FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Tick tock goes the clock

Tirsdager er og forblir den samme, dessverre - hvertfall i et par uker til! Kaffe Latte, croissant og Kommunikasjon og medier. Resten av dagen må jeg virkelig få gjort ferdig litt skolearbeid, det er kun fire uker til eksamen og jeg er stressa! Sier til meg selv at jeg skal øve litt hver dag, men haha, hvem prøver jeg å lure? Det ender alltid opp med skippertak, men denne gangen skal jeg faktisk prøve. Hvertfall nesten hver dag. Det er vel godkjent?

I går hadde jeg en veldig effektiv dag og var ferdig med noen timer skole, trening, butikken og middagslaging før klokken slo 17. Det er faktisk virkelig ikke verst i dette hus! 

Klokken er forresten fra Ebay, og den fikk vi i posten sammen med ca. 10 andre klokker, haha. De kostet sånn rundt 8 kroner, så da tenkte vi bare "kjør på". Den siden er jo faktisk helt genialt og jeg har fått litt dilla. Vi har fått post ca. hver dag i kanskje 2 uker på grunn av storshopping på Ebay (billig storshopping, mildt sagt). Det blir ikke mer shopping for en stund nå, da. Lover.

Håper din tirsdag er bedre enn min, og at du får en fin høstkveld♥5 kommentarer

Bina

27.10.2015 kl.17:46

Utrolig fin klokke! Har du linken?

Ha en super fin Tirsdagskveld! <3 Ta gjerne en tur innom bloggen min også, det blir satt stor pris på! :)

Sara Holmberg

27.10.2015 kl.19:07

Bina: Nei, det har jeg dessverre ikke.. Men om du bare kikker på klokker på Ebay er det utrooolig mange fine der:) Ha en fin tirsdagskveld selv:):)

Marie N. H-S

27.10.2015 kl.19:46

Du er så herlig Sara! Veldig fin klokke, tror jeg må ta en tur på ebay selv :P Håper du trives i Stavanger, ser hvert fall sånn ut :)

Sara Holmberg

28.10.2015 kl.16:02

Marie N. H: Takk<3<3 Trives veldig godt! Håper du trives i Trondheim også :D

Marie N. H-S

28.10.2015 kl.19:16

Så godt :) Trondheim er supert!

Skriv en ny kommentar

hits