FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

Tusen tanker

Hodet mitt er et eneste stort kaos om dagene. Det er så ufattelig mange tanker som svirrer rundt. Jeg gruer meg til å reise fra alt, jeg grugleder meg til de store forandringene, jeg bekymrer meg over hva som kan skje når jeg er der og mest av alt; jeg får vondt i hele kroppen av å tenke på at jeg skal være så lenge borte fra kjæresten min, Marcus. I tillegg har jeg, som tidligere sagt, veldig mye jeg må fikse før jeg reiser. Nå har jeg vært veldig flink de siste ukene og fått ordnet det aller meste! Det eneste jeg har igjen nå er å skrive et essay på 1200 ord, betale leien og pakke. 

De siste ukene har jeg egentlig bare gruet meg, fordi jeg ikke vil reise fra Marcus. Men jeg har begynt å innse at jeg faktisk har veldig mye å glede meg til. I tillegg har Marcus og jeg det så bra sammen at jeg tror ikke det vil bli noe problem. Jeg er likevel utrolig takknemmelig for dagens teknologi da, det skal sies. Det er også vanskelig å reise fra alle sine beste venner, reise fra alt som føles trygt og dra over Atlanteren for å oppleve noe heelt nytt. Sinnsyk spennende, og ganske skummelt. 

Jeg er klar for å reise, men likevel ikke klar i det hele tatt. Det er så rar følelse det her. Jeg skal realisere drømmen min og er sinnsykt lykkelig over det, samtidig som magen vrenger seg fra tid til annen fordi det er ting som holder meg tilbake og gjør at jeg ikke helt klarer å glede meg. Det som hjelper er å se for meg vi fire roomiesene i leiligheten vår, spise på koselige caféer, ha piknik i Central Park, lære masse kult og nytt på skolen, lære å snakke flytende engelsk, oppleve masse nytt og rett og slett ha the time of my life. Når alt styr og stress er over, og jeg sitter på flyet klar til avreise, DA tror jeg sommerfuglene i magen kommer. ... Én kommentar

Urte

18.08.2014 kl.16:44

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

Skriv en ny kommentar

hits