FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Min aller første gang..

Mitt første møte med alkohol...

Mitt første møte med alkohol var nok i 10. klasse. Det var meg og fire venninner som skulle teste ut dette med alkohol, og vi fikk søstern til hun ene venninnen min til å kjøpe en cider og en øl til oss hver. Vi satt nede i kjellerstuen til hun ene og drakk litt etter litt. Jeg husker cideren gikk ganske radig, men ingen av oss likte øl i det heele tatt, så den pinte vi oss gjennom, hahah. Så trodde vi sikkert at vi ble litt brisne, danset litt og lo masse! Det var jo et mildt og koselig møte med litt alkohol! Det var overnatting også da, såklart, så dagen etter ryddet vi så nøye vi bare kunne og løp flere gater vekk for å kaste tomboksene. Hahaha, søte var vi jo! 

Mitt første kyss...

Var i barnehagen! Jeg hadde fått meg kjæreste og da måtte vi selvsagt kysse litt. Vi ville ikke at alle skulle se at vi kysset, for vi syns det var litt flaut.. Derfor gjemte vi oss bak sofaen og hadde vårt første, superkjappe lille nuss. Vi ble såklart erter av alle de andre barna i barnehagen etter dette.. Jeg husker det SÅ godt. 

Min første kjæreste...

Min første kjæreste var jo i barnehagen da, hehe. Vi var faktisk sammen ganske lenge, sikkert noen år! Men min første ordentlige kjæreste vil jeg si jeg fikk da jeg akkurat var blitt 17. 

Min første BH...

Kjøpte jeg sammen med søsteren min da jeg gikk i 7. klasse. Jeg syns det var megaflaut, og prøvde å gjemme at jeg skulle kjøpe det. Hvorfor syntes man det var flaut egentlig? Det er jo en av de mest naturlige tingene? 

Min første ferieflørt...

Åh, dette var virkelig tidenes ferieflørt! Jeg og min bestevenninne Guro var på ferie sammen i Danmark da vi gikk i 8. klasse. Der vi bodde var det et innendørs badeland med svært vindu ut mot en stor gressplen. Vi var i dette badelandet nesten hver dag, og det var også to sinnsykt søte, danske gutter. Vi syns det var de kjekkeste guttene vi hadde sett. De hadde helt blondt hår, knallblå øyne og smilte hele tiden! Også var de tvillinger, så de var nesten helt like. Vi hadde en liten sånn avstandsflørt først, med blikk og flaue smil til hverandre. Og det tok noen dager før vi turte å snakke med de. Det var mye flørting i sklia og bassenget med dytting og spruting husker jeg. Vi hadde veldig vanskelig for å forstå hva hverandre sa, men jeg husker hvertfall at han ene het Emil. 

En dag vi skulle ut og spise gikk vi forbi vinduet til badelandet på vei til bilen og der var de. Så vi stoppet og vinket til de og de sendte oss masse slengkyss tilbake. Da ble vi jo helt betatt og med en gang vi kom tilbake etter maten skrev vi et kort hver til de, som vi avsluttet med å kysse på de og spraye litt av parfymen vår. Hahahaha! Jeg dævver. Vi skrev også Facebook-navnet vårt, slik at vi kunne holde kontakten. Hver dag etter tok vi med kortene hver gang vi skulle i badelandet, men til vår store fortvilelse så vi aldri de guttene igjen... 

Mitt første kjæledyr...

Var gullfisken min Sebastian! Han har jeg fortsatt gravsteinen til... Haha. Etter det hadde vi verdens fineste katt som het Essi. Han var så sykt snill og god, har aldri møtt en finere katt!

 

Håper dere synes sånne innlegg er litt morsomt. Det er hvertfall morsomt å skrive! Man begynner jo å mimre litt tilbake.. Jeg ønsker dere en super søndag, med masse kos og god mat! Håper dere får ladet opp batteriene så dere er klare for en ny uke!♥2 kommentarer

Line Melbye

07.02.2016 kl.12:43

Elsker slike innlegg, morsomt å lese :) Ha en super søndag!

Sara Holmberg

07.02.2016 kl.12:49

Line Melbye: Så bra! Ha en super søndag selv <3

Skriv en ny kommentar

hits