FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Oh, Happy Day

New York, 18.45

Vet dere, jeg våknet i dag og trodde at denne dagen skulle bli helt forferdelig. Jeg var så trøtt og sliten, og hadde virkelig ikke motivasjon til å gjøre noen verdens ting. Tror dere jeg tok litt feil eller? Jeg elsker denne dagen!! Var først på skolen i et par timer før Johanne og jeg tok turen på vaskeriet. Mens vi ventet på at klærne ble ferdige satte vi oss på en café med Malene og satt der og snakket i en times tid. Resten av dagen har Johanne og meg gått rundt og tatt masse, masse bilder, kjøpt hver vår Chai Latte og fått gratis Croissant av yndlingscaféen vår, Crave. 

Nå sitter vi og redigerer bilder til den store gullmedalje her. Begge er nemlig vanvittig gira på nytt profilbilde på Facebook, haha. Fikk heldigvis en del å velge i etter i dag, det er moro! Etter vi er ferdige å redigere skal vi ut på en kveldstur, for det er så sinnsykt deilig og fint å tusle rundt i New York på kveldstid. Å gjøre og oppleve bare små ting som det gjør meg så veldig glad! 

Jeg skal legge ut flere bilder i morgen! I mens får dere ha en fin natt/kveld/dag (blir faktisk aldri helt vant med tidsforskjellene..) ♥... Én kommentar

andelly

12.11.2014 kl.10:45

Høres ut som en veldig fin dag og, hehe :D

Bare små ting, virker også bedre og finere i New York. Hvertfall virker det sånn ;P

Skriv en ny kommentar

hits