FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Fastelavn

Til ca. 24 boller trenger du: 6 dl melk♦ 150 g smr♦ 1 pakke trrgjr♦ 1,5 dl sukker♦ 2 ts kardemomme♦ 1 kg hvetemel ♦1 stk egg til pensling.

Slik gjr du: Smelt smret og ha i melken, varm det til det blir fingervarmt. Rr gjren ut i melkeblandingen♦ Bland de trre ingrediensene og hell i melkeblandingen♦ Tilsett eventuelt mer mel, til deigen slipper bollen♦ Hev deigen under plast og et kjkkenklede til dobbel strrelse (30-40 min)♦ Del deigen i like store delen og trill bollene♦ La bollene etterheve p stekebrettet i 20-30 min♦ Pensle med pisket egg og stek midt i ovnen p 225 grader i 6-10 minutter♦ Avkjl p rist.
(oppskriften er fra matprat.no)

Fastelavnsboller...Mmmmm!

Marcus jobbet nattevakt i natt, s han sov helt frem til halv 3, da ble han vekt av at Billy og jeg hoppet p sengen. Mens han sov har jeg hatt god tid til styre p og gjre forskjellige ting. Jeg har blant annet jobbet med bloggting, jobbet med den nye spalten min i studentavisen, lekt og vrt ute med Billy og rukket bake boller til fastelavn! Jeg valgte dele deigen i to og lage halvparten som vanlige boller og halvparten som kanelsnurrer - det er noe av det beste jeg vet! S n ligger de i fryseren, slik at de er ferske til nr jeg har lyst p. Noen av bollene er ogs fryst ned, men jeg mtte jo lage noen fastelavnsboller ogs. Tror Marcus var fornyd nr han fikk det til "frokost" i dag.

Det har vrt et ganske hektisk kjr den siste uken, men i dag er det endelig rolig. Derfor skal vi bruke anledningen til lage en litt bedre middag med vin, og ha en liten datenight. Det er like koselig hver gang, s det gleder jeg meg til! Det er viktig med litt klissklass og romantikk i hverdagen♥



... n kommentar

Julie Storlien

07.02.2016 kl.21:21

Nam <3

Skriv en ny kommentar

hits