FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Brooklyn Bridge

New York, 22.01

Åh, vi har gjort så ufattelig mye morsomt de siste dagene! På tirsdag var vi på Fashion Rocks, og det var heelt vilt. For en syk, syk opplevelse. Vi hadde dritbra plasser, vi fikk høre masse kul musikk og se mange kjendiser både i salen og på scenen. Vi fikk blant annet se Naomi Cambell (da ble livet mitt komplett), Usher, Paris Hilton, Adriana Lima, Jennifer Lopez, Band of Perry, Magic!, Miley Cyrus, Eva Longoria, Rita Ora og sist med ikke minst; Vi fikk se Justin Bieber kle av seg på scenen! Fashion Rocks er virkelig en opplevelse for livet.

Etter Fashion Rocks ble vi også invitert på bursdagsfesten til Swizz Beats, mannen til Alicia Keys. Det var helt syyk kø utenfor, men vi ble tatt med helt forrest i køen og ble sluppet inn ved gjerdet. Vi gikk rett forbi alle, og vi hørte tydelig noen jenter bak oss si "What´s up with those girls?" Haha, dere kan tro vi følte oss rimelig VIP da. Inne på utestedet fikk vi vite at både Rihanna og David Guetta var, samtidig som Swizz Beats  holdt tale og framtrådde. Sykt kul opplevelse, igjen. 

Det stopper ikke der, for i dag har vi også opplevd USA den 11. september. I dag er det 13 år siden terroraksjonen mot tvillingtårnene her i New York, og det ble tydelig markert. Vi så masse politimenn og sivile stå i gaten med hånden til pannen og var helt stille. Dager som dette er faktisk noe av det som er litt kult med USA, de har så sinnsykt forkjærlighet for landet sitt, så slike markeringer er ikke bare småting, men noe de virkelig legger inn stor innsats for å gjøre noe ut av. Det skulle blant annet være et lysshow ved Ground Zero klokken 6 i dag, så vi reiste til Brooklyn Bridge for å få det med oss på litt avstand. Vi tuslet over hele bruen og fikk tatt masse fine bilder og sett hele Manhatten på avstand, men vi fikk dessverre ikke med oss noe lysshow. Tror det startet litt senere, når det ble mørkt. Brooklyn Bridge er likevel noe for seg selv. Det er helt fantastisk vakkert å gå over den. 
Fiiine Johanne♥
♥♥♥♥♥

Etter Brooklyn Brigde reiste vi også på et marked som er satt opp i hele Little Italy. Det var så fantastisk koselig! Men dette kommer det mer om i et eget innlegg! Når dere leser dette er det vel morgen eller dag hos dere i Norge, så ha en fin dag♥ Har dere opplevd mye fint de siste dagene?... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits