FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Kjære New York

Det er så rart hvordan man trenger å få avstand for å se ting klart. Hvordan det er så vanskelig å sette pris på ting når du har det, for så å angre på at du ikke satte nok pris på det du hadde, mens du hadde det. Jeg hadde ett mål når jeg reiste til New York, og det var å lære mer om meg selv. Dette innlegget har jeg hatt i arkivet i et par måneder nå, og jeg har redigert på det frem og tilbake uendelig ganger. Det er ikke før nå jeg har klart å sette sammen et innlegg som er rettferdig overfor det oppholdet jeg hadde i New York. Det jeg mener med "rettferdig" er at oppholdet i New York for meg var en syk berg og dalbane av følelser, og det er først nå jeg har det såpass på avstand at jeg klarer å samle tankene mine rundt det.

I flere år har jeg snakket om at jeg skal bo i New York. Hvertfall for noen år. Min plan, og drøm, var å jobbe for et av de mest kjente motemagasinene i New York. Jeg skulle gå med sofistikerte klær og høyhelte sko, med starbucks-kaffen i den ene hånden og designer vesken i den andre. Nå har jeg bodd der. Jeg har levd drømmen. Jeg har studert mote. Og jeg har funnet ut at å bo i New York er faktisk ikke annet enn en helt normal hverdag.The City that never sleeps, The Big Apple - New York. Det er alltid mennesker i gatene, alltid folk på spisestedene, alltid fullt på subwayen. Det er mennesker overalt til alle døgnets tider - noe som både er fantastisk og veldig slitsomt. Du er aldri alene. Bortsett fra kanskje et par timer i den lille leiligheten.Det er så mange fantastiske ting med New York, og jeg skal ikke si at den byen ikke er unik - for det er den. Den har utallige muligheter, millioner av ulike mennesker, stiler, personligheter og hårfrisyrer, tusenvis av restauranter, caféer og take-out muligheter, superstilige utesteder og kjempefine parker - men når du bor der er alt likevel ganske hverdagslig. Normalt. Du lever ikke på den lille rosa skyen du kanskje så for deg.


New York har gitt meg så sykt mange opplevelser, både gode og vonde. Jeg er blitt tusen erfaringer rikere. The city of my dreams var kanskje ikke så mye drømmebyen likevel. Eller kanskje den var det. Jeg vet helt ærlig talt ikke. Det er veldig vanskelig å samle tankene rundt dette oppholdet. Jeg har hatt the time of my life, samtidig som jeg slet veldig med hjemmelengsel og savn til de hjemme. Det har vært den mest spesielle, rare, uutholdelige, beste, kuleste og mest lærerike opplevelsen i mitt liv - og det er jeg sykt takknemmelig for.I mitt første innlegg her skrev jeg at jeg håpte å lære mer om meg selv mens jeg var her i New York, det var målet mitt med denne opplevelsen. Det gjør meg glad når jeg kan si at jeg har lært  mye om meg selv den tiden jeg har vært her og jeg er så mange erfaringer rikere. Ved å være så langt borte fra alt kjent og kjært, alle jeg er glad i og det miljøet jeg er vant med, har jeg funnet ut mye om meg selv som jeg ikke visste. Jeg er blitt en selvstendig jente, jeg har blitt tøffere og klokere, og jeg har lært så sykt mye om hvordan jeg skal takle tusen forskjellige følelser på en gang. Men det aller viktigste jeg har lært tror jeg må være at jeg er blitt mer sikker på meg selv, hvilke verdier jeg står for, hva jeg mener, hva jeg vil med livet og ikke minst - det å være takknemmelig for hva jeg har, mens jeg har det! New York har uten tvil vært en av de beste opplevelsene i mitt liv, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kastet meg over denne muligheten. 

New York har vært en emosjonell berg og dalbane, en opplevelse for livet, de fire vanskeligste, men også beste, månedene i mitt liv og en helt sinnsyk erfaring. Vi sees igjen, New York♥

2 kommentarer

Evelyn

20.01.2015 kl.20:43

Kjempefint innlegg! =) og mange fine bilder!

Eirik

20.01.2015 kl.23:02

Bra skreve Sara, du e flinke :D

Skriv en ny kommentar

hits