FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

I want to travel the world

Reisefeber, reisefeber, reisefeber. Uansett hvor i verden jeg er, og noen sinne kommer til å være, er jeg helt sikker på at det alltid er et annet sted jeg vil utforske. Listen over land og steder jeg ønsker å se blir bare lenger og lenger. Jeg er så reiselysten og jeg har egentlig lyst til å se hele verden fra topp til tå. I mitt aller første innlegg, der jeg skrev om meg selv, fortalte jeg at jeg ikke har noen lidenskaper. For noe tull! Min lidenskap er å reise. Jeg elsker å reise, og jeg har alltid elsket det. Er det én ting i denne verden jeg virkelig kunne levd av, så er det å reise jorden rundt. Mexico, Sør-Afrika, Vietnam, Australia, San-Francisco, Paris, Etiopia, Island, Brüssel, Zimbabwe, Malawi, Bahamas, Kina, Zambia, Japan, Marokko, India, Peru, Brasil, Canada, Cuba, Hawaii, Singapore. Bare for å nevne noen av de stedene jeg så veldig, veldig gjerne vil oppleve. Min aller største drøm er faktisk å få reist til de stedene jeg har på listen min. Reise gir deg kunnskap, erfaringer og opplevelser for livet. For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke engang et år uten å reise. Har det gått et halvt år uten reise blir jeg rastløs, og det kiler i hele kroppen etter å utforske et nytt sted. Å reise er min lidenskap. Det har jeg ingen tvil om. 


I løpet av livet har jeg reist veldig mye. Noen steder har jeg vært flere ganger, men alt i alt har jeg vært i hvertfall 17 land. Mitt favorittland hittil tror jeg må være Italia. Jeg elsker Italia! Det lander skuffer meg aldri, og mitt øverste reisemål akkurat nå tror jeg er Roma. Jeg savner gelatoen, pizzaen og den italienske stemingen!

De fleste landene jeg har vært i ligger i Europa, så lysten til å reise utenom er enormt stor. Om jeg får en jobb hvor jeg kan reise masse kommer jeg til å bli verdens lykkeligste menneske tror jeg...5 kommentarer

Sofie

16.10.2015 kl.13:04

er så enig ! Er min største drøm å reise jorda rundt

Elishy

16.10.2015 kl.13:38

Jeg er også veldig glad i å reise! Syns det er så mye morsommere å bruke penger på å reise rundt i verden enn materialistiske ting her hjemme. Det gir så mye mer, selvom det bare er for noen få dager. Hvis du vant flybilletter og hotell til et valgfritt sted, hvor ville du valgt?

Sara Holmberg

17.10.2015 kl.12:26

Elishy: Jaa, det er så sant! Åh, det er et vanskelig spørsmål.. Jeg tror kanskje jeg ville valgt Vietnam!

Johanne Haneberg

17.10.2015 kl.17:07

Flaks for deg at jeg du har ein reisekamerat rett her da! I'm ready

Sara Holmberg

19.10.2015 kl.17:46

Johanne Haneberg: Åh jaaa! Let´s go, babe!

Skriv en ny kommentar

hits