FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Kaffe og frisk luft hjelper mot det mesteOoooops, denne morgenfuglen våknet visst ikke før 12.30 i dag. Jeg har rett og slett bare vært litt i underskudd de siste dagene, så kroppen min trengte noen (11,5...) ekstra timer på puten. Selv om hodet og kroppen verker som bare det, etter litt for mye søvn, har det hjulpet med en god kaffekopp og litt frist luft! Billy og jeg koste oss i hagen med kaffe, kos og lek. Nå står Marcus og lager frokost til meg på kjøkkenet - i dag står egg og bacon på menyen. Jeg har vel rett og slett lite å klage på i dag, selv om jeg har endel å gjøre. Jeg må blant annet skrive ferdig spalten min i studentavisen, gjøre litt oppgaver, forberede et intervju og trene med Marcus. Men etter alt dette skal vi ut å spise på en deilig restaurant, og desserten tar vi hjemme! Det blir hjemmelaget sjokoaldemilkshake - Mmmmm. Vi fikk så lyst på det i dag begge to! Håper dere fikk en litt bedre (og tidligere) start på dagen enn meg, hehe. Ha en god torsdag♥2 kommentarer

REBECCA HOLDER

14.04.2016 kl.15:53

haha, lenge siden jeg har sovet SÅ mange timer, men tror jeg også kunne trengt det. Men i ukedagene blir det fort litt vanskelig for min del! Håper dere får en en fin dag med trening og middag ute :)

Sara Holmberg

14.04.2016 kl.19:03

REBECCA HOLDER: Ja, det var litt for mange timer, haha.. Men det er godt når man trenger det! Tusen takk, håper du får en fin dag også!

Skriv en ny kommentar

hits