FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

To be perfect

Du ser opp til disse jentene som krøller håret hver dag og alltid har en positiv vinkling på livet. De som spretter ut av sengen klokken 0700 og løper inn på kjøkkenet for å lage seg en gourmetfrokost og tar bilde av den. De som alltid har noe morsomt å finne på, deilig mat å lage, alltid ser bra og alltid har det bra. Du ser opp til disse jentene og tenker at "sånn vil jeg og bli". Men sannheten er at det er ikke deg, sånn er ikke du. Du har ikke noe behov for å krølle håret hver dag, og du er hvertfall ikke typen til å sprette opp av sengen før solen står opp, eller stelle i stand en superfrokost med smoothie, hjemmepresset juice og espresso før jobb eller skole. Du ser ikke alltid bra ut, du har det ikke alltid bra og du klarer ikke alltid se positivt på alt, men likevel er livet ditt bra. Men fordi disse jentene klarer å fremstå som de lever det perfekte, mest idylliske livet du kan tenke deg så føler du ikke at du oppnår nok med ditt eget liv. Så du higer etter noe du egentlig ikke vil ha. 

Du har det perfekte liv for deg. Du gjør de tingene som gjør deg lykkelig og gir deg glede. Du er deg selv, og har et liv du egentlig elsker. Så i stedet for å hige etter å bli et såkalt "perfekt A4-menneske", la deg heller bare bli inspirert. 

Jeg er en person med mange tanker og jeg funderer mye over ting, og jeg har en trang til å måtte skrive opp disse tingene. Teksten over skrev jeg ned på notater på telefonen min en dag jeg var på trening, tror jeg. Ting bare popper opp i hodet mitt, og så må jeg skrive det ned. Det ligger mange andre tanker og ord i notatene mine, dagbøkene mine og på litt papir rundt omkring, og jeg tror mye av dette er ting flere kan kjenne seg igjen i. Derfor valgte jeg å dele teksten over, og jeg kommer til å dele flere meninger og tanker videre. Håper det er ting dere kan kjenne dere igjen i, eller få dere til å tenke på! 2 kommentarer

Anja

21.10.2015 kl.19:54

virkelig fint innlegg, er veldig enig i det du sier!!

Tuva

22.10.2015 kl.21:03

Om det var ett innlegg som traff så var det absolutt det her!

Skriv en ny kommentar

hits