FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Perfect love and perfect breakfast

I går var 1,5 årsdagen til Marcus og meg, og den feiret vi med kinodate, kinamat, vin, smeltet sjokolade med jordbær og filmkos i sofakroken♥ En super date og en super lørdagskveld! Vi fortsatte litt av feiringen i dag morgen, med en sinnsykt god frokost:

Hjemmelagde rundstykker (liten endring fra denne oppskriften): 1 pakke tørrgjær, 6,5 dl melk, 125 g smør, 1 ts salt, 1 ss sukker, 1 egg, 700 g hvetemel, 200 g havremel, 100 g havregryn, 1 egg til pensling, havregryn til topping. Følg linken for fremgangsmåte.Hjemmelaget eggsalat: Majones, hardkokte egg, sylteagurk, salt og pepper. Bland alt sammen, smak til og nyt! 
Du kan godt bruke hvitløk, hvitløkskrydder eller rødløk om du liker det! 


- The perfect Sunday brekkie - 

Jeg startet dagen med å ordne i stand til en deilig søndagsfrokost. Jeg bakte rundstykker, lagde eggsalat, kakao, smeltet sjokolade, lagde eggerøre, stekte bacon og dekte på. Marcus koste seg med FIFA mens jeg styrte på på kjøkkenet, og det syns jeg egentlig var helt greit. Av og til er det deilig å bare styre litt på på egenhånd, og jeg hadde veldig lyst til å lage denne frokosten! Det smakte helt himmelsk om jeg får si det selv, og det ble den perfekte starten på dagen. Håper dere har en fin søndag♥3 kommentarer

lisarorvik

25.10.2015 kl.15:31

Ønsker deg en god søndag, jeg har konkuranse ukas blogg på min blogg. Bli gjerne med <3

Bina

25.10.2015 kl.15:51

Så ut som en veldig god frokost! Ha en strålende dag! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min! :)

Sara Holmberg

26.10.2015 kl.14:30

Bina: Takk, i like måte! Det skal jeg gjøre:)

Skriv en ny kommentar

hits