FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Slik får du mer energiI noen perioder hvert år sliter jeg med energien. Jeg orker veldig lite og føler aldri jeg strekker til. Jeg får dårlig samvittighet av å sitte å se på serie hele dagen, men klarer ikke å gjøre noe med det.. Det er en ganske kjip følelse å sitte med. Jeg er ganske sikker på at det er flere enn meg som har slike perioder, så jeg har laget en liste over ting som hjelper meg for å få opp energien igjen. Selv hater jeg nemlig slike perioder, og gjør alt jeg kan for å komme meg 100 % opp på bena igjen. Når man går rundt og er sliten hele tiden blir ofte hverdagen ganske tung, så det er ikke moro å gå sånn i en lang periode. Her en mine triks og tips for å få igjen energien og bli litt mer seg selv igjen:

Drikke mye grønn te.

Kaffe hjelper jo også, men jeg syns grønn te har en bedre effekt for å føle meg bedre! Grønn te har veldig mange helsefordeler, og er blant annet full av antioksidanter, er godt for fordøyelsen og forbedrer mentalt fokus og humør. 

Gå turer.

Selv orker jeg sjeldent å trene i slike perioder, så da hjelper det å gå turer. Det er to fluer i en smekk - frisk luft og litt bevegelse! For meg er det som terapi å gå turer, jeg syns det gjør hodet og kroppen lettere.

Spis næringsrik mat.

Der har jeg selv merket en stor forskjell i det siste. Jeg hadde en periode hvor jeg spiste mye rask mat og godteri og var jeg kjempeslapp og hadde null motivasjon. De siste ukene har jeg spist sunnere og stort sett droppet godteri og energien har økt enormt. 

Hør på glad-musikk.

Lag deg en spilleliste proppfull av musikk som får deg til å smile eller til å ville danse. Hør på denne på morgenen for et lite kick!

Bruk tid på deg selv.

Ta en ansiktsmaske, en hårkur eller fiks neglene dine. Se på film, ligg i sengen og hør musikk. Prøv å slappe av og nyyyt ditt eget selskap. 

Snakk med folk som drar deg opp, er positive og får deg til å smile. 

Dette er det viktigste punktet. Å ha gode venninner på skolen eller ha et godt forhold med kolleger gjør det hundre ganger mer motiverende å komme seg opp og til jobb/skole! Også et positivt hjem og en positiv vennekrets gjør humøret mye bedre og øker energien. ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits