FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Syk opplevelse

New York, 14.07

Dette har vært en ekstremt lang natt. Jeg ble vekt rundt klokken fem i dag morges av at roomiesene mine kom inn på rommet mitt og fortalte at de ikke fikk kontakt med venninnen vår. Så jeg hoppet ut av sengen og ble med de andre jentene inn i dusjen der vi spylte kaldt vann på henne og prøvde å få kontakt. Vi prøvde i over en halvtime å få liv i henne, men skjønte mer og mer at dette absolutt ikke var normalt. Derfor ringte vi hjem til foreldrene våre og lurte på hva vi skulle gjøre, og vi fant ut at det lureste var å ringe 911. Ambulansen kom og vi ble alle sammen tatt med til sykehuset her i New York - venninnen vår på båre. Det var først da vi kom på sykehuset det begynte å bli litt liv i venninnen vår, og legene sa hun virket okay. Likevel fikk vi lov til å være en halvtimes tid på sykehuset for å være sikre på at alt er greit. Vi tok taxi hjem og alle la seg til å sove så fort vi kom inn døra, for det er ikke blitt noe søvn på noen i natt.. 

Dette var en sinnsykt ekkel opplevelse, og vi alle har virkelig fått en lærepenge eller to the hard way. Både vi og legene har mistenker om at hun er blitt dopet ned. Det er så rart, for ingen har gått alene hele kvelden, og alt av drikke er egentlig blitt passet godt på, men likevel finnes det så mange luringer som bare dropper en pille, eller hva det skal være, ned i drinken når de går forbi. Det er virkelig ikke til å tulle med, og jeg har hvertfall fått litt skrekken av utelivet her nå. Man skal faktisk ikke ta for gitt at man klarer å passe på hverandre og passe på sin egen drikke. Dette er virkelig en erfaring jeg aldri vil glemme! 

Heldigvis ble venninnen vår fort bra, og vi har fått en erfaring og opplevelse som ikke er blant de vanligste- halo, vi har jo både fått kjørt ambulanse OG vært på et sykehus i USA. Det er faktisk litt kult. Selv om omstendighetene ikke var kule i det hele tatt!! 

 
Denne byen er ikke bare-bare for unge jenter som oss.. Men fin og fantastisk er den likevel! Noen ganger er man bare nødt til å lære ting på den røffe måten, dessverre.. 3 kommentarer

Marie-Madelen

02.09.2014 kl.20:08

Herregud for en ekkel opplevelse! Godt det gikk bra :)

Cecilia Catharina

02.09.2014 kl.20:11

Uff, for en ekkel opplevelse! Men utrolig bra at det gikk bra :D

Kristian

02.09.2014 kl.20:18

Æææ, så sykt skremmende! Hadde ikke fått sove på flere dager om jeg hadde opplevd det samme!!! Jaja, pass på neste gang! Vi vet aldri hva amerikanere vil...

Skriv en ny kommentar

hits