skal på skolen om ikke så lenge, og rett etter skolen er det jobb. Og så er det jobb hele helgen. Jeg har skrevet noen innlegg på forhånd, så bloggen vil bli oppdatert uansett. Håper dere får en fin helg♥2 kommentarer

I wear this on my lips


Lipliners: Mac Soar (øverst), Mac Cultured (nederst) 

MaxFactor Burnt Caramel 745 // Mac Matte Yash A36 // Kicks Pink Ribbon 0356

Kiss Kiss, love my lipsticks

Jeg har aldri brukt noe på leppene før, og har egentlig alltid syntes det har vært litt unødvendig og mye styr. Denne sommeren derimot, fikk jeg plutselig en forkjærlighet for leppestifter. Nå bruker jeg leppestift nesten hver dag, faktisk. De tre over er favorittene mine - og de eneste jeg bruker forsåvidt, hehe. Den fra Maxfactor er favoritten, og den bruker jeg sammen med liplineren Mac Soar. De passer perfekt sammen! Alle disse leppestiftene er matte, selv takler jeg ikke glossy leppestift og holder meg langt unna lipglosser. Jeg påfører derimot alltid litt carmex først, både for å holde på fuktigheten og fordi jeg syns leppestiften setter seg finere da! 

Her bruker jeg Maxfactor Burnt Caramel 745 og Mac Soar:


Her bruker jeg Mac Matte Yash A36 og Mac Cultured: 


Her bruker jeg Kicks Pink Ribbon 0356:

Hvilken var deres favoritt? Bruker dere leppestift?♥5 kommentarer

På tide med forandring

· HM home ·

Her i hjemmet går det veldig mye i de samme fargene, nemlig beige og brunt. Vi leier møblert, og nesten alt i leiligheten er utleiers og ikke vårt. I det siste har jeg fått behov for litt forandring og har allerede begynt smått. Jeg tenker det er bortkastet med store innkjøp og forandringer, for vi er jo usikre på hvor lenge vi skal bo her. Dessuten blir jeg fort lei og vil ha forandring, så jeg tenker det er greit å starte med småting, som fortsatt gjør en stor forskjell! Svart, hvitt og gull er favorittfargene, som dere kan se. Sammen med den beige sofaen og fargene ellers i leiligheten, tror jeg det blir dødsfint. Alt på bildet over står på ønskelisten akkurat nå. Jeg må bare forhøre meg litt med kjæresten før jeg bestiller med noe hjem, hehe. Det er lett å glemme bort at han også skal ha noe å si når det kommer til inrnedningen. Uuups!... Én kommentar

A slow morning

Er ikke denne sovemasken bare den søteste dere noen gang har sett? Jeg falt helt pladask for den da jeg så den på Cubus for et par uker siden. Det tok sånn ca. et halvt sekund for jeg dro den med meg. Jeg elsker slike små, søte ting♥ Fordi jeg har blitt mer nøye på å holde en god døgnrytme i det siste er det ikke bestandig jeg er like trøtt når jeg legger meg. Da er jeg nødt til å ha det helt mørkt, noe det sjeldent er på vårt soverom. Slike sovemasker er helt perfekte å bruke da! Det hjelper meg til å sovne mye fortere - i tillegg er denne ekstremt god å ha på seg. Bare et lite tips om du har samme problem som meg!
Tuesday mornings...

God morgen♥ I dag er en sånn dag hvor jeg slumret alarmen i én time, før jeg til slutt klarte å dra meg opp av sengen. Jeg er så trøtt om dagen, og mistenker at det er årstiden sin skyld. Jeg har likevel ryddet litt i leiligheten, og nå inntar jeg dagens frokost. Jeg er blitt helt hektet på grovt brød med peanøttsmør og blåbærsyltetøy, så det ble frokosten i dag også. Og en stoooor kopp grønn te, såklart. Denne dagen blir nok tilbrakt hjemme med skolearbeid og pensumbøker. Når kjæresten kommer hjem fra jobb skal jeg dra han med ut på en lang tur med Billy i det fine været! Det tror jeg blir fint. Håper dere har en fin dag♥14 kommentarer

Mine mål for denne uken

Denne uken har jeg egentlig bare to mål, men med mange undermål. Mine mål denne uken er å pleie meg selv og å jobbe hardt. Her har jeg konkretisert det litt:Få nok søvn hver natt.

Gjøre yoga minst 4 dager.

Spise sunt og grønt, og lage masse smoothies. 

Kure håret og gi ansiktet en hjemmebehandling. 

Skrive portrettintervjuet vi snart skal levere.

Gjøre oppgaver og lese pensum i makt og politikk. 

Komme på gode og kreative idéer til bloggingen fremover. 
 

God mandag, og god uke til dere alle♥ 7 kommentarer

Quotes to inspire you

God søndag♥ Jeg vil begynne med en ny kategori (spalte) på bloggen nå, som jeg vil kalle "To inspire you..." I denne spalten vil jeg poste ting som inspirerer meg, som jeg håper kan gi inspirasjon til dere også! Ha en kjempefin dag, og lad batteriene for en ny uke!Håper disse quotesene inspirerer dere til å få en super uke, fra og med i morgen! 
 6 kommentarer
Les mer i arkivet » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016
hits