FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

4 tips for a happy Monday

God formiddag, fininger! Og god mandag. Vanligvis er jeg ikke en superfan av mandager, men jeg synes likevel den har en sjarm ved seg. Denne mandagen er ekstra fin for min del (og sikkert mange av dere også) for det er fortsatt ferie og fri. Jeg tenkte jeg skulle starte denne mandagen med å gi dere noen punkter over hvorfor vi bør glede oss litt over den første dagen i uken. Det er jo faktisk ganske viktig å starte uken med en positiv tankegang, so here we go: 

Ny uke, nye muligheter!
 Dette er jo et kjent ordtak, men det ligger også mye i det. Å starte uken med en positiv tankegang og lage seg en liten plan over uken som skal komme gjør ingen vondt. Det er bare å sette for seg at denne uken skal bli bedre enn den forrige! 

Du kommer inn i rutiner igjen
Let´s face it, rutiner er faktisk ganske deilig. Man får så mye mer ut av dagene og blir mye mer produktiv.

Du får møte venner/kolleger
Uansett om du brukte helgen på tull og tøys med venner eller i sofaen med godis og film er det alltid mange du ikke har møtt siden fredag. Da er det koselig å se de igjen!

Bachelor in Paradise er på TV
Hehe, dette er hvertfall det jeg gleder meg mest til hver mandag! Jeg elsker The Bachelor, THe Bachelorette, Bachelor in Paradise og alt som hører med, hihi. Men dette punktet gjelder jo forsåvidt alle andre programmer også, som kun går i hverdagen.
Så, nå håper jeg dere får et nytt syn på mandagene deres, og at dere nyter dagen i dag! Ønsker dere en fin dag og en fin uke♥2 kommentarer

facelessfashiion

28.03.2016 kl.14:21

Fine tips! Ha en super uke :)

Sara Holmberg

29.03.2016 kl.13:23

facelessfashiion: Tusen takk! Du også:)

Skriv en ny kommentar

hits