FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

I love autumn

Store skjerf. Skinnjakke. Fargene. Løv som faller fra trærne. Kakao med krem. Moten. Filmkos. Å sitte under pleddet med en tekopp i hånden. Halloween. Oversized ullgensere. Stearinlys. Den friske luften. Boots. Kveldsturer i mørket. Ullsokker.

Åh, høsten er min favorittårstid. Faktisk. Jeg elsker sommer, men det er noe spesielt med høsten. Jeg elsker høstmote, jeg elsker at man kan ligge under et pledd med noe varmt å drikke og se på film, jeg elsker den friske luften, jeg elsker inspirasjonen jeg får hver høst og jeg elsker at det er den perfekte årstiden for å kose og slappe av. Alle fargene ute i naturen, med grønt som sitter igjen fra sommeren og gult, oransje og rødt som kommer mer og mer frem er helt magiske. Det skal en så lun og god stemning. Til og med regnværsdagene på høsten er koselig. Det er såklart så lenge man ikke  ut å gå i regnet, da er det ikke fullt så koselig... Men likevel, høsten er og forblir min favoritt årstid♥

Jeg gleder meg sånn til høsten kommer på ekte her i New York. Tenk dere Central Park med alle høstens farger. Tenk dere å gå gjennom de kjølige gatene med store skjerf, skinnjakke og boots, for så å sette seg inn på en café og bestille en varm kopp kaffe eller kakao. Se for dere alle de unike, deilige, store og varme klærne i butikkene her. Se for dere hvordan de først pynter til Halloween, så thanksgiving og rett etter det gjør alt klart til jul. Jeg tror og håper at New York på høsten er like fantastisk som jeg ser for meg at det er! I morgen er det første oktober og jeg ønsker den veldig velkommen♥ (bildene fant jeg på wehartit)


- October, please be good to me -
2 kommentarer

andelly

30.09.2014 kl.09:15

Ja, høsten er virkelig en fantastisk måned. Liker alt du har nevnt også, og er vel ingenting å mislike for min del. Veldig fine bilder også! (:

Iselin Renée

30.09.2014 kl.09:29

Kjempe flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits