FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Høsten

I dette øyeblikket stiger flammene i peisen, og jeg kjenner allerede at varmen strekker seg mot meg. Vi har akkurat drukket ferdig latten fra Starbucks, og skal lage eggrøre og pølser til lunch. Det er høst, kaldt og mørkt - allerede. 

Vi er bare i september, men høsten er godt på vei. Det merkes så godt på kroppen når høsten kommer - det blir ekstra hardt å stå opp om morgenen, kroppen er konstant sliten, øynene er trøtte og hodet er tungt. På tross av dette elsker jeg høsten. Kanskje jeg elsker tanken på høsten mer enn selve høsten, for det er ganske slitsomt å konstant være trøtt og sliten grunnet været og mørket. Men det er noe idyllisk med høsten. Fargene, de store skjerfene, kopp etter kopp med varm drikke, film og pledd, telys på mørke kvelder, fyr i peisen, store strikka-gensere, den "crispy" luften... Jeg kunne fortsatt lenge, fordi for meg handler høsten om å kose seg. Det er en kosete årstid, om jeg kan si det på den måten. 

Det er fortsatt grønne blader på trærne og blomstene er fortsatt i full blomstring, men jeg gleder meg til bladene blir gule, oransje og rød, og til blomstene begynner å visne. Jeg gleder meg ikke til regnet og den sure kulden som følger med høsten, men jeg gleder meg til de fine dagene. Når luften er ren og skarp og solen skinner på alle de varme fargene. På de dagene er livet bra, da. På de dagene blir jeg inspirert og lykkelig. 


Forrige høst tilbragte jeg i New York, og da begynte jeg å elske denne årstiden enda mer!

 

 4 kommentarer

Kristi Pedersen

23.09.2015 kl.14:33

åh, nydelige bilder!

andora

23.09.2015 kl.15:18

Du er så flink Sara! <3 <3

Guro

23.09.2015 kl.20:17

Kjære vene, så flink du er til å skrive, Saramoor❤

Mbal

02.10.2015 kl.22:42

Så fine bilder!:)

Skriv en ny kommentar

hits