FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Hello, New York

New York, 12.49

Å si ha det til familien min og Marcus var så mye verre enn jeg hadde forestilt meg. Det var ikke før jeg skulle si ha det at det faktisk gikk opp for meg at jeg skal være bort i 4 mnd. Det er ikke sånn at jeg skal på ferie og er tilbake neste uke.. Selv om jeg er veldig trist for at jeg har sagt ha det til mine nærmeste og ikke får se noen av dem igjen før om 1,5 måned, er jeg lykkelig inni meg. Jeg er lykkelig fordi jeg føler jeg endelig har hoppet ut i voksenlivet og realisert en av mine drømmer. 

Flyturen over var veldig lang. Vanligvis elsker jeg å fly, men denne turen tok evigheter. Det er ganske lett å sitte å se på gamle bilder, lese meldinger om igjen og tenke på hvor trist det er å ha forlatt de nærmeste.. Derfor ville jeg egentlig bare komme meg frem så fort som mulig, slik at jeg kunne begynne å gjøre alle de tingene jeg har gledet meg til. 

Nå er vi trygt fremme og har alt begynt å få ting på plass. Vi har vært på IKEA og kjøpt inn masse nyttig, vi har vært på matbutikken og vi har blitt kjent med området. Alt er helt supert hittil, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Dette er nabolaget vårt og gaten vår Elizabeth Street. Det er et utrolig koselig strøk med bare et par minutter til shoppinggate, matbutikk rett rundt hjørnet og alt vi trenger. Leiligheten vår er også helt fantastisk! Det kommer et eget innlegg om den senere. 


... Én kommentar

Cassandra

28.08.2014 kl.18:48

Så heldig som skal få oppleve NYC i 4 mnd! Håper du får et fantastiske opphold :-D veldig missunelig, hehe!

Skriv en ny kommentar

hits