FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Yoga at home


Fokusert, hahaha..- Bli myk, smidig og sterk -

Endelig har jeg kommet litt i gang med yogaen igjen. Siden jeg har gått på yoga noen år tidligere er det fantastisk deilig for meg å kunne gjøre yoga i stuen med en instruktør på TV-skjermen. Denne DVD´en fungerer veldig bra for nybegynnere også, for de forklarer alle posisjonen veldig godt. Det er vanskelig å finne treningssentre som tilbyr yoga, og yogasentre finner jeg ofte litt dyrt... Derfor er dette perfekt for meg, og noe jeg skal prøve å gjennomføre minst 3 ganger i uken♥ Yoga har en rekke helsefordeler, og er bra for å ha en god holdning, bli smidig, myk og sterk! Jeg elsker yoga, og jeg kjenner hvor godt det er for kroppen etter hver økt - faktisk helt uten å tulle! Oppfordrer dere alle til å prøve det ut en gang :-) 

Jeg har hatt en ekstremt hektisk uke med radioprosjekt, flytting og jobbing. I dag har jeg hatt fri og det har jeg hatt ekstremt godt av! Håper jeg har fått ladet opp til fortsatt en hektisk uke, så blir det litt roligere noen uker etter det. Det skal bli godt! Derfor har det vært, og vil nok også bli den kommende uken, litt dårlig på bloggfronten. Men jeg oppdaterer når jeg har tid, og håper dere har det fint og litt mindre hektisk enn meg♥... Ingen kommentarer

FlyttekaosDere skulle sett leiligheten nå - det er pappesker, poser, rot og ting over alt. Vi flytter nemlig på fredag, og siden jeg har skole må vi bli ferdig med både pakking og mesteparten av vaskingen i morgen. Endelig er vi snart i mål, jeg hater nemlig sånne flytteperioder. Som om jeg ikke stresser nok fra før, så kommer slike ting på toppen. Haha, dere burde synes synd på kjæresten min som må leve med meg i slike perioder. Heldigvis er han tålmodig med meg! 

Akkurat nå syns jeg dagene går alt for sakte samtidig som jeg har en del å gjøre, så jeg ser bare frem til helgen, jentekveld og neste uke! Nå skal vi gjøre et par ærender, bestille take away-mat og slappe av med serie resten av kvelden - det syns jeg vi har fortjent. Håper dere har det fint♥6 kommentarer

Windy hair, crispy air


Jakke, Forever 21 // Sko, Nelly // Bukse, Topshop // Genser, Bik Bok 

Jeg er så stressaaaaaaaaaa. Og jeg har egentlig mest lyst til å legge meg under dyna og sove frem til påske. Det er så sinnsykt mye som skjer nå - prosjektuker og oppgaver på skolen, jobb, flytting, pakking, vasking og rydding. Jeg blir ekstremt fort stresset, det blir ekstremt fort kaos i hodet mitt og jeg klarer ikke legge fra meg verken det ene eller det andre, så de neste to ukene kommer til å bli et lite helvete for min del. Heldigvis blir den siste dagen av dette helvette den beste ever med verdens beste gave♥ Men det får ikke dere vite før tiden er inne, dessverre! 

Nå skal jeg skrible ned masse "To-do"-lister for de kommende dagene, få orden på litt av kaoset i hodet mitt og prøve å slappe av med en kopp te. Hvis dere har noen tips mot stress så er det mer enn hjertelig velkommen til å dele de med meg, haha! Hilsen Stressa-Sara♥8 kommentarer

Forberedelser til uken som kommer

Den kommende uken har jeg lang skoledag hver eneste dag. Vi har prosjektuke med radio, og kommer sikkert til å få en del oppgaver sammen en allerede ganske full plan. Derfor vil jeg være så forberedt som mulig, spesielt når det kommer til mat og drikke. Det er så lett å bruke alt for masse penger i kantinen, kjøpe mye drittmat og mat som gir kortvarig energi. Her har jeg laget en handleliste og matplan for uken som kommer:

Det blir nok litt påfyll av kaffe og litt sånn fra kantinen, men jeg syns uansett det er greit å ha en liten plan. Med all den gode maten her blir plutselig ikke så lange dager så ille likevel :-) I tillegg blir det jo så klart middag og litt kveldsmat, men middager er umulig å planlegge for min del.. Jeg har nemlig lyst på noe nytt for hver time omtrent - rimelig ubesluttsom, haha! Er det flere som pleier å lage slike planer? 2 kommentarer

Saturday stroll

- Te, sushi, trange gater, Stavangervær og kos!-

Hei! I går hadde Andora og jeg en kjempefin dag. Vi tenkte vi skulle møtes for å ta noen bilder, og lagde like godt en hel dag ut av det. Etter å ha tatt bilder i kanskje en times tid var vi begge så kalde på hendene at vi dro på Egon for å få oss en varm kopp te. Det var ganske tomt når vi kom heldigvis, men når vi skulle dra igjen var det kø helt til døren. Jeg skjønner ikke hvorfor Egon er så sykt populært? Jeg synes hvertfall det finnes mange steder med hundre ganger bedre mat enn hos Egon. Når vi ble sultne endte det altså tydeligvis ikke med at vi spiste på Egon - vi reiste heller for å spise sushi. Det beste som finnes, spør du meg! Det ble favoritten, shrimp tempura, på begge to. Så koste vi oss med mat, jentesnakk og fnising♥ Håper dere har hatt en fin helg!... Ingen kommentarer

My workout buddyPolar M400

Selv om Marcus er min egentlige treningskamerat er jeg blitt ekstremt glad i den nye i gjengen! Altså, pulsklokken min. Denne bruker jeg ikke bare på trening, men faktisk hele dagen. Den måler hvor langt jeg hår gått i løpet av dagen, hvor mange skritt, hvor mange kalorier jeg har brent og hvor mye av dagens akitvitet jeg har gjennomført. Perfekt for å gi deg et lite dytt bak hvis du har ligget litt for mye på latsiden! Ikke at jeg hører på denne hver time når den plinger og det står "Nå er det tid for bevegelse", men den er en påminnelse om at det er viktig å være litt aktiv i løpet av en dag. Du kan stille inn hvor aktiv du selv vil være, du kan lage deg mål og den måler til og med søvnkvaliteten din! Sånne dingser som dette syns jeg faktisk er ekstremt morsomt! 

Om du vil bruke den til treningsøkten kan du lagre dine favoritter, som for eksempel "løping på tredemølle", "styrketrening", "yoga", "pilates" eller "jogging utendørs". For å måle pulsen må du også ha et pulsbelte. Selv foretrekker jeg pulsbelte, for jeg syns det gir mer nøyaktiv puls i forhold til om den blir målt på håndleddet. Jeg elsker denne duppedingsen, og det blir ikke akkurat verre at den er så fin å se på♥... Én kommentar

Har perfeksjon og lykke noen sammenheng?

"Åh, livet ditt er jo perfekt! Du har den perfekte kjæreste, du er flink på skolen, du ser utrolig bra ut, du har bra stil og leiligheten din er så sykt fin!" 

Vi ser opp til det idealet som står over. Vi tror at om man er fin, har trendy klær, gjør det bra på skolen og har et fint bosted så er man lykkelig. Vi tror at lykke ligger i materialistiske ting. Noe det forsåvidt også kan gjøre - men det er kortvarig lykke. Vi er hele tiden på jakt etter nye ting som kan gjøre oss lykkelig. Men hva er egentlig lykke? Og enda viktigere; hva er egentlig perfeksjon?

Jeg mener at perfeksjon ikke finnes i den forstand vi tror. Det finnes ikke én måte å leve på, én måte å se ut på eller én måte å gjøre ting på som er perfekt. Tenk litt over det. Drømmegutten din, den perfekte gutten i dine øyne, er ikke den samme som drømmegutten til din venninne. En person, et klesplagg, en hårfarge eller en livsstil kan være helt perfekt for din venninne, men noe helt annet for deg. Dette gjelder alt. Skjønner dere? Vi har alle hvert vårt syn på perfeksjon. 

Så kommer dette med lykke da. Hva er egentlig lykke? Lykke for meg er å få et kyss fra kjæresten min, spise en skolebolle, ta den første slurken av kaffe om morningen, våkne opp til sol, se mennesker rundt meg ha det bra, være fornøyd med meg selv. Det er lykke. De små tingene i hverdagen som du setter pris på, som gjør deg glad. Og noen dager er du lykkelig, mens andre dager har du det kjipt - er ikke det okei da? Det handler ikke om å ha et lykkelig liv eller ikke, det handler om å være en lykkelig person. Er du en lykkelig person får du jo et lykkelig liv? Jeg syns faktisk ingen har forklart det bedre enn Julian i One Tree Hill:

Well, we´re always thinking that someday we´ll be happy. You know, we´ll get that car or that job or that person in our lives that will fix everything. But happiness is a mood, and it´s a condition, not a destination. It´s like being tired or hungry. It´s not permanent. It comes and goes, and that´s okey. And I feel like if people thought of it that way, they´d find happiness a lot more often. 

Så svaret er egentlig at dette bestemmer vi selv. Vi bestemmer selv om lykke og perfeksjon har en sammenheng. Fordi hvis vi streber etter det såkalte "perfekte liv", så vil vi aldri bli lykkelig. Akkurat derfor må vi forstå at vi må skape vår egen perfeksjon, være oss selv, leve vårt liv og lære oss og bli fornøyd med det. Vi må forstå at lykke ikke er noe vi har eller ikke har, det er noe som kommer og går. Og at når vi er fornøyde vil bekymringene forsvinne. Og det er når bekymringene forsvinner at vi virkelig får oppleve de små tingene i hverdagen, kjenne på de og være lykkelig. 

Dette er noe jeg tenkt mye på i det siste. Noe jeg tror jeg har begynt å få til, fordi jeg er lykkelig - nesten hver eneste dag. Jeg tror det er fordi jeg har forstått de tingene jeg nå prøver å formidle til dere. "You make your own happiness" sier ordtaket, og det er så sant. Ikke prøv å oppnå et ideal som ikke er virkelig for å bli lykkelig. Jobb med deg selv for å bli fornøyd med hvem du er, så vil lykken komme av seg selv. 5 kommentarer

Little bit of everything- Camera eats first -

Det er litt morsomt, for det virker så oppstilt når man tar bilde av maten sånn som dette. Sånn som jeg alltid gjør, og sånn som alle andre bloggere gjør. Sannheten er faktisk at jeg danderer maten ordentig på tallerkenen og dekker på bordet fint uansett om jeg skal ta bilde eller ikke. Fordi selv om ordtaket sier "Camera eats first" er det jo faktisk sånn at øynene "spiser" først. For min del er det veldig viktig at maten ser god ut - uansett om jeg skal ta bilde av den eller ikke.

Her om dagen visste jeg ikke helt hva jeg ville ha til lunch, så da lagde jeg like godt en blandingstallerken med litt forskjellig som jeg fant i kjøleskapet. Eggrøre, potetsalat, spekeskinke og agurk. Litt ymse, men veldig godt! Og såklart en kopp grønn te med sitron på siden for å toppe kransekaken! Hva er favoritt-lunchen deres?... Én kommentar

Bildedryss; grilltur

En perfekt dag♥9 kommentarer

Good morning, sunshine!- What a beautiful Saturday - 

Da jeg åpnet øynene klokken 10.15 i dag morges var det helt lyst i soverommet. Tross de mørke gardinene var det helt lyst og solen skinte gjennom. Det var som å våkne opp en sommerdag - og derfor vet jeg at dette kommer til å bli en fantastisk dag. Jeg tror ikke vi har hatt så fint vær på flere måneder, så dette skal nytes. Planen i dag er å reise på grilltur. Grille pølser, ha med kakao og nyte solen♥ Det høres jo helt perfekt ut for denne dagen, er dere ikke enige? Senere i dag blir det vors hjemme hos oss og det blir nok like bra! 

Det er så viktig å prøve å nyte disse fine dagene! Det er alt for lett å ligge i sofaen hele dagen og se på serie, så om dere har fint vær i dag oppfordrer jeg dere også til å ta en tur ut og nyte det. I dag er en happy day - håper det blir det for dere også♥6 kommentarer

Antrekk: All black


Jakke Vero Moda // Topp Bikbok // Bukse Carlings

Nå er det helg! Det betyr film, god mat, drikke, venner, grilling, tur, avslapping og soving for min del. Nå skal denne fredagen straks bli litt sprekere - jeg skal hoppe i treningstøyet og ta en tur på treningssenteret. Dagen ellers har vært relativt slapp, jeg har kun sovet og sett på serie. Etter trening skal vi finne på noe digg til middag, så jeg skal fortsette den slappe dagen♥ Ønsker dere en kjempefin fredagskveld!14 kommentarer

Perfekt start på dagenFyr i peisen, grønn te, hjemmelaget grønn juice, hjemmelagde knekkebrød og kokt egg, Netflix og kjæresten.

En helt perfekt morgen, som tok litt for brått slutt da jeg måtte løpe ut døren for å rekke skolen og Marcus stod igjen med all oppvasken.. Haha, vel, det skulle vel bare mangle når jeg fikset frokosten?eller? Jeg fikk litt dårlig samvittighet skal jeg være ærlig, så når jeg kommer hjem fra skolen skal jeg rydde og vaske hele leiligheten, før jeg tar meg en yoga-økt. Det blir den første yoga-økten på alt for mange måneder, så jeg gleder meg ekstremt mye! Kjøpte yogamatte i går, så jeg er helt klar for et år med yoga minst to ganger i uken! Har dere ikke prøvd det før anbefaler jeg dere virkelig å prøve! Dere vil ikke angre.

Den grønne juice består forresten av 3 grønne epler, 2 kiwi, to never grønnkål og en stor neve spinat. Jeg juicet eplene og kiwiene og blandet alt sammen i en mikser etterpå. Jeg føler ikke det kommer noe særlig juice ut om man juicer spinat og grønnkål? Noen som har noen gode tips? Både til oppskrifter og hvordan man juicer best mulig? 8 kommentarer

Middagstips; raskt, godt og enkelt!

- Hjemmelaget blomkålsuppe med bacon og hvitløksbaguetter -

Til denne suppen brukte jeg denne oppskriften (fra matprat.no):

1 blomkål
7 dl vann 
2 stk hønsebuljongterning 
2 dl helmelk
1/2 ts salt 
1/4 ts pepper
1 pakke bacon 

Slik gjør du:

1. Skjær blomkålen i passe buketter og ha de i kjelen sammen med vann, buljong og melk. Kok til blomkålen er mør. 

2. Ta noen av blomkålbukettene ut fra kjelen - disse skal vi ha oppi til slutt. Kjør resten av innholdet i kjelen med en stavmikser til det er en fin suppe. Smak til med salt og pepper. 

3. Stek bacon og ha de siste blomkålbukettene tilbake i suppen. Servér med hvitløksbaguetter og bon apetité!

Tips: Baconet blir mykt dersom du legger det i suppen, derfor foretrekker jeg å ha det ved siden av. Du kan også ha løk, hvitløk, spinat eller brokkoli i suppen for litt mer og annerledes smak! Håper det smaker :-)5 kommentarer

Hello Sunday

- Sunday is my favorite day -

Dagen til å slappe av, lade opp, trene, lage en ordentlig helgefrokost, drikke så mange kopper varm te eller kakao du bare vil, se på serier og  spise deilig mat. Søndag er omtrent den eneste dagen jeg ikke får et gram dårlig samvittighet av å ikke gjøre noen verdens ting fornuftig. Folk sier at søndager er hellig - det er jeg helt enig i. Håper dere får en perfekt søndag♥3 kommentarer

Kveldskos

Dette + en god film + en kopp fyldig kakao med marshmellows + en armkrok = en perfekt lørdagskveld.2 kommentarer

I´m grateful for little things like this- I love mornings like these -

En perfekt morgen for meg er en dag jeg har tid til å lage meg noe ekstra godt til frokost og kose meg med en tekopp eller kaffekopp samtidig som jeg leser et magasin eller oppdaterer meg på sosiale medier. "Det Nye" er mitt favorittmagasin, og det har vært det lenge nå. Jeg elsker at det ikke bare er et moteblad, men at det også er gode reportasjer og intervjuer, reisetips, treningstips og oppskrifter. Det er perfekt at jeg får det i postkassen en gang i mnd! 

Morgener som dette gjør meg takknemmelig og glad - for at jeg har denne muligheten til luksus, kos og alenetid. Det er bare sånne små ting som dette som får meg til å innse hvor heldig jeg er. Som jeg skrev i siste innlegg - jeg har veldig lite å klage på. Og nå er det helg i tillegg, noe som gir meg enda mindre å klage på. Ha en superfin helg♥6 kommentarer

Routines

- Back to the routines -

Det er 7 januar og vi er akkurat en uke ut i det nye året. Hverdagsrutinene er tilbake, og jeg må innrømme at det er litt deilig. Selv om det (mildt sagt) er hardt å stå opp tidlig, så er det også deilig å få så mye ut av dagen. Den litt sunnere hverdagsmaten, treningen, skolen og jobb er på plass. Veldig deilig nå i starten, men det er nok ikke lenge til jeg ønsker meg ferie igjen. Sikkert flere som kjenner seg igjen der? Uansett er det veldig mye spennende å se frem til i studiene dette semesteret, så jeg tror det blir noen spennende måneder. Bare temperaturen begynner å stige litt snart har jeg relativt lite å klage på! Varmegrader - komkom♥... Ingen kommentarer

2016; let´s do this

For meg er ikke et nytt år en ny start. For meg er et nytt år en fortsettelse av mitt fantastiske liv. Det er en mulighet til å sette seg mål, få ekstra med motivasjon og endre ting man ikke er fornøyd med. Hver dag gir denne muligheten, men nyttår gir deg en glimrende sjanse til å dytte deg selv bak! Håper dette året blir mitt, og deres, beste hittil!♥


- Mitt nyttårsforsett -

I år skal jeg være den beste versjonen av meg selv. Jeg skal klage mindre, være mer positiv og jobbe litt hardere. Samtidig skal jeg ha det gøy, oppleve mest mulig og ha et av de beste årene i mitt liv. Mitt nyttårsforsett i år er ganske annerledes enn noen jeg noensinne har hatt. Nyttårsforsettet mitt er å bli tøffere. Jeg skal bli mindre pinglete, og jeg skal tørre å gjøre ting og si ifra om ting. Dette året gleder meg meg masse til! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits