FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Five life lessons learned

I en alder av 21 år har jeg endelig begynt å bli litt smartere på livet. Føler jeg selv i alle fall. Jeg følte nok dette da jeg var 16 år også, så vi får se hva jeg sier når jeg er 40, hehe. Men jeg har lært noen ganske viktige ting i løpet av mine 21 år, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele noe av det med dere.

♥ For å være fornøyd med deg selv må du jobbe med tankegangen, ikke utseende. Dette skulle jeg så veldig, veldig gjerne ønske jeg skjønte før. Hadde jeg visst dette hadde jeg sluppet ganske mange år med et evig forsøk å bli bra nok. Men hva er egentlig bra nok? Når du hele tiden søker etter et perfekt utseende blir du aldri fornøyd, jeg lover. Så start innenfra og endre tankegangen, så blir du fornøyd med deg selv fortere enn du aner!

♥ Lev i nuet og reflekter over hvor bra du faktisk har det her og nå. Det er veldig lett å tenke fremover og tenke at når det eller det skjer så blir alt bra, men når den tid kommer og du ser tilbake igjen, så vil du mest sannsynlig savne den tiden fordi du hadde det så bra. Så aldri ta "nuet" for gitt, prøv heller å fokusere på å gjøre mest ut av der du befinner deg.

♥ Gled deg over de små tingene i hverdagen. Hvis du hele tiden ser fremover mot noe stort som skal skje er det vanskelig å være lykkelig der du er nå. Derfor er det viktig å sette pris på små ting, og finne ting som gjør det lykkelig hver dag. 

♥ Ikke prøv å være noen andre enn deg selv. Ikke vær en annen enn deg selv for å henge med folk du syns virker kule eller for å gjøre andre fornøyde. Du vil ikke bli lykkelig om du ikke er deg selv.

♥ Det gjelder å finne en balanse i hverdagen. Jeg tror veldig sterkt på det at ting må være i en balanse og i passe mengder i hverdagen. Selv syns jeg ikke noe særlig om sånne ekstreme måter å gjøre på, som for eksempel dietter osv. Ting må gjøres med måte, spises med måte osv. Så lenge du lever i en sunn balanse og har et sunt syn på deg så tror jeg du vil være ganske lykkelig. Det er i alle fall den gyldne middelvei for min del!6 kommentarer

adrian

07.04.2016 kl.17:34

Det var godt å lese. Du er en veldig klok jente Sara. Takk

Sara Holmberg

07.04.2016 kl.23:07

adrian: Så godt å høre, og tusen takk selv:)

Sara

07.04.2016 kl.18:33

Digger dette!

Sara Holmberg

07.04.2016 kl.23:07

Sara: Så bra! :D

Den fra andre siden

08.04.2016 kl.00:08

Husker den gangen jeg ble 18år jeg trodde jeg var så stor og moden. Men desverre var det feil. Så forsett å vokse SARAH! du er så ung, du har forsatt mye å lære.

Sara Holmberg

08.04.2016 kl.13:51

Den fra andre siden: Ingen tvil om at jeg fortsatt har mye å lære, men syns jeg allerede har lært noen gode ting i en alder av 21:) Tror man aldri kan slutte å vokse!

Skriv en ny kommentar

hits