FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Manhattan from the air

New York, 21.50

De to siste ukene har vært så bra. Jeg fikk først besøk av pappa og Hilde noen dager, før Marcus kom og var her i 10 dager♥ I tillegg til at jeg endelig er blitt frisk på disse ukene har jeg også fått gjort så utrolig mye sammen med besøket mitt. Jeg har spist på mange nye steder, vært på toppen av Rockefeller, gått flere turer i Central Park, vært på Times Square og området rundt, vært flere ganger på kino, gått over Brooklyn Bridge på kvelden, gått rundt på Upper West Side, gått til Ground Zero, tatt ferjen til Staten Island, shoppet, kikket og tuslet masse rundt. 

På toppen av det hele hadde jeg en helt perfekt halvtårsdag med Marcus, som vi feiret med helikoptertur over hele New York. Dere aner ikke hvor fint det var. Og hvor sykt kult det var å fly helikopter (selv om jeg ble flysyk..).

Nå skal jeg holde meg frisk og finne på masse morsomt sammen med jentene fra skolen fremover! Vi skal også på skoletur til Washington DC, så får jeg besøk av Kristina og Hanne og så er det eksamen. Herregud, tiden kommer jo til å fly avsted. Tenk at det bare er 8 søndager igjen til jul! Jeg gleder meg sånn♥... Én kommentar

Line Leknesund

29.10.2014 kl.10:07

Så heldig du er! Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits