FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

One Month in New York City; bildedryss

New York, 22.50

I dag er det 26. september og vi har allerede vært her i én måned. Det har både gått veldig fort og veldig sakte. Når jeg ser tilbake til siste dag hjemme, alle hadeklemmene og tårene virker det som det er langt mer enn bare én måned siden. Likevel har tiden gått så fort, at jeg såvidt husker hvilken dag det er. Heldigvis har vi vært veldige rolige denne uken, og stort sett bare slappet av i leiligheten. I dag derimot har vi feiret en måneds "jubileum" her i New York med noen venninner fra klassen og spist taco og sett film. De andre jentene reiste ut, mens jeg ble igjen hjemme. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg har bihulebetennelse i dag, og må derfor gå på antibiotika i 10 dager. Samtidig fikk jeg både nesespray og pustemedisin, haha. Så nå satser jeg på å bli frisk!

Jeg tenkte jeg skulle hedre én måned her med å skrive ned de tingene jeg elsker ved New York. Det å bo her er helt fantastisk, og det er en like fantastisk by som jeg alltid har sett for meg. Likevel har tankene mine om å bo her både gått opp og ned, for det er som sagt ikke bare-bare å flytte så langt fra alt kjent første gang man flyttet hjemmefra. Uansett hva slags tanker jeg har hatt fra tid til annen, så er det  mye å elske ved denne byen. De unike menneskene. De fantastiske utstillingsvinduene. Upper East Side og Upper West Side. Times Square. Broadway. Alle de ulike stilene man ser på gaten. Alle mulighetene. De forskjellige kulturene. Baseball-kamp. Stemningen i Soho. De vakre gatene i East og West Village. Central Park. Brooklyn Brigde. Å se Manhatten fra utsiden når det er mørkt. Å alltid se mennesker i gatene. Den gode maten. Yoghurt is til en billig penge. Cupcake-shops og bakeries på hvert hjørne. De sjarmerende bygningene. Alle shoppingmulighetene. Travle dager. Språket. Vennlige mennesker. Å se mennesker som er hundre ganger mer stresset en deg selv. Musikaler. Alle turist-attraksjonene. Moten. Været. Wast Highway og utsiikten til New Jersey. Pierre 11. High Line Park. Markeder. Little Italy og China Town. Matlevering på døren. Fifth Avenue. Ground Zero. Grand Central Station. Empire State Building og Rockefeller. Jordbær dyppet i sjokolade. Macroner. Starbucks. Koselige caféer. Og det at man faktisk aldri blir ferdig med å utforske denne byen. 

Noen bildet fra vår fantastiske tid hittil. De neste månedene fremover har vi alt planlagt litt småting, også får jeg besøk fra 12-24 oktober, så da blir det mye spennende som skjer! Gleder meg skikkelig til den neste måneden♥ 2 kommentarer

OSLOFRU

27.09.2014 kl.07:43

Så otroligt coola bilder :D

Sara

27.09.2014 kl.13:46

Soo pretty!

Skriv en ny kommentar

hits