FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

New York, matmekka?

New York, 13.32

Jeg vedder på at når dere tenker på matbutikker i USA så tenker dere stooore, store butikker med masse utvalg og masse godt. Dette tenkte jeg også, for da jeg var i Florida for noen år siden var det akkurat sånn det var. Hylle på hylle med alt du kunne ønske deg, og mer. Her i New York er det noe helt annet. For det første er det ikke matbutikker overalt, slik som det er i Norge. I tillegg er matbutikkene relativt små, for det er jo ikke så mye plass til overs i denne byen. Og når det kommer til innholdet i butikkene... Vel, det er rett og slett latterlig. Jeg blir faktisk nesten lei meg. Å gå i butikken her er så latterlig demotiverende. Dere kan tro det er vanskelig å finne på gode, sunne måltider når det eneste butikkene består av er grønnsaker/frukt, potetgull, pasta, ris, litt kjøtt og meieriprodukter. Ellers er det jo fryste middager da. Det finnes det mye av! Men det finnes ikke noe indisk mat eller krydre, eller kinesisk, eller egentlig noe som helst som gjør maten spennende. I tillegg er det jo slik at vi jentene som regel lager middag hver for oss her i leiligheten. Det gjør heller ikke at motivasjonen for å lage god og ordenltig mat er stor. Her i huset går det mest i pasta, avokado og frokostblanding. 

Jeg syns det er fryktelig rart at det er sånn i en så stor by som New York, med så mange kulturer og forskjellige mennesker. Dette burde jo vært et matmekka. Kanskje jeg bare ikke har funnet de riktige butikkene enda? For tro meg, de er ikke lett å finne. Men det er vel også litt som læreren min sa i dag; New Yorkere går ut og spiser. Dere aner ikke hvor mye jeg savner ordentlig god, norsk taco, norskt pålegg, indisk mat, godt brød, supper (toro♥) og generelt det å gå i en norsk matvarebutikk og bli inspirert til hva man vil spise. 3 kommentarer

Emilie Hauge

30.09.2014 kl.22:39

Huff.. så kjedelig.. Men jeg forstår godt hva du mener! Norsk mat er definitivt best <3

Andrea

30.09.2014 kl.22:53

Gå på butikkene; WholeFood og The Food Emporium, skal love deg det er bedre enn i Norge :)

Sara Holmberg

01.10.2014 kl.00:23

Andrea: Har vært på Whole Food, og er masse god mat der! Men fortsatt ikke det samme som Norge, syns jeg.. Haha. Men skal sjekke ut The Food Emporium, takk for tips!!

Skriv en ny kommentar

hits