FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Upper East Side and Central Park

New York, 15.23

I går var vi en tur med skolen til sjømannskirken her i New York. Det var faktisk ganske koselig, selv om vi satt i sikkert over en time og hørte på folk prate. Jeg hater å sitte å høre på folk prate om ting jeg ikke interesserer meg for. Jeg har faktisk null tålmodighet til det, og i går var jeg sykt sulten i tillegg, så da ble det nesten litt uutholdelig. Vi fikk heldigvis lunch og dessert etter den evigelange timen da, så det var veldig deilig! 

Etter noen timer på sjømannskirken reiste begynte vi å tusle litt oppover mot Central Park, og før vi visste ord av det havnet vi midt i Upper East Side. H.E.R.R.E.G.U.D. så fint det er der! Vi gikk alle sammen omtrent med åpne munner og bare trakk til oss alle de fine bygningene og perfekte gatene. Man ser fort hvor de rike bor for å si det sånn! Også gikk vi rett forbi Jane Lynch. Det var jo litt kult. Det er den tredje kjendisen vi har sett på én uke. ♥New York♥ Etter en liten rundtur på Upper East Side gikk vi inn i Central Park og tuslet bittelitt rundt. Det er helt skrekkelig varmt her om dagen (jeg klager ikke!!!), så vi orket ikke gå så lenge. I dag var det 30 grader i skyggen, puh. Det er deilig, da! Men vi gleder oss faktisk til det blir litt kjøligere, for det er da vi virkelig kan kle oss litt kult. Jeg eeeelsker høstklær og høstmote!


love you rooooomies

Alle bildene er tatt av flotte Johanne
)I dag har vi faktisk også meldt oss inn på et treningssenter bare et par minutter unna, så da blir første treningsøkt allerede i ettermiddag! Gleder meg allerede. Ellers har vi ikke helt bestemt oss for om vi skal ta en tur ut eller om vi bare skal slappe av hjemme i kveld. Tror nok det blir sistnevnte! Ha en fin kveld i Norge, hvertfall! :-)2 kommentarer

Cecilia Catharina

05.09.2014 kl.21:50

Så fantastiske bilder alle sammen! Ser ut som du har det helt supert :D

Synne Stokke

06.09.2014 kl.01:30

Ååå, jeg ble litt grønn av missunnelse nå! Håper du har det bra Sara, ser sånn ut ihvertfall , you look fab<3

Skriv en ny kommentar

hits