FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

This is where you´ll find me

Her kommer jeg til å oppholde meg i dag, etter en lang dag på skolen. Det regner som bare det om dagen, så jeg har egentlig ikke tenkt til å gjøre så mye annet de neste dagene heller. Jeg skal nyte så mange kopper te jeg orker, lese ferdig Costume fra forrige måned, og se om jeg finner meg en ny serie å følge med på. 

Jeg kjøpte et nytt duftlys på "Ting" forrige uke, med lukt av White tea and ginger. En himmelsk, sval lukt som fyller hele leiligheten! Det lukter friskt og rent hver dag, selv om jeg ikke tenner det - det er så deilig! 

Make a wish...

Nå skal jeg lage meg litt mat, før jeg setter meg ned for å lese om alle de inspirerende damene Costume har skrevet om. Senere i kveld skal jeg gjøre litt skolearbeid, etterfulgt av en deilig yogaøkt i stuen. Jeg har begynt med en 30 days challange med yoga, nemlig. Fordi jeg har vært så stresset i det siste, og derfor veldig stiv i kroppen, har jeg begynt å gjøre yoga flere ganger i uken. Hvis dere også sliter med en stiv kropp, eller bare har lyst på en deilig og rask treningsøkt som løsner opp musklene, så søk opp "Yoga with Adriene 30 Day Challange". Det er 15-35 minutters økter, som du kan følge over 30 dager (eller bare gjøre når det passer deg). Etter yogaøkten blir det nok en ny kopp te og litt kveldsmat sammen med Netflix. Vi snakkes♥4 kommentarer

Anja

28.09.2016 kl.20:35

Fine bilder, hørtes herlig ut. Ha en fortsatt fin kveld :)

Sara Holmberg

28.09.2016 kl.21:06

Anja: Tusen takk, ha en fin kveld du og!:)

Sarajaneeth

28.09.2016 kl.23:08

Så koslig ♡
Hørtes veldig koselig og avslappende ut. Hadde jeg bare vært like flink til å slappe av selv.. :-)

Skriv en ny kommentar

hits