FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Wow

Takknemlig

I går postet jeg et ganske annerledes innlegg enn hva jeg vanligvis gjør. Jeg postet en reportasje, som jeg selv skrev for et par måneder siden. Det handlet om et veldig viktig tema, nemlig hvordan det er å gå med en sykdom ingen kan se fra utsiden. Det kan nemlig føre til mange spørsmål, kritiske blikk og lite forståelse. Sånn skal det ikke være, og etter i går tror jeg endel mennesker begynte å tenke litt på det.

Hittil har over 2000 mennesker lest innlegget. Det er over 2000 som forhåpentligvis har fått mer forståelse, det. Det er ganske sykt, men også deilig å tenke på. Det lille meg har skrevet har blitt lest av så mange mennesker. I tillegg har kommentarene vært så utrolig fine - både de til meg, og de til Johanne, som er hovedpersonen i saken. Det er en utrolig god følelse. Jeg tror sjeldent jeg har følt en så god følelse før. 

Det at en ting lille meg har skrevet er blitt lest av så mange, blitt likt, delt og kommentert... Det er en veldig spesielt for meg. Jeg er ekstremt takknemlig for at så mange tok seg tid til å lese hele innlegget og for at så mange tok seg tid til å legge igjen en fin kommentar. Jeg håper alle som leste bringer budskapet videre, og forteller andre hvor viktig det er å vise forståelse for noe du ikke helt har peiling på. Forhåndsdømming, kritiske blikk og skepsis er en ordentlig uting, og jeg håper virkelig at saken min hjalp mot en retning mer forståelse. 

Tusen takk! 3 kommentarer

Victoria Larsen

11.11.2016 kl.13:13

Så nydelig innlegg <3

Sara Holmberg

11.11.2016 kl.13:38

Victoria Larsen: <3

Sarajaneeth

11.11.2016 kl.17:27

Wow! Herlig♡

Skriv en ny kommentar

hits