FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

New York, matmekka?

New York, 13.32

Jeg vedder på at når dere tenker på matbutikker i USA så tenker dere stooore, store butikker med masse utvalg og masse godt. Dette tenkte jeg også, for da jeg var i Florida for noen år siden var det akkurat sånn det var. Hylle på hylle med alt du kunne ønske deg, og mer. Her i New York er det noe helt annet. For det første er det ikke matbutikker overalt, slik som det er i Norge. I tillegg er matbutikkene relativt små, for det er jo ikke så mye plass til overs i denne byen. Og når det kommer til innholdet i butikkene... Vel, det er rett og slett latterlig. Jeg blir faktisk nesten lei meg. Å gå i butikken her er så latterlig demotiverende. Dere kan tro det er vanskelig å finne på gode, sunne måltider når det eneste butikkene består av er grønnsaker/frukt, potetgull, pasta, ris, litt kjøtt og meieriprodukter. Ellers er det jo fryste middager da. Det finnes det mye av! Men det finnes ikke noe indisk mat eller krydre, eller kinesisk, eller egentlig noe som helst som gjør maten spennende. I tillegg er det jo slik at vi jentene som regel lager middag hver for oss her i leiligheten. Det gjør heller ikke at motivasjonen for å lage god og ordenltig mat er stor. Her i huset går det mest i pasta, avokado og frokostblanding. 

Jeg syns det er fryktelig rart at det er sånn i en så stor by som New York, med så mange kulturer og forskjellige mennesker. Dette burde jo vært et matmekka. Kanskje jeg bare ikke har funnet de riktige butikkene enda? For tro meg, de er ikke lett å finne. Men det er vel også litt som læreren min sa i dag; New Yorkere går ut og spiser. Dere aner ikke hvor mye jeg savner ordentlig god, norsk taco, norskt pålegg, indisk mat, godt brød, supper (toro♥) og generelt det å gå i en norsk matvarebutikk og bli inspirert til hva man vil spise. 3 kommentarer

I love autumn

Store skjerf. Skinnjakke. Fargene. Løv som faller fra trærne. Kakao med krem. Moten. Filmkos. Å sitte under pleddet med en tekopp i hånden. Halloween. Oversized ullgensere. Stearinlys. Den friske luften. Boots. Kveldsturer i mørket. Ullsokker.

Åh, høsten er min favorittårstid. Faktisk. Jeg elsker sommer, men det er noe spesielt med høsten. Jeg elsker høstmote, jeg elsker at man kan ligge under et pledd med noe varmt å drikke og se på film, jeg elsker den friske luften, jeg elsker inspirasjonen jeg får hver høst og jeg elsker at det er den perfekte årstiden for å kose og slappe av. Alle fargene ute i naturen, med grønt som sitter igjen fra sommeren og gult, oransje og rødt som kommer mer og mer frem er helt magiske. Det skal en så lun og god stemning. Til og med regnværsdagene på høsten er koselig. Det er såklart så lenge man ikke  ut å gå i regnet, da er det ikke fullt så koselig... Men likevel, høsten er og forblir min favoritt årstid♥

Jeg gleder meg sånn til høsten kommer på ekte her i New York. Tenk dere Central Park med alle høstens farger. Tenk dere å gå gjennom de kjølige gatene med store skjerf, skinnjakke og boots, for så å sette seg inn på en café og bestille en varm kopp kaffe eller kakao. Se for dere alle de unike, deilige, store og varme klærne i butikkene her. Se for dere hvordan de først pynter til Halloween, så thanksgiving og rett etter det gjør alt klart til jul. Jeg tror og håper at New York på høsten er like fantastisk som jeg ser for meg at det er! I morgen er det første oktober og jeg ønsker den veldig velkommen♥ (bildene fant jeg på wehartit)


- October, please be good to me -
2 kommentarer

Saturday in Central Park

New York, 20.15

Det blir ofte kveld her og natt i Norge før jeg rekker/orker å oppdatere her, men sånn får det bare være... En av de mest positive tingene ved New York, etter min mening, er at man på en slapp lørdag kan ta seg en tur i Central Park og likevel slappe av. Det gjorde vi i dag. Vi hadde en lang og treg morgen, før vi gikk innom Dean and Deluca for å kjøpe noe digg. Så tok vi subwayen opp til Central Park og koste oss der med noen timer. Det var konsert der i dag i tillegg, så selv om vi satt utenfor konsertområdet hørte vi alle sangene. Vi har hatt en ganske deilig dag, med andre ord! 

Nå er det ikke lenge før Johanne og Malene skal møte familiene sine og bo på hotell med de, så i kveld blir det bare Anja og meg i leiligheten. Ikke det at det blir så annerledes, for jeg vedder på at vi kommer til å bruke kvelden akkurat slik som normalt; å se på serie. Haha. Når dere leser dette er det nok ny dag for dere, så ha en fin dag♥


Været i dag var helt fantastisk også, så vi har hatt en suuper deilig dag! Godt med litt varme og sol i mellom den litt kjøligere temperaturen som sniker seg innpå.2 kommentarer

One Month in New York City; bildedryss

New York, 22.50

I dag er det 26. september og vi har allerede vært her i én måned. Det har både gått veldig fort og veldig sakte. Når jeg ser tilbake til siste dag hjemme, alle hadeklemmene og tårene virker det som det er langt mer enn bare én måned siden. Likevel har tiden gått så fort, at jeg såvidt husker hvilken dag det er. Heldigvis har vi vært veldige rolige denne uken, og stort sett bare slappet av i leiligheten. I dag derimot har vi feiret en måneds "jubileum" her i New York med noen venninner fra klassen og spist taco og sett film. De andre jentene reiste ut, mens jeg ble igjen hjemme. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg har bihulebetennelse i dag, og må derfor gå på antibiotika i 10 dager. Samtidig fikk jeg både nesespray og pustemedisin, haha. Så nå satser jeg på å bli frisk!

Jeg tenkte jeg skulle hedre én måned her med å skrive ned de tingene jeg elsker ved New York. Det å bo her er helt fantastisk, og det er en like fantastisk by som jeg alltid har sett for meg. Likevel har tankene mine om å bo her både gått opp og ned, for det er som sagt ikke bare-bare å flytte så langt fra alt kjent første gang man flyttet hjemmefra. Uansett hva slags tanker jeg har hatt fra tid til annen, så er det  mye å elske ved denne byen. De unike menneskene. De fantastiske utstillingsvinduene. Upper East Side og Upper West Side. Times Square. Broadway. Alle de ulike stilene man ser på gaten. Alle mulighetene. De forskjellige kulturene. Baseball-kamp. Stemningen i Soho. De vakre gatene i East og West Village. Central Park. Brooklyn Brigde. Å se Manhatten fra utsiden når det er mørkt. Å alltid se mennesker i gatene. Den gode maten. Yoghurt is til en billig penge. Cupcake-shops og bakeries på hvert hjørne. De sjarmerende bygningene. Alle shoppingmulighetene. Travle dager. Språket. Vennlige mennesker. Å se mennesker som er hundre ganger mer stresset en deg selv. Musikaler. Alle turist-attraksjonene. Moten. Været. Wast Highway og utsiikten til New Jersey. Pierre 11. High Line Park. Markeder. Little Italy og China Town. Matlevering på døren. Fifth Avenue. Ground Zero. Grand Central Station. Empire State Building og Rockefeller. Jordbær dyppet i sjokolade. Macroner. Starbucks. Koselige caféer. Og det at man faktisk aldri blir ferdig med å utforske denne byen. 

Noen bildet fra vår fantastiske tid hittil. De neste månedene fremover har vi alt planlagt litt småting, også får jeg besøk fra 12-24 oktober, så da blir det mye spennende som skjer! Gleder meg skikkelig til den neste måneden♥ 2 kommentarer

Antrekk: Ripped jeans

New York, 20.32

I dag hadde vi en veldig rolig start på dagen, for vi startet ikke på skolen før klokken 1. Det er både deilig og sinnsykt upassende, fordi når man har skole fra 1-5 så forsvinner hele dagen. Det er akkurat tidlig nok til at man ikke rekker å gjøre så mye før skolen og akkurat sent nok til at man ikke rekker å gjøre så mye etter skolen. Så i dag har jeg bare tatt en rolig morgen, krøllet håret litt, spist god frokost, vasket litt klær og vært på besøk hos noen søte jenter i klassen♥ Veldig deilig dag!
Bluse Amisu Bukse Topshop Solbriller Armani Exchange Sko Converse Klokke Marc Jacobs 

Hva syns dere?  2 kommentarer

By Steve Madden

New York, 12.30

I dag er en sinnsykt slapp dag. Jeg har verken motivasjon eller energi til å gjøre noe som helst fornuftig. Derfor tilbringer jeg dagen i sengen, med netflix og doritos. Senere i dag må jeg skrive oppgaven vi har i engelsk, og om jeg orker blir det kanskje en tur på treningssenteret. Denne uken har vi spist så mye tung mat, så både Johanne og meg kjenner at neste uke skal vi spise masse sunn og god mat, trene og få tilbake litt energi! 

Ellers, vil jeg vise dere det absolutt beste innkjøpet jeg har gjort her nede. Disse skoene har jeg seriøst siklet over i hele sommer. Jeg fant de første gang i Larvik før sommerferien og etter det har jeg ikke fått tankene bort fra de. Hver gang jeg har sett de har jeg tenkt "Nå skal jeg kjøpe de", men de har ikke hatt størrelsen min noe sted... Så dere kan tro jeg ble overlykkelig da jeg fant de her i New York, til under halve prisen!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ De er ganske vonde å gå med, men man må lide for skjønnheten, eller hva? 7 kommentarer

Go Yankees!

New York, 12.16

HERREGUD, FOR EN OPPLEVELSE!! I går reiste vi ni jenter til Yankee Stadium i Bronx for å se på baseball kamp. Yankees mot Blue Jays. Det første vi alle gjorde når vi kom dit var å kjøpe oss Yankee-caps og skumfingre. Så gikk vi inn i stadion og ble møtt av rekke på rekke med matboder og kiosker. Ingrid og jeg endte opp med nachos, og fy søren den var god. Nachochips, guacamole, cheddar cheese, salsa og kjøttdeig - mmm. Hele opplevelsen av å være på en baseballkamp i USA var fantastisk. Stemning var helt på topp under hele kampen, og man kjente bare et skikkelig engasjement rundt hele stadion. Faktisk, så var det over 40 000 mennesker der. Det er litt sykt. Og på toppen av alt; jeg lærte meg faktisk reglene på spillet! 

Yankees vant såklart (hehe), og vi tuslet fornøyd hjemover til en stappfull subway. Har aldri sett en så lang kø ned til subwayen før! Etter en så suksessfull kveld har vi også bestemt oss for å dra på både basketkamp og amerikansk college-fotball. Jeg håper dere misunner meg nå, for det er ikke hver dag man får oppleve noe sånt - og det var driiit kult. Jeg får faktisk ikke sagt det nok. Jeg er superfornøyd med kvelden i går og gleder meg allerede til basket og fotball! 

 

Alle bildene er tatt av søte Marie Har dere noengang vært på baseball kamp? ... Ingen kommentarer

Finally Weekend

New York, 16.45

I dag har vi hatt fire timer på skolen med Marketing, et utrolig interessant fag. Læreren vår er også veldig morsom, så timene var spennende og gikk fort! Nå er det endelig helg og den skal nytes til det fulle. I kveld skal vi på Yankees kamp, men resten av helgen tror jeg nok jeg mer eller mindre blir sittende i leiligheten med Fashion-oppgaven, serier, filmer og god mat. Kanskje jeg tar med en tur eller to til treningssenteret også! Nå må jeg gjøre meg klar for Yankees-kamp. Ha en fin kveld ♥


Kjole HM Veske Bik Bok Solbriller Armani Exchange2 kommentarer

Bursdagspiknik i Central Park

New York, 19.30

I dag startet vi dagen med å vekke Johanne på sengen med muffins, sang og bursdagskort, siden hun har bursdag i dag. Vi lagde også pannekaker til frokost og kjøpte kaffe på vei til skolen. Etter skolen reiste vi til Central Park og har egentlig vært der hele formiddagen og ettermiddagen, med masse søte jenter! Var kjempekoselig, og jeg håper Johanne har hatt en super dag hittil♥ Nå skal vi straks reise til Little Italy hvor vi skal spise bursdagsmiddag. Etter det blir det kanskje kino også! Herregud, er det rart pengene flyr ut av lommen her eller?!
Åh, Central Park er så nydelig! Vi har virkelig hatt en fin dag. Ellers så lurer jeg på om jeg kanskje skal ha en liten spørsmålsrunde snart. Kunne det vært interessant? ... Én kommentar

Dagene flyr

New York, 00.15

God morgen, Norge♥ Det blir litt lite oppdateringer på meg om dagen, men tiden går så alt for fort. Hver dag bare flyr fra oss her. Denne uken har vi flere planer og gjøremål hver eneste dag - vi må til Brooklyn å handle, trene, gjøre tre forskjellige oppgaver til skolen, fikse neglene våre, gå på Central Perk (caféen fra Friends, vet dere!!), bursdagsfeiring for Ragni, bursdagspiknik i Central Park og feiring for Johanne, Fifth Avenue for å gå innom en "A-store" så vi kan skrive oppgaven i Fashion, Yankees kamp, skolearrangement i Central Park, Crocket turnering i Queens and so on. Alt er selvsagt ikke ting vi  gjøre, men det er planene vi har satt oss for uken. Og i tillegg er det jo å reise på skolen da. Vi finner på ekstremt mye gøy, men tiden løper fra oss fortere enn vi klarer å skjønne hvordan. Jeg tror faktisk vi må droppe noen av eventsene i helgen for å slappe av litt og gjøre ferdig oppgaven i Fashion. Jeg kjenner at jeg trenger helgene til å hvile, for det skjer alltid så mye i ukedagene.. Vi klarer vel å finne en balanse på det til slutt, håper jeg!

Nå skal jeg sove, for jeg må opp om 6,5 time..  Ha en fin dag! Flyr tiden like fort i Norge også? 

... Én kommentar

Kveldstanker

New York, 23.01

Det er så rart å være her. Det er så mange blandede følelser hele tiden. Jeg trodde ikke det skulle bli så vanskelig å være bort fra alt som er kjent og trygt, vennene mine og familien min som det det er. Og å være borte fra Marcus så lenge er et kapittel for seg selv. Noen dager har jeg bare lyst til å sette meg på første fly hjem og reise fra alt dette og hjem til alt kjært, mens andre dager får jeg lykkerus gjennom hele kroppen og innser hvor fantastisk denne opplevelsen og dette oppholdet faktisk er. Etter at vi har kommet hit har humøret mitt svingt mer enn hva humøret til en gravid dame på hormoner ville gjort.. Det tar veldig mye energi og ikke engang selv vite hvilken følelse eller tanke som kommer rundt neste hjørnet. Jeg kan gå fra å savne noen veldig og være lei meg, til å få et lykkerus strømmende gjennom kroppen, til å lure på hvordan jeg skal takle dette, til å plutselig bli sinnsykt optimistisk, til å plutselig bli lei meg igjen bare på noen minutter. Så selv om dette er en opplevelse for livet, og noe jeg absolutt ikke angrer på at jeg gjorde, så er det vanskeligere enn jeg trodde. Men jeg tror kanskje det også er en av erfaringene ved dette. Jeg bor for første gang for meg selv, og så klart vil det være skummelt når det er så langt unna alt kjent. Resten av oppholdet skal jeg prøve å nyte 110 %, selv om jeg faktisk gleder meg veldig til å komme hjem til Norge igjen. Jeg håper likevel at når vi er i desember og setter oss på flyet hjem, at jeg ser tilbake og tenker "dette har vært såå bra". Jeg vil absolutt ikke ha noen angre når jeg kommer hjem for ting jeg ikke har opplevd mens jeg har bodd her. Heldigvis tror jeg ikke det kommer til å bli noe problem! Vi jentene gjør såå mye moro og koselig sammen, gleder meg bare til å bli bedre kjent med enda flere, slik at vi kan være enda flere sammen her nede. Jeg har egentlig ikke noe mål med dette innlegget, annet enn at det er deilig å få ut litt tanker av og til. Selv om denne byen er helt fantastisk er det ikke bare glamor og fryd som følger med en slik erfaring som dette. Men det er vel også derfor det kalles en erfaring. Jeg har hvertfall allerede lært masse, og kommer nok bare til å lære enda mer! 


Jeg så også at statistikken fløy opp i dag (i går for dere), og det var utrolig morsomt! Håper jeg får noen nye faste følgere♥ Når dere leser dette er det vel morgen i Norge, så god morgen og ha en fin dag! ... Ingen kommentarer

Antrekk: New Sweater

New York, 08.00
Hatt Bik Bok, Solbriller Armani Exchange, Genser Brandy Melville, Shorts Forever 21, Singlett Bik Bok

Nå har jeg akkurat stått opp og er snart på vei til skolen. I dag har vi bare skole fra 0900-1100, så det er deilig! Tenker vi tar en tur på Fifth Avenue i dag, for vi må innom en "A store" denne uken for å skrive en oppgave. Ha en fin dag! Hva syns dere om antrekket? 2 kommentarer

Fashion Trade Show

New York, 16.14

I dag har vi vært på et motearrangement med moteklassen. Jeg trodde først det skulle være et moteshow på catwalk, med alle de kjente designerne osv., men det viste seg å være flere boder, eller "stands", i en gigasvær sal. Alle designerne hadde sin egen bod med design for neste vår. Dette er et av de store motearrangementene her i New York, og er to ganger i året. Det er her alle innkjøperne går rundt og kikker for å finne ut hva de skal bestille inn til sin butikk. Det virket som en ganske kul jobb å gå rundt og se på klær og finne ut hva du vil ha i den butikken du jobber for! Likevel sinnsykt slitsomt, for dere aner ikke hvor stort det var der. Vi gikk rundt i flere timer, og hadde fortsatt ikke sett halvparten da vi gikk.. Selv om vi ikke så noen av de veldig kjente merkene eller designerne der (som vi vet om), så var det ganske kult å gå rundt å se. Og ikke minst og se hva som kommer på moten til våren. 

Resten av denne dagen skal brukes på trening og å gå på butikken - og apoteket!! Jeg skal seriøst kjøpe alt mulig av vitaminer, medisiner og halstabletter, for nå gidder jeg ikke være syk lenger. To uker er for lenge å være syk. Hvertfall når jeg aldri blir bedre.. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet! Ha en fin kveld♥ Har dere noen gang vært på et slikt arrangement? 4 kommentarer

Hjemme-dag

New York, 14.31

I dag har vi en ganske slapp dag hjemme i leiligheten vår. Jeg er syk, og de andre er slitne. Det er faktisk veldig vanskelig å slappe av i denne byen.. Det er alltid noe å finne på og alltid noe man har lyst til å gjøre, se eller oppleve.  I dag har jeg faktisk nærmet tvunget meg selv til å bli i sengen, fordi jeg er nødt til å slappe av og bli frisk. Nå har jeg vært syk i snart to uker, og jeg vil helst bare bli helt frisk igjen. 

Ellers skal de andre jentene ut i kveld og kjøre limo. Høres jo veldig morsomt ut, men i dag er ikke dagen for meg, haha. Blir nok en rolig kveld med ungkarskvinnen på skjermen og noe snacks i hånden for min del. Man er jo faktisk nødt til å ha noen sånne kvelder også! Ha en fin lørdag♥... Én kommentar

Marked in Little Italy

Lys overalt, gaterestauranter, alle mulige smaker, lemonader, kokosnøttdrinker, desserter i alle fasonger og farger, masse folk, korpsmusikk, god atmosfære, spillboder. Dette er bare noen av ordene som beskriver hvordan markedet i Little Italy var. Alle restaurantene hadde laget sitteplasser ute i gatene, det var stappfullt av mennesker, alle mulige boder, desserter og drikker, juletrelys overalt, pynt overalt. Det var faktisk litt magisk. Da vi gikk gjennom markedet fikk vi skikkelig lykkerus alle sammen, det var så utrolig kult. 

Vi ble litt stresset da vi akkurat hadde spist oss stappmette på en restaurant, og trodde dette markede kun varte én dag. Heldigvis og takk gud, så varer det faktisk i elleve dager! Så da får vi masse tid til å gå innom og smake på all den rare og digge maten de selger her. Little Italy er bare to gater nedenfor vår i tillegg, så er ikke så vanskelig å ta turen ned! Har dere vært på et slikt marked før? 2 kommentarer

Brooklyn Bridge

New York, 22.01

Åh, vi har gjort så ufattelig mye morsomt de siste dagene! På tirsdag var vi på Fashion Rocks, og det var heelt vilt. For en syk, syk opplevelse. Vi hadde dritbra plasser, vi fikk høre masse kul musikk og se mange kjendiser både i salen og på scenen. Vi fikk blant annet se Naomi Cambell (da ble livet mitt komplett), Usher, Paris Hilton, Adriana Lima, Jennifer Lopez, Band of Perry, Magic!, Miley Cyrus, Eva Longoria, Rita Ora og sist med ikke minst; Vi fikk se Justin Bieber kle av seg på scenen! Fashion Rocks er virkelig en opplevelse for livet.

Etter Fashion Rocks ble vi også invitert på bursdagsfesten til Swizz Beats, mannen til Alicia Keys. Det var helt syyk kø utenfor, men vi ble tatt med helt forrest i køen og ble sluppet inn ved gjerdet. Vi gikk rett forbi alle, og vi hørte tydelig noen jenter bak oss si "What´s up with those girls?" Haha, dere kan tro vi følte oss rimelig VIP da. Inne på utestedet fikk vi vite at både Rihanna og David Guetta var, samtidig som Swizz Beats  holdt tale og framtrådde. Sykt kul opplevelse, igjen. 

Det stopper ikke der, for i dag har vi også opplevd USA den 11. september. I dag er det 13 år siden terroraksjonen mot tvillingtårnene her i New York, og det ble tydelig markert. Vi så masse politimenn og sivile stå i gaten med hånden til pannen og var helt stille. Dager som dette er faktisk noe av det som er litt kult med USA, de har så sinnsykt forkjærlighet for landet sitt, så slike markeringer er ikke bare småting, men noe de virkelig legger inn stor innsats for å gjøre noe ut av. Det skulle blant annet være et lysshow ved Ground Zero klokken 6 i dag, så vi reiste til Brooklyn Bridge for å få det med oss på litt avstand. Vi tuslet over hele bruen og fikk tatt masse fine bilder og sett hele Manhatten på avstand, men vi fikk dessverre ikke med oss noe lysshow. Tror det startet litt senere, når det ble mørkt. Brooklyn Bridge er likevel noe for seg selv. Det er helt fantastisk vakkert å gå over den. 
Fiiine Johanne♥
♥♥♥♥♥

Etter Brooklyn Brigde reiste vi også på et marked som er satt opp i hele Little Italy. Det var så fantastisk koselig! Men dette kommer det mer om i et eget innlegg! Når dere leser dette er det vel morgen eller dag hos dere i Norge, så ha en fin dag♥ Har dere opplevd mye fint de siste dagene?... Ingen kommentarer

Inspirasjonsflom

New York, 03.00 (takk og lov for tidsinstilte innlegg..)

Etter jeg kom til New York har jeg plutselig fått innfall om at jeg vil klippe meg, farge håret, få en tatovering, få enda en tatovering and so on. Jeg får inspirasjon til å ta bilder, til å gå med kule klær og ikke minst til å kjøpe kule klær, jeg får inspirasjon til å være sunn og lage god mat. Det er faktisk ikke grenser for hvor mye inspirasjon jeg får av å være her. Det gjør meg lykkelig, men også nesten litt stresset. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg ikke gjøre? Jeg kan ikke bare farge håret etter et innfall, jeg kan ikke bare ta en tatovering etter et innfall. 

Når jeg får slike strømmer med inspirasjon som det jeg har gjort nå, ender det alltid opp med at jeg ikke vet helt hvor jeg skal starte. Men denne gangen skal jeg virkelig ta nytte av den inspirasjonen jeg får. Om jeg fortsatt har lyst til å farge håret i morgen, skal jeg søren meg gjøre det også. Om jeg fortsatt har lyst til å klippe meg i morgen, skal jeg gjøre det og. Jeg skal ta bilder, jeg skal gå med klær som kanskje er litt utenfor min komforsone, bare fordi det inspirerer meg, og jeg skal trene og spise sunt. Jeg elsker sånne ispirasjonsflommer! Håper den varer lenge denne gangen. Som regel er det bare et innfall over veldig kort tid.

Alle bildene er fra weheartit. Om dere vil følge meg på weheartit, eller vil ha litt inspirasjon selv, er det bare å gå inn på min side! Det er link i menyen. Får dere også slike inspirasjonsflommer av og til? 2 kommentarer

Antrekk: hat and sunglasses

New York, 18.14

Hva syns dere?7 kommentarer

Fashion Management

New York, 14.24

I dag hadde vi første ordentlige skoledag, med fag. Vi hadde fire timer med Fashion Managment, og det var utrolig moro. Jeg satt og hadde sommerfugler i magen gjennom hele skoledagen og jeg kjente et lite lykkerus strømme gjennom kroppen. Læreren var veldig flink og engasjert, noe som gjør at det blir mye morsommere (virkelig, Sara? Virkelig? Mente såklart mer morsomt!!å lære! Vi hadde litt kort om motehistorie i dag, og jeg kjente at det faktisk var noe som virkelig intresserte meg. Det var veldig gøy å innse at jeg syns det er spennende, for jeg har egentlig vært litt usikker på at dette faktisk er noe for meg eller ikke. Nå er jeg ekstremt positiv for hva resten av semesteret og de andre fagene har å by på! Dette blir så morooooooooo. Her er et lite sneakpeak på antrekket mitt, som kommer litt senere i dag.
Ha en knall dag/kveld!♥ (herregud, jeg går helt i surr av tidsforskjellen....)2 kommentarer

Treningsglade jenter

New York, 16.19

Søndager har vi satt til å være vår vaske-dag her i leiligheten, så i dag har Johanne og meg vært så flinke at vi har vasket kjøkken og bad og støvsugd hele leiligheten. Klapp på skulderen til oss! Etter dette reiste vi to på trening og hadde en bra økt med rygg og skuldre. Det er så sykt deilig at vi endelig har fått meldt oss inn på et treningssenter her. Enda deiligere er at det kun ligger 2 minutter unna leiligheten. Nå har vi faktisk ingen gyldige grunner for å ikke reise på trening - nesten. Jeg har ganske mye energi i dag, så nå skal jeg prøve å få med meg de andre jentene på en liten shopping runde. Jeg trenger både mer treningstøy, en veske og litt sminke. Vi blogges


Jeg er såå stolt av meg selv, for jeg begynner nemlig allerede (etter bare rundt 4 ukers trening med Marcus) å se litt armmuskler! Nå skal jeg bli bodybuilder!! (...tuller) ... Ingen kommentarer

Sykedag i New York

New York, 00.00

Nå er det midnatt her, og jeg tipper alle dere hjemme i Norge ligger og sover. Jeg skal snart sove selv, men tenkte å poste et lite innlegg først. I går begynte jeg å føle meg dårlig utover kvelden og det endte med at jeg omtrent sprang inn på do for å kaste opp etter vi kom hjem fra middag ute og en snartur på Lavo. Vi hadde egentlig planer om å reise til New Jersey på Woodburry Outlet i dag, men jeg var absolutt ikke noe bedre da jeg våknet i dag tidlig, så jeg holdt meg hjemme. De andre jentene reiste, og har kost seg masse! Selv om de kom hjem med overraskende lite nytt.. Formen har vært ganske på bånn i dag egentlig, det er derfor jeg ikke har blogget. Jeg stod opp halv 9, men etter det har jeg sikkert sovet i hverfall fire timer til på sofaen, sett litt på film og serier og skypet lenge med Marcus. Det var veldig etterlengtet! 

I morgen håper jeg formen er litt bedre. Vi skal nok ha en mer eller mindre rolig dag i morgen uansett tror jeg, for vi har satt søndager til å være vår vaske-dag. Sånn er voksenlivet, haha. Skulle ønske jeg hadde like mye energi i dag, som det jeg hadde den dagen vi tok bildet over. Menmen, den kommer vel tilbake! Jeg får vel egentlig bare si god natt til meg og god morgen til dere♥ Vi blogges!... Én kommentar

Upper East Side and Central Park

New York, 15.23

I går var vi en tur med skolen til sjømannskirken her i New York. Det var faktisk ganske koselig, selv om vi satt i sikkert over en time og hørte på folk prate. Jeg hater å sitte å høre på folk prate om ting jeg ikke interesserer meg for. Jeg har faktisk null tålmodighet til det, og i går var jeg sykt sulten i tillegg, så da ble det nesten litt uutholdelig. Vi fikk heldigvis lunch og dessert etter den evigelange timen da, så det var veldig deilig! 

Etter noen timer på sjømannskirken reiste begynte vi å tusle litt oppover mot Central Park, og før vi visste ord av det havnet vi midt i Upper East Side. H.E.R.R.E.G.U.D. så fint det er der! Vi gikk alle sammen omtrent med åpne munner og bare trakk til oss alle de fine bygningene og perfekte gatene. Man ser fort hvor de rike bor for å si det sånn! Også gikk vi rett forbi Jane Lynch. Det var jo litt kult. Det er den tredje kjendisen vi har sett på én uke. ♥New York♥ Etter en liten rundtur på Upper East Side gikk vi inn i Central Park og tuslet bittelitt rundt. Det er helt skrekkelig varmt her om dagen (jeg klager ikke!!!), så vi orket ikke gå så lenge. I dag var det 30 grader i skyggen, puh. Det er deilig, da! Men vi gleder oss faktisk til det blir litt kjøligere, for det er da vi virkelig kan kle oss litt kult. Jeg eeeelsker høstklær og høstmote!


love you rooooomies

Alle bildene er tatt av flotte Johanne
)I dag har vi faktisk også meldt oss inn på et treningssenter bare et par minutter unna, så da blir første treningsøkt allerede i ettermiddag! Gleder meg allerede. Ellers har vi ikke helt bestemt oss for om vi skal ta en tur ut eller om vi bare skal slappe av hjemme i kveld. Tror nok det blir sistnevnte! Ha en fin kveld i Norge, hvertfall! :-)2 kommentarer

Bucket list, New York

New York, 12.48
Det ble noen skrivefeil her, gikk litt fort i svingene når vi skrev ned disse! Sukkerbiten*, Ground Zero* Grand Central Station*I dag hadde vi første "skoledag". Det var et slags introduksjonsseminar bare, hvor vi fikk litt nyttig (og unyttig) informasjon og fikk møte noen av lærerne. De virket veldig kule forresten, så jeg gleder meg til timene! Seminaret var ferdig allerede klokken 11, så da reiste vi jentene på café for å skrive en liten Bucket List for hva vi vil gjøre mens vi er her i New York! Er så masse, masse mer vi vil og kommer til å gjøre, men punktene over er hvertfall noen av de tingene vi virkelig har lyst til. Selv om vi skal være her i fire måneder er det bare å sette igang! Før vi vet ord av det er det desember, og det hadde vært sykt kjipt å ikke fått med oss alt vi vil.. Etterpå skal vi med skolen til sjømannskirken for litt lunch. Håper på noe skikkelig norsk og skikkelig digg! Hehe. Ha en fin ettermiddag, Norway ♥... Én kommentar

Afternoon walk

New York, 20.57


De ville ikke ta bilde med meg.. :(Bildene er både av meg, Johanne og AnjaI morgen er første skoledag, så vi bestemte oss for å gå til skolen slik at vi vet hvor vi skal gå i morgen tidlig. Det virket som det gikk veldig fort, men det tok oss faktisk en rask halvtime å gå dit. Skolen lå på et veldig koselig område da, med park rett utenfor og hele pakka - så da ble det selvsagt litt bilder. Vi er fortsatt litt turister her nede og tar som regel alltid med oss kameraet. Er egentlig litt usikker på om det noen gang vil gi seg, plutselig skjer det noe kult eller er det noe kult å ta bilde av. I dag for eksempel så vi Usain Bolt. How awesome?? Ingen av oss tok bilde da, såklart... Nå har vi nettopp laget oss en deilig middag her i leiligheten, og sitter bare og slapper av. Eller, Anja og jeg slapper av mens Johanne og Malene skriver ferdig refleksjonsoppgaven. Blir nok bare en film i leiligheten i kveld og litt tidlig i seng, for i morgen er som sagt første skoledag. Gleder meg! Vi blogges♥... Ingen kommentarer

Antrekk 1. september

New York, 16.25


Kjole, Forever 21 // Klokke, Marc by Marc Jacobs // Sko, Converse // Solbriller, Armani Exchange 

Gårsdagens antrekk. Kjolen er egenltig veldig ulik min stil, men jeg digget den! Hva syns dere? Dette har vært en veldig rolig dag for oss. Om dere leste forrige innlegg vet dere hvorfor. I kveld blir det middag og film i leiligheten, og en liten tur på vaskeriet. Det er stortsett de eneste "planene" vi har for hele dagen. I morgen tenker jeg vi går en tur til skolen, så vi er sikre på å kunne veien på torsdag, da det er første skoledag. Nå skal jeg se på How I Met Your Mother! Ha en fin natt hjemme i Norge♥5 kommentarer

Syk opplevelse

New York, 14.07

Dette har vært en ekstremt lang natt. Jeg ble vekt rundt klokken fem i dag morges av at roomiesene mine kom inn på rommet mitt og fortalte at de ikke fikk kontakt med venninnen vår. Så jeg hoppet ut av sengen og ble med de andre jentene inn i dusjen der vi spylte kaldt vann på henne og prøvde å få kontakt. Vi prøvde i over en halvtime å få liv i henne, men skjønte mer og mer at dette absolutt ikke var normalt. Derfor ringte vi hjem til foreldrene våre og lurte på hva vi skulle gjøre, og vi fant ut at det lureste var å ringe 911. Ambulansen kom og vi ble alle sammen tatt med til sykehuset her i New York - venninnen vår på båre. Det var først da vi kom på sykehuset det begynte å bli litt liv i venninnen vår, og legene sa hun virket okay. Likevel fikk vi lov til å være en halvtimes tid på sykehuset for å være sikre på at alt er greit. Vi tok taxi hjem og alle la seg til å sove så fort vi kom inn døra, for det er ikke blitt noe søvn på noen i natt.. 

Dette var en sinnsykt ekkel opplevelse, og vi alle har virkelig fått en lærepenge eller to the hard way. Både vi og legene har mistenker om at hun er blitt dopet ned. Det er så rart, for ingen har gått alene hele kvelden, og alt av drikke er egentlig blitt passet godt på, men likevel finnes det så mange luringer som bare dropper en pille, eller hva det skal være, ned i drinken når de går forbi. Det er virkelig ikke til å tulle med, og jeg har hvertfall fått litt skrekken av utelivet her nå. Man skal faktisk ikke ta for gitt at man klarer å passe på hverandre og passe på sin egen drikke. Dette er virkelig en erfaring jeg aldri vil glemme! 

Heldigvis ble venninnen vår fort bra, og vi har fått en erfaring og opplevelse som ikke er blant de vanligste- halo, vi har jo både fått kjørt ambulanse OG vært på et sykehus i USA. Det er faktisk litt kult. Selv om omstendighetene ikke var kule i det hele tatt!! 

 
Denne byen er ikke bare-bare for unge jenter som oss.. Men fin og fantastisk er den likevel! Noen ganger er man bare nødt til å lære ting på den røffe måten, dessverre.. 3 kommentarer

Prince and Broadway

New York, 17.55

Hei! I dag hadde vi en treg morgen og bestemte oss derfor for å bare gå litt rundt å kikke i området vi bor. Vi gikk i Prince Street og Broadway Street, som er to shoppinggater rett ved leiligheten vår. Ble faktisk bare ett kjøp på meg i dag, for jeg prøver å fortelle meg selv at jeg har fire måneder til å shoppe på og ikke trenger å shoppe alt med en gang, haha. Hadde vært dumt å blitt blakk den første uken.. Så det ble kun et skjørt med meg hjem i dag! 

Uansett; Prince Street er en av de desidert fineste gatene her i strøket. Det er masse trær, masse gule taxier og mange av de fine merkebutikkene. Skikkelig chic og sjarmerende på samme tid! Tror vi alle ble helt forelsket i denne gaten.. Sidegatene var også skikkelig fine!
Liten sneakpeak på antrekket mitt i dag! Resten kommer i morgen :-) 


Så det ikke fint ut her?? Faktisk så er det nesten slik alle gatene i nabolaget ser ut. Vi har vært utrolig heldige med det! 

Ellers skal de andre jentene ut i dag, mens jeg blir hjemme. Er ikke helt i feste-humør i dag, så tenker det blir godt å slappe av i leiligheten med serier, film og noe digg. Før de reiser ut skal vi spise sammen med noen andre Gateway-jenter her, så det blir koselig.  Ha en fin natt hjemme i Norge♥4 kommentarer

I miss you

New York, 12.15

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Last ned appen "Printic" for slike bilder. Tar 3-4 dager før de ligger i postkassen og billig er det også! 5 kommentarer
Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits