FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Essentials for a good day

Hei og god torsdag♥ Denne dagen startet ikke superbra for min del, men jeg har fått snudd om på den heldigvis. Det ligger alltid enkelte ting til grunns som avgjør om man kan få en god dag eller ikke, spør du meg. Heldigvis lå det meste tilrette for at dagen min skulle bli bra, og derfor fikk jeg snudd den. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg syns er helt nødvendig for å få en god dag... Have a good day... 

1. A good nights sleep 

En god natts søvn er veldig viktig, det finnes sjeldent en bedre følelse enn å våkne uthvilt. Mitt aller beste tips er å ha en god døgnrytme, som du holder på uansett om det er hverdag, helg eller fri. Et annet lite tips er å bruke sovemaske om du ikke får sove. Da blir det helt mørkt og du får verken ligget på telefonen eller sett rundt i rommet. Det funker hver gang for min del! 

2. Breakfast and coffee/tea 

En god, næringsrik frokost og en kaffekopp eller tekopp gir deg drivstoff og energi for en god dag. Selv starter jeg hver dag med en kopp grønn te, og mine favorittfrokoster er blant annet grovbrød med kaviar og egg, bananpannekaker og frokostsmoothie/smoothiebowl. 

3. Think positive! 

En positiv tankegang er nok det aller viktigste punktet. Det går ut over både deg selv og andre om du går rundt med negativ energi og klager. Dette er det lurt å være bevisst over, vanligvis klager vi mer enn vi tror. 

4. Be productive

Har dere lagt merke til at man fort blir mer trøtt og sliten, og kanskje til og med litt deppa, om man ligger på sofaen en hel dag? Det er uten tvil deilig og veldig, veldig lov, men om det blir for mye av det så føles det fort litt kjipt. Men om man gjør noe produktivt, får litt mestringsfølelse eller en følelse av å gjøre noe fornuftig så blir man fort litt gladere! Det er i alle fall min erfaring. 

5. Be with and talk to the people you love 

Det som gjør oss mest lykkelig av alt er jo kjærlighet og trygghet. Det får du om du snakker med og omgås med de menneskene du er glad i! Jeg vet i hvertfall at humøret mitt blir bedre med en gang kjæresten kommer hjem etter jobb eller skole! Eller hvis jeg har en god samtale med en venninne♥... Én kommentar

Victoria Larsen

17.11.2016 kl.15:41

Så herlig innlegg <3

Skriv en ny kommentar

hits