FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Hvorfor ikke bare gjøre det du liker?

⋅ Vær stolt over interessene dine, uansett hva det er 

I så mange år har jeg alltid vært alt for opptatt av godkjennelse. Det har vært viktig for meg å bli godkjent av alle, og mitt verste mareritt har vært å "drite meg ut". Derfor har jeg blant annet aldri snakket høyt om bloggen, jeg har aldri delt innlegg og jeg har egentlig vært flau over det å blogge. I det siste har jeg begynt å tenke mye på det.. Fordi jeg liker å blogge. Jeg elsker det. Det gir meg motivasjon og inspirasjon, det tvinger meg til å være kreativ, skrive mer og ta bilder. Så hvorfor i alle verden har jeg vært flau over å drive med noe jeg elsker? 

Endelig har jeg forstått hvor idiotisk det er, men jeg har ikke følt på det helt uten grunn, og det er veldig tydelig. La meg fortsette å bruke blogging som eksempel. Jeg vet flere bloggere også har følt, eller fortsatt føler på det. Fortsatt er det mange som erter meg for at jeg blogger, eller tuller med det. Til og med gode venner. Før brydde jeg meg om det, jeg tok det til meg og jeg ble enda flauere. Nå bryr jeg meg ikke. Faktisk ikke i det hele tatt! Jeg er stolt over bloggen min. Jeg er stolt over det jeg publiserer, og jeg mener oppriktig at jeg leverer stoff med kvalitet. Og det kan folk mene akkurat det de vil om. Hvorfor i all verden skal jeg legge mindre innsats i noe jeg elsker bare fordi enkelte mennesker kan være dømmende? Det gir jo ikke mening.

De siste månedene har jeg forstått det at alt er kult, så lenge du brenner for det. Brenner du for å blogge? Kult. Interessant! Kjør på og nyt det. Brenner du for å ta bilder? Fantastisk - vis det til hele verden! Uansett hva du driver med så vis det frem og vær stolt over det. Det beste i verden er jo å bare drive med det du er lidenskapelig for. Jeg kan takke noen av de helt fantastiske menneskene i livet mitt som hele tiden forteller meg hvor stolt de er av meg, hvor flink de syns jeg er, og som hele tiden minner meg på at jeg må gjøre min egen greie uansett hva andre skulle si. Jeg er også glad for at jeg har oppdaget unike og inspirerende mennesker på blant annet sosiale medier, som motiverer meg til å kjøre på. Det jeg vil drive med er kult, og selv om ikke alle er enige så finnes det flere enn nok mennesker som deler mine interesser og syn. Og det er de menneskene jeg vil bry meg om meningene til. Det foreslår jeg at du også gjør! 4 kommentarer

Victoria Larsen

03.11.2016 kl.20:43

Så herlig innlegg <3

Malene Wilhelmsen

03.11.2016 kl.23:57

<3 Elske å konne følla med på livet ditt her, golla! Stå på -du e flink :*

Lene

07.11.2016 kl.05:25

Digger deg. Er helt enig at om du trives med det bør du ikke være flau over det. Syns det er bra du blogger. For jeg elsker å lese den. :)

Sara Holmberg

07.11.2016 kl.12:53

Lene: Åh, dette var såå koselig å lese! Tusen takk, Lene <3

Skriv en ny kommentar

hits