FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Antrekk: Black and White

New York, 12.30


Skjorte Banana Republic Skjerf Bikbok Veske Bikbok Bukse Levis Sko Dune London 

Jeg tror vi dro med oss det deilige været fra Washington og tilbake til New York, for i dag er det minst like fint vær her som det vi har hatt hele helgen - om ikke finere! Det har jeg nytt til det fulleste. Jeg gikk en omvei til skolen, kjøpte smoothie på veien og koste meg med musikk i ørene. Utrolig bra start på dagen! Nå har jeg skole i fire timer, så skal jeg lage Tikka Masala til middag, ta en tur på treningssenteret og prøve å komme meg til vaskeriet for å vaske litt klær.. Ha en fin dag/kveld i Norge! 6 kommentarer

Thea Mariel

10.11.2014 kl.18:36

enkelt men stilfullt, elsker det!

Line Leknesund

10.11.2014 kl.18:37

Så fint! Kos deg masse videre :-)

Petrine Angell

10.11.2014 kl.19:18

Kjempe fint!

Anniken

11.11.2014 kl.00:35

Hei! Jeg er en som vurderer å ta college i USA om to år, og har bare noen spørmsål. Jeg er på utveksling i Massachusetts dette året, og er bare helt forelsket i landet. College i Manhattan er den store drømmen. Det eneste problemet mitt er at jeg skal studere journalistikk, og må da studere det norske språket. Jeg syns jeg fikk med meg at du gikk på et en norsk skole der. Vil det si at alt undervisningen også skjer på norsk, eller at den bare er norsk eid? Om den så er på norsk, så har jeg enda et par spørsmål. Vet du om dette den eneste skolen i Manhattan som tilbyr undervisning på norsk, og vet du om de eller din skole eventuelt underviser i journalistikk? Tusen takk om du bruker tiden din til å svare på spørsmålene mine. Det hadde jeg satte utrolig pris på! Ha en fortsatt fin kveld! :)

Sara Holmberg

11.11.2014 kl.04:21

Anniken: Hei:) Den skolen jeg går på er bare i samarbeid med høyskolen i Telemark, men all undervisning foregår på engelsk. I tillegg er det bare studier for ett semester, så kan man fortsette studieretningen i Telemark om man vil. Men jeg har hørt at dette er det siste året Gateway er i samarbeid med Høyskolen i Telemark, dessverre.. Etter det vet jeg ikke helt hvordan det blir! Vet dessverre heller ikke om det er noen andre skoler her der undervisningen er på norsk.. Men jeg tviler nesten på det!

Håper du fikk svar på det du ville! Hvis ikke får du bare spørre igjen:))
Så fiint :D

Skriv en ny kommentar

hits