FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Oppskrift: Kyllinggryte






- Anitas kyllinggryte -

Denne kyllinggryten er så sinnsykt god, nok så lett å lage og den perfekte søndagsmiddag! Det er lett å lage til gryten til mange, men denne oppskriften er til 2-3 personer - det kommer litt an på hvor storspiste dere er! Og du kan lage den med kjøttdeig i stedet for kylling, eller ris istedet for pasta :-) Disse målene er sånn ca. mål, så tilpass litt etter smak! Spesielt krydder, soyasausen og pasten. 

Du trenger: 2 store kyllingfileter, 3-4 gulrøtter, en brokkoli, creme fraiche, tikka masala paste, soyasaus, en-to chili, 1-2 hvitløksfedd, melk/fløte og fullkornspasta.

Slik gjør du:

1. Kutt opp kyllingen og grønnsakene i biter, helst litt små.

2. Kutt opp chili og hvitløk - så små biter som mulig!

3. Ha olje i en kjele og ha først i chili + hvitløk til det blir gyllent, så tilsett kyllingen.

4. Sett på pasta som anvist på pakken.

5. Ha i litt melk, 1/2 boks creme fraishe og 2 teskjeer tikka masala paste. Rør til tikka masala pasten har løst seg opp.

6. Ha i brokkoli og gulrøtter og tilpass gryteretten med mer melk om det trengs. 

7. Ha i passe mengde soyasaus og pepper. Smak til og se om det er noe du føler du mangler! 

8. Bon appetite!



2 kommentarer

Andora Hylland

15.11.2015 kl.18:56

Her er oppskriften jo! Haha! Da slapp jeg å spørre! :D

Sara Holmberg

15.11.2015 kl.19:00

Andora Hylland: Hahha, jaa<3

Skriv en ny kommentar

hits