FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Homemade müsli and a magazine

50/50 kesam med bringebær og yoghurt naturell, hjemmelaget müsli og honning. Mmmmm. Dette har vært den faste frokosten min helt siden jeg lagde min første porsjon med hjemmelaget müsli. Det er jo helt latterlig at jeg ikke har laget det før, når det både er så enkelt og så godt! Jeg valgte å ikke følge noen spesiell oppskrift, men heller bare bruke det jeg hadde i skapene. Derfor har ikke min oppskrift noen mål, for jeg syns det er bedre å bare bruke det man har og bruke de mengdene man selv føler for. 

♦Linfrø♦
♦Solsikkefrø♦

♦Gresskarkjerner♦
♦Peanøtter♦
♦Store havregryn♦
♦Kokosmasse♦
♦Honning♦

Bland alt i en bolle og spre det utover et bakebrett. Sett i midten av ovnen og la det stå i varmluft på 150 grader til det blir gyllent og sprøtt.

- Jeg syns det blir bedre med litt ekstra mye honning. Da blir müslien spøere og litt søtere. -
- Bruk mer av det du liker best og mindre av det du ikke er så glad i. Jeg brukte salte peanøtter, det var dødsgodt. -

Vi var ikke hjemme før klokken 4 i natt, så jeg sov til jeg våknet av meg selv rundt klokken 12 og tok en rolig morgen. Resten av dagen skal brukes til skolearbeid. Jeg har som mål å bli ferdig med å skrive over notater fra fire forelesninger og begynne på eksamensoppgaven i Exphil. Forhåpentligvis blir jeg ferdig med det så fort som mulig, så jeg kan bruke resten av kvelden på å slappe av med serie, god middag og flere tekopper. Litt kos må man ha vær dag, syns jeg! Håper dere har en god start på ny uke♥... Én kommentar

Ida Cecilie Gangstø

12.10.2015 kl.14:59

Fine Bilder!

Skriv en ny kommentar

hits