FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Mine mål for september

Være en flink student. Jeg er veldig flink til å reise i alle forelesninger og gjøre alle innlevering ordentlig, men det å lese pensum jevnt gjennom semesteret er jeg alt for dårlig til. Derfor er det et stort mål å starte med det allerede nå.

Spise sunnere og oftere - spesielt når det kommer til frokost. Etter at jeg startet på universitetet har jeg begynt å sluntre unna frokosten til fordel for en halvtime ekstra på puten. Nå vil jeg bli flinkere til det. Jeg har også slitt ekstremt med å komme inn i de gode matvanene mine igjen, og har egentlig kun lyst på junk food.. Det er ikke greit. 

Være positiv til høsten, og ikke la regnet og de mørkere dagene ødelegge. Hvert år sliter jeg når dagene blir mørkere, men det som hjelper er å huske på alt det koselige med høsten. Som store skjerf, filmkvelder med te eller kakao, fyr i peisen, å finne varmen under pleddet, den friske luften og så videre. 

Rekke alt jeg har på timeplanen, og gjennomføre alt på en god måte. Denne måneden er megahektisk for meg, så jeg må prioritere riktig og jobbe hardt for å rekke å gjøre alt jeg skal. Og ikke minst; og gjøre alt jeg skal på en ordentlig måte! Jeg er hun som hater å gjøre ting halvveis...

Holde bedre kontakt med vennene mine. Dette punktet gjelder jo først og fremst de som ikke bor i samme by som meg da, og det er jo endel. Jeg har allerede blitt litt flinkere, men jeg vil jobbe enda mer med det, fordi de er jo noen av de viktigste personene i livet mitt og det er viktig og ta vare på gode vennskap♥

Komme i gang med trening igjen. Dette punktet har vel vært på To Do-listen min i en liten evighet nå, men jeg mener det denne gangen altså! Haha.

Klage mindre. Da jeg var mindre klagde jeg aldri, men nå klager jeg flere ganger om dagen - spesielt til kjæresten min. Det er en ekstremt dårlig egenskap, eller uvane kanskje? Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det.. Det er uansett noe jeg vil slutte med, fordi i bunn og grunn har jeg lite å klage over. 

Bruke ekstra god tid på Billy. Fordi jeg er så sliten om dagen og omtrent er alene med han hver dag, så syns jeg han har fått litt mindre oppmerksomhet enn han fortjener. Derfor skal jeg skjerpe meg den kommende måneden, og gi han all oppmerksomhet han fortjener + litt til! Han er tross alt verdens beste lille klump, så han fortjener at jeg gjør han like lykkelig som han gjør meg! 8 kommentarer

Pia Vinningland

05.09.2016 kl.11:35

Har mange av de samme målene som deg! :) Spesielt de som angår skole og de mørke dagene som kommer (alt for fort!)

Sara Holmberg

05.09.2016 kl.21:36

Pia Vinningland: Ja, i know... Nå er klokken halv 10 og det er bekmørkt ute.. Savner allerede dagene hvor det ikke ble mørkt før midnatt!

REBECCA HOLDER

05.09.2016 kl.13:49

Så mange fine mål. Treningen er på lista her også, som alltid. haha

Sara Holmberg

05.09.2016 kl.21:37

REBECCA HOLDER: Hahaha, ja, man kommer ikke unna å putte trening på listen..

Sarajaneeth

05.09.2016 kl.16:19

Flotte mål! Stå på☆

Sara Holmberg

05.09.2016 kl.21:38

Sarajaneeth: Tusen takk <3

tirilgrindheim

05.09.2016 kl.18:44

God mål! lykke til med målene, du klare de nok!

Sara Holmberg

05.09.2016 kl.21:38

tirilgrindheim: Tusen takk, jeg håper det!

Skriv en ny kommentar

hits