FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

10 tips for en sunn og deilig frokost!

Bananpannekaker
1 banan, 1 egg, 1-2 håndfull havregryn, masse kanel og en liten klype salt!

Hjemmelaget knekkebrød med avokado, egg eller annet deilig pålegg
Her er det bare å finne det beste du vet!

Smashed avokaco toast
Ristet brød med most avokado og sitronpepper på. Selv liker jeg det enkelt og har bare avokado, salt og pepper/sitronpepper, men det går an å utforske med ulike krydre og ha for eksempel cherrytomater på toppen! Mmmmm. 

Yoghurt med hjemmelaget müsli
Musli oppskrift HER

Ferske rundstykker med hjemmelaget eggsalat eller bare smør og brunost
Rundstykker oppskrift HER
Eggsalat oppskrift HER

God og mettende smoothie eller smoothiebowl
Oppskrift på en skikkelig mettende og deilig smoothie HER

Egg og avokado 
Dette er en uslåelig kombinasjon uansett hvordan du gjør det. Men taost med avokado og stekt egg, eller eggerøre og avokadoen som den er er to favoritter hos meg.

Havregrøt med deilig topping
Forslag til topping er bær, syltetøy, eple og kanel, honning, cottage cheese og banan. Det er ekstremt mange muligheter. Mitt tips er å røre inn kanel i grøten, det gjør så mye med smaken! 

Omelett
Her kan du lage den så enkel eller avansert som du vil. La egg, litt melk, salt og pepper være grunnbasen din, så kan du ha i skinke, ost, grønnsaker eller hva enn du måtte ønske! 

Frokostmuffins 
Jeg har aldri prøvd å lage dette selv, men har sett så ufattelig mange gode oppskrifter rundt om kring. Du finner nok oppskrifter på sider som matprat og tine! Jeg tror også jeg har sett det på noen blogger og i Det Nye. 


Så ikke alt dette deilig ut? Det er ekstremt viktig å starte dagen med et godt måltid, så nå håper jeg du fikk en real frokost-inspirasjonsflom over deg - frokostmenneske eller ikke, hehe. Kanskje litt ekstra bra nå rett før helgen, så har du tid til å lage noen ordentlige gode frokoster de to neste dagene. Jeg fikk i alle fall masse inspirasjon til helgefrokosten, så nå gleder jeg meg til å lage noen deilige frokoster♥... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits