FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

This makes me happy

To dance when no one´s watching. Flowers. Billy. Candy. To write. Presents. Coffee. Good food. Beautiful songs. Inspirational quotes. Kisses. Summer. Cute texts. New adventures. Good hairdays. Friends. My family. Dogs. Champagne. Cinnamon buns. Netflix. My boyfriend. Shoes. Sunshine. Smiles. Good movies. Barbecue parties. Wine. Travel. A long shower. Chai Latte.Colors. Lists. To sleep in. To hear "i love you". Avocado. Hot weather. Compliments. New clothes. Frozen yoghurt. Hugs. Surprises. To sing. Fashion Magazines. Tea. Children. Beautiful nature. To learn new things. Corona. Spring. 
 
SAMSUNG CSC


Hvorfor har jeg ikke kommet på dette før?

Jeg har hatt ekstremt lite inspirasjon til blogginnlegg de siste dagene. Jeg er helt tømt for inspirasjon, og da dras motivasjonen ned også. Målet mitt med denne bloggen er at den skal gjøre meg glad - men også dere, når dere kikker innom. Derfor har jeg vært veldig selektiv i hva jeg skriver om i det siste, fordi jeg vil inspirere. Jeg vil ikke bare skrive om hverdagen min eller om negative tanker, jeg vil ta inspirerende bilder, ha positivt innhold og mye av meg. Kanskje den delen av meg som har et behovet for å nå ut til folk, ikke den delen av meg som alle kan se hver dag. I tillegg til dette vil jeg også skrive om mine tanker, meninger og følelser om kring ulike temaer, men det syns jeg også er skummelt. Det er så vanskelig å formulere seg på en måte som gjør at jeg er fornøyd og kan stå 110% for det jeg skriver.

Poenget med disse tankene er i alle fall at da jeg begynte å skrive ned punktene over så slo det meg; hvorfor ikke bare skrive om akkurat de tingene over, som gjør meg så glad? Hvorfor ikke få frem alle små hverdagsgleder jeg opplever, som kan inspirere andre til å få en fin dag. Jeg har det kjempebra for tiden, jeg er ekstremt flink til å sette pris på små ting, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skjønt at det er det jeg bør fokusere på her inne. Så jeg håper dette vil booste motivasjonen min fremover, og at jeg hver dag kan inspirere dere lesere med fine bilder og positive innlegg. Jeg skal allerede i morgen tidlig sette meg ned med mål og idéer for bloggingen fremover - og jeg gleder meg allerede!! Dette tror jeg blir bra. Hva gjør DEG glad?... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits