FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Inspirasjonsflom

New York, 03.00 (takk og lov for tidsinstilte innlegg..)

Etter jeg kom til New York har jeg plutselig fått innfall om at jeg vil klippe meg, farge håret, få en tatovering, få enda en tatovering and so on. Jeg får inspirasjon til å ta bilder, til å gå med kule klær og ikke minst til å kjøpe kule klær, jeg får inspirasjon til å være sunn og lage god mat. Det er faktisk ikke grenser for hvor mye inspirasjon jeg får av å være her. Det gjør meg lykkelig, men også nesten litt stresset. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg ikke gjøre? Jeg kan ikke bare farge håret etter et innfall, jeg kan ikke bare ta en tatovering etter et innfall. 

Når jeg får slike strømmer med inspirasjon som det jeg har gjort nå, ender det alltid opp med at jeg ikke vet helt hvor jeg skal starte. Men denne gangen skal jeg virkelig ta nytte av den inspirasjonen jeg får. Om jeg fortsatt har lyst til å farge håret i morgen, skal jeg søren meg gjøre det også. Om jeg fortsatt har lyst til å klippe meg i morgen, skal jeg gjøre det og. Jeg skal ta bilder, jeg skal gå med klær som kanskje er litt utenfor min komforsone, bare fordi det inspirerer meg, og jeg skal trene og spise sunt. Jeg elsker sånne ispirasjonsflommer! Håper den varer lenge denne gangen. Som regel er det bare et innfall over veldig kort tid.

Alle bildene er fra weheartit. Om dere vil følge meg på weheartit, eller vil ha litt inspirasjon selv, er det bare å gå inn på min side! Det er link i menyen. Får dere også slike inspirasjonsflommer av og til? 2 kommentarer

Kristine

09.09.2014 kl.09:29

Såå mye fin inspirasjon! Og så heldig du er som får studere i NY! :D

Kaisa Elise

09.09.2014 kl.14:14

flotte bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits