FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Prince and Broadway

New York, 17.55

Hei! I dag hadde vi en treg morgen og bestemte oss derfor for å bare gå litt rundt å kikke i området vi bor. Vi gikk i Prince Street og Broadway Street, som er to shoppinggater rett ved leiligheten vår. Ble faktisk bare ett kjøp på meg i dag, for jeg prøver å fortelle meg selv at jeg har fire måneder til å shoppe på og ikke trenger å shoppe alt med en gang, haha. Hadde vært dumt å blitt blakk den første uken.. Så det ble kun et skjørt med meg hjem i dag! 

Uansett; Prince Street er en av de desidert fineste gatene her i strøket. Det er masse trær, masse gule taxier og mange av de fine merkebutikkene. Skikkelig chic og sjarmerende på samme tid! Tror vi alle ble helt forelsket i denne gaten.. Sidegatene var også skikkelig fine!
Liten sneakpeak på antrekket mitt i dag! Resten kommer i morgen :-) 


Så det ikke fint ut her?? Faktisk så er det nesten slik alle gatene i nabolaget ser ut. Vi har vært utrolig heldige med det! 

Ellers skal de andre jentene ut i dag, mens jeg blir hjemme. Er ikke helt i feste-humør i dag, så tenker det blir godt å slappe av i leiligheten med serier, film og noe digg. Før de reiser ut skal vi spise sammen med noen andre Gateway-jenter her, så det blir koselig.  Ha en fin natt hjemme i Norge♥4 kommentarer

Cecilia Catharina

01.09.2014 kl.23:57

Så utrolig fine bilder! Så utrolig heldig som er i New York! Har så utrolig lyst til å dra dit, noe jeg også skal :D

Sara Holmberg

01.09.2014 kl.23:58

Cecilia Catharina: Ja, det er helt fantastisk her! Du får nok en super opplevelse når du kommer hit! :D

Marie-Madelen bekken

01.09.2014 kl.23:58

Så utrolig flotte bilder :Dv

Petrine Angell

02.09.2014 kl.07:55

Så helt fantastisk ut! Heldig du er :)

Skriv en ny kommentar

hits