FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM WEHEARTIT

New York

Hva skjer i New York?

I New York skal jeg studere ved Gateway College, som sikkert mange har hørt om. De har ulike linjer og holder til i flere ulike land verden over. Selv skal jeg studere Fashion Managment & Entrepreneurship. Valget stod mellom det og Human rights & philosophy, men jeg endte altså med mote. Skolen varer i rundt 3,5 måned, men jeg skal være der i ca. 4 måneder sammen med roomiesene mine.

Jeg skal bo i en leilighet i Soho sammen med tre andre utrolig søte jenter (Johanne, Anja og Malene). Vi ville helst bo på Silvertowers, som er en moderne bygning med treningssenter, svømmebasseng og alt inkludert, men de ville ikke ha studenter hos seg dette året.. Da vi fant ut det brukte vi litt tid på å finne den perfekte leiligheten og den fant vi! Men, den var utleid. Etter to ganske store skuffelser rett etter hverandre mistet vi litt engasjementet og tok en leilighet vi syntes så grei ut. Jeg tror vi alle sammen har blitt mer og mer fornøyd med leiligheten. Den har tre soverom, to bad, kjøkken, stue og veranda. I tillegg ligger den i et sykt sjarmerende strøk i Soho. For å gjøre den litt ekstra hjemmekoselig har vi planlagt en tur til IKEA for å kjøpe inn litt ting. Selv om det kun er for fire måneder er det jo viktig at vi trives! Slik ser leiligheten ut på bildene vi har sett:


(bildet er lånt av Johanne)

Det er ganske uvirkelig at jeg skal bo i det som i mitt syn er verdens beste by. Jeg har vært forelsket i New York helt siden jeg kan huske, og lenge før jeg faktisk hadde vært der. Da jeg var der for ca. 2 år siden ble alle mine forventninger av byen oppløst med enda bedre opplevelser. En bedre by har jeg faktisk aldri vært i. Jeg elsker at det er så mange forskjellige mennesker der, så mange ulike kulturer og så mange ulike steder. Du kan være midt i det mest moderne strøket du har sett, før du plutselig ender opp i en sjarmerende liten bydel med søte caféer og annerledes butikker. Du kan være i USA, men samtidig være i Kina eller Italia (Chinatown, Little Italy). Det er uendelig muligheter i den byen og det er det jeg elsker. Jeg tror det er en by som tillater alle å finne seg selv, fordi alle er akseptert. Jeg gleder meg uendelig mye til å være en del av denne byen for mer enn bare noen dager. 2 kommentarer

Christiane

18.09.2014 kl.20:22

Hei! Lurer på hvor mye dere betaler i mnd og om det er vanlig at de er strenge på hvor mange som bor der, selv om det bare med tanke på antall soverom? :-) Veldig fin blogg!

Sara Holmberg

19.09.2014 kl.01:05

Christiane: Hei! Vi betaler ca. 12 000 i måneden, pluss et commission fee på 12 000 kr og i tillegg et depositum på 12 000 kr. Dette er per person! De trekker i fra strøm, wifi og gass fra depositumet også får man tilbake det som ikke blir brukt :-)

Jeg er litt usikker på om de er strenge på det eller ikke, men det tror jeg ikke. Om det er 3 soveplasser (dobbeltsenger/sovesofa) så sier de at man kan være opptil 6 stk.

Håper svaret hjalp! Det er bare å spørre om det er noe mer! :D

Skriv en ny kommentar

hits