FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Datenight

Da vekkerklokken ringte klokken åtte i dag morges kjente jeg på hele kroppen at det ikke var aktuelt å stå opp da. Hodet banket og kroppen var utslitt. Ikke så rart egentlig, siden jeg brukte hele forrige uke på skolearbeid og jobb. Derfor skrudde jeg av alarmen og la meg til å sove igjen uten (veldig) dårlig samvittighet.. Da jeg våknet klokken 11 banket hodet fortsatt, men etter en paracet, litt frokost og en tekopp ble det bedre! 

Denne dagen har vært den beste på en god stund. Etter frokost reiste jeg og Marcus på trening, før vi reiste til byen for noen ærender. Når vi først var i byen tok vi en kaffekopp før vi vendte snutene hjem. Da satte vi i gang middagslagingen, og resten av kvelden har vi hatt tidenes datenight. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre en dag litt mer spesiell, altså!
Etter en deilig middag bestående av indrefilet av svin, søtpotetmos, aspargesbønner og vin, tok vi med vinen inn i stuen og fortsatte daten i sofaen med film, ost og kjeks♥ En sykt bra start på uken! Håper dere også har hatt en fin dag! ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits