FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Coconut and chocolate cream for breakfast




Mmmm, soooo good...

Nå er det én måned siden forrige innlegg, og det er rett og slett fordi jeg har hatt alt for mye å gjøre. Vi har hatt prosjektuker på skolen, der dagene har vært fra 8-17/18. Jeg blir veldig fort sliten, så når jeg har så lange skoledager, et konstant stress angående skolen og eksamen, pluss at jeg skal være en venn, god kjæreste, gjøre hverdagslige ting, jobbe og trene, så blir det rett og slett litt for mye for meg. Da trenger jeg også litt tid til å samle meg opp igjen, og det har jeg gjort nå. Nå har jeg påskeferie i over to uker, og det er akkurat det jeg trenger! Denne ferien skal jeg kun bruke til å ta vare på meg selv, spise godt, trene nok, jobbe og lese til eksamen. Jeg skal også jobbe endel med bloggen, for jeg vil tilbake til der jeg var for litt siden. Målet mitt er minst ett innlegg hver dag, om ikke flere. Så jeg håper jeg har nok inspirasjon til det! 

Over til overskriften... Denne kokos- og sjokoladekremen var enda bedre enn hva jeg trodde! Jeg fant oppskriften på lindastuhaug.no, men gjorde noen få endringer. I denne porsjonen har jeg brukt 2/3 kokoskrem, 1 stor ss mager kesam, 2 ss kakaopulver og 2 ss sukrin. Det du gjør er rett og slett å mikse alt godt sammen og servere med jordbær og blåbær. Det smakte som frozen yoghurt, helt herlig! Jeg fikk litt igjen, og det har jeg lagt i kjøleskapet så jeg kan nyte det i kveld eller i morgen tidlig. Dette kommer garantert til å bli en ny frokostfavoritt! PS. Kokoskrem får du når du kjøper en vanlig fullfat kokosmelk og setter den i kjøleskapet. Da deler den seg, slik at kremen legger seg på øverst. 



2 kommentarer
nam! Ser godt ut :)

Sara Holmberg

17.03.2016 kl.14:14

Fotograf Susanne, fokus på hun: Det var det! :D

Skriv en ny kommentar

hits