FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

MemoriesI miss you New York...

Nå sitter jeg og ser gjennom bilder fra oppholdet mitt i New York, og jo flere bilder jeg ser jo mer tårer får jeg i øynene. Jeg klarer aldri å komme over hvor rart livet er. Da jeg var i New York føltes alt så utrolig vanskelig. Jeg sa ofte til Johanne at jeg var så lei meg, fordi jeg følte ikke menneskene jeg ble kjent med der ble kjent med den virkelige meg. For jeg var i en helt annen verden, jeg var helt fjern, helt i midt eget hodet og kanskje litt deprimert. Jeg følte jeg gikk rundt som er zoombie. Ikke fordi jeg ikke trivdes, men fordi jeg akkurat hadde blitt hodestups forelsket i Marcus og plutselig skulle reise fra han. Jeg var mye syk i starten og fikk ikke sosialisert meg like mye som de andre. Det var en veldig stor forandring og jeg hadde annerledes forventninger enn realiteten. Jeg tror egentlig jeg fikk et lite sjokk. Og det sjokket forsvant ikke før flere måneder etter jeg kom hjem. 

Nå er det over 1 år siden jeg kom hjem. Jeg har hatt 1 år til å prosessere alle følelsene mine og mimre tilbake. Hva var det egentlig jeg opplevde i New York? Hvordan hadde jeg det egentlig? Hva er det jeg husker? Nå har jeg bare gode minner. Kanskje de beste minnene i livet mitt. Jeg husker de lange gåturene til Johanne og meg, med kaffe i hånden og Empire State Building lysende opp over oss. Jeg husker min favorittcafé Crave, der jeg alltid bestilte cream cheese bagel og vanilla latte. Jeg husker LAVO Champagne-brunchene på lørdagene. Jeg husker tacokveldene med roomiene mine, de spontane vinkveldene med Johanne, alle kjendisene vi så og alle menneskene jeg møtte. Det eneste jeg tenker nå er hvor fantastisk New York er, hvor fantastiske opplevelser jeg sitter igjen med og hvor fantastiske mennesker jeg møtte. New York er et minne for livet, et minne jeg aldri ville vært foruten og et minne jeg lengter sårt tilbake til. Nå har tårene begynt å renne ned kinnet... Please, take me back. 

De erfaringene man får og alt man lærer av sånne opplevelser er ene og alene en grunn til å gjøre det. Jeg lærte veldig mye om meg selv mens jeg var i New York, men jeg tror erfaringene fra oppholdet har lært meg enda mer nå i ettertid. New York skapte problemer, men lærte meg også hvordan jeg skulle løse de. New York ga meg verdens beste venninne og mange andre gode vennskap. New York ga meg et nytt syn på meg selv og et nytt syn på livet, det lærte meg hvilke verdier jeg har og hva jeg står for, jeg ble selvstendig, voksen og tøffere. Jeg er så takknemlig for at jeg tok den sjansen, for at jeg gikk etter drømmen min og for at jeg har lært så mye som jeg har. New York er blitt en veldig viktig del av meg, og jeg tenker på det hver eneste dag. For ca. ett år siden publiserte jeg et innlegg om mine tanker om New York da, det kan dere lese HER

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 4 kommentarer

Eline Olsen

09.02.2016 kl.17:04

Åh! Har aldri vært i new york, men har såå lyst til å dra dit! :D

Sara Holmberg

10.02.2016 kl.09:28

Eline Olsen: Det anbefaler jeg deg å gjøre! Jeg har laget en New York Guide, hvis du trenger det! Bare søk i arkivet <3

Sara

09.02.2016 kl.19:45

Leser bloggen din fra tid til annen når du deler på facebook! New York virket så gøy, du får dra tilbake med kjæresten en gang! :)

Sara Holmberg

10.02.2016 kl.09:27

Sara: Så hyggelig<3 Det skal jeg uten tvil! Gjerne før enn siden, hehe:)

Skriv en ny kommentar

hits